zdravá láhev

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - zdravá láhev  Úvodní stránka -> Ostatní -> zdravá láhev
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
thaarm

PříspěvekZaslal: po leden 13, 2014 5:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pouzivam sklenenu, je sice tazsia, ale zase nic hrozne to nieje.

Nieco taketo:

Netvrdim, ze je to idealne pre kazdeho a pre kazdu situaciu, ale uzaver drzi a sklo je sklo

Naposledy upravil thaarm dne po leden 13, 2014 5:45 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
JanaHn

PříspěvekZaslal: po leden 13, 2014 5:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

do školy pro dítě asi těžko skleněnou.....
ale z hlediska hygieny atd je to výborná volba.
ygg

PříspěvekZaslal: po leden 13, 2014 6:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak jsem již psal ... problém není prakticky nikdy samotná lahev ... ta se dá vždy v pohodě vymýt, takže jde čistě jen o to, zda je člověk prase ... ale ten uzávěr, ve kterém se povlak tvoří vždy, a po čase prostě vydrhnout už nejde. Takže například Siggu má malá taky....ta její dokonce ve tmě svítí:-)....ale závěr asi už třetí, a to mě fakt nebaví. Takže je ve skříni a bereme ji jen na výlety v zimě, kdy se do toho dá v poho nalít něco horkého a s termoobalem to přece jen nějakou dobu vydrží teplé/vlažné.

Ten uzávěr u té skleněné je na prd. Buď bude fakt držet a těsnit, ale malé děcko bude mít dost problém jej otevřít, natož pořádně zavřít, nebo půjde sice zavřít volně, ale potom nebude moc těsnit. Takže systém je to super, tradiční a osvědčený, ale tak pro tatínka .... http://www.bernard.cz/cs/pivo/sortiment/lahvove-pivo/1.shtml

LodeRunner

PříspěvekZaslal: po leden 13, 2014 6:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky všem za reakce,
Protože jsem na to včera narazil celkem náhodou, tak mě zajímalo, jestli s tím má někdo zkušenosti.
Před chvílí jsem si ji koupil. Na první pohled obyčejná plastová láhev, když vyšroubuje uzávěr, tak má hrdlo stejně široké jak tělo, tak by se měla dobře čistit. A jestli je pravda, že se v ní netvoří plísně, jak píšou, tak to je vlastně ten důvod, proč jsem obyčejnou cyklofkašku už zavrhnul.
Těch 230 korun není zas tak moc, abych to nevyzkoušel, má to i do fotbalu. No a když se to neosvědčí, tak přejdu k těm PETkám. Občas jsme je taky použili, ale bral jsem to spíš jako nouzovku.
eschaia

PříspěvekZaslal: po leden 13, 2014 6:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Doporučuju NALGENE. Mám jich několik - i ty svítící. Taky neobsahuje BPA a je v podstatě nerozbitná.
LodeRunner

PříspěvekZaslal: po leden 13, 2014 6:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Jak jsem již psal ... problém není prakticky nikdy samotná lahev ... ta se dá vždy v pohodě vymýt, takže jde čistě jen o to, zda je člověk prase ... ale ten uzávěr, ve kterém se povlak tvoří vždy, a po čase prostě vydrhnout už nejde. Takže například Siggu má malá taky....ta její dokonce ve tmě svítí:-)....ale závěr asi už třetí, a to mě fakt nebaví. Takže je ve skříni a bereme ji jen na výlety v zimě, kdy se do toho dá v poho nalít něco horkého a s termoobalem to přece jen nějakou dobu vydrží teplé/vlažné.

Ten uzávěr u té skleněné je na prd. Buď bude fakt držet a těsnit, ale malé děcko bude mít dost problém jej otevřít, natož pořádně zavřít, nebo půjde sice zavřít volně, ale potom nebude moc těsnit. Takže systém je to super, tradiční a osvědčený, ale tak pro tatínka .... http://www.bernard.cz/cs/pivo/sortiment/lahvove-pivo/1.shtml

Máš pravdu. Ne že bysme původní nečistili, ale znáš to. Jedno dítě ze školy, druhé ze školky, tam fotbal, tam nákup, milion věcí a na nějakou flašku si vzpomeneš možná tak večer. Vyčistíš, necháš vyschnout, ale po týdnu nebo dvou používání si všimneš, že tam je černý bordel. Vyvaříš, vyčistíš a znova.
Fraval89

PříspěvekZaslal: út leden 14, 2014 10:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

eschaia napsal:
Doporučuju NALGENE. Mám jich několik - i ty svítící. Taky neobsahuje BPA a je v podstatě nerozbitná.
jsou super
Riku

PříspěvekZaslal: út leden 14, 2014 10:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Není nad čutoru
Spazik

PříspěvekZaslal: út leden 14, 2014 12:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:
Spazik napsal:
Nejlepší je obyčejná PET lahev.
výhody oproti spešl lahvím:
- lehčí
- levnější
- hygieničtější - lépe se myje a po pár týdench se prostě vyhodí a vezme nová

Co se mi může stát, když mám jednu a tu samou petku víc jak půl roku? No alespoň jí pokaždý, než do ní znova natočím vodu vypláchnu horkou

Tak pokud člověk používá láhev jen na čistou vodu, nevidím v tom žádný probém, taky se musí hned opláchnout a nenechat zaschnout, pokud se použije na něco sladkého nebo protein apod.
Když někdo nevypláchne shaker po použití 2dny, pak se nemůže divit, že už to nedočistí. Já mám shaker už asi 8 let a pořád je ok, stačí ho opláchnout vždy hned po použití.
Riku

PříspěvekZaslal: út leden 14, 2014 12:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jop to už jsem se taky poučil, že nechat 3 dny shaker od proteinu v batohu je biologická zbraň. Navíc ty plasty asi nejsou zrovna kvalitní z kterých to dělají, takže to ten smrad natáhne a nejde to vymýt ani octem
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: st leden 29, 2014 5:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Valal

PříspěvekZaslal: út březen 03, 2015 7:44 am    Předmět: . Odpovědět s citátem

Myslím, že u těch plastových lahví je to všude stejné. Tady ta láhev vypadá, že je z kvalitnějšího plastu, ale stejně se v ní objeví plísně a bakterie :- ( Hlavně jak píšete u too pítka. Podle mě je nejlepší volbou zdravá láhev lifefactory. Je skleněná, takže se dobře umývá, nezadržuje pachy ani chutě narozdíl od plastovky. Má ochranný obal, aby se snížilo riziko rozbití. Mrkněte tady :-) http://www.pijemezeskla.cz/
Valal

PříspěvekZaslal: st červen 10, 2015 8:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ne nedoporučuji. Obzvlášť dítěti, který se na to vykašle, aby láhev umývalo. Hned zasmrádne a v rozích se udělá plíseň, která s těch mini záhybu jde špatně umýt . Navíc v ní chutnají a páchnou všechny nápoje stejně nevábně. Nejlepší jsou láhve z http://www.pijemezeskla.cz/ nehledě na to že i ušetříte, když si pití v PETce kupujete skoro každý den
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st červen 10, 2015 9:30 am    Předmět: Re: . Odpovědět s citátem

Valal napsal:
Myslím, že u těch plastových lahví je to všude stejné. Tady ta láhev vypadá, že je z kvalitnějšího plastu, ale stejně se v ní objeví plísně a bakterie :- ( Hlavně jak píšete u too pítka. Podle mě je nejlepší volbou zdravá láhev lifefactory. Je skleněná, takže se dobře umývá, nezadržuje pachy ani chutě narozdíl od plastovky. Má ochranný obal, aby se snížilo riziko rozbití. Mrkněte tady :-) http://www.pijemezeskla.cz/

Tak to bych si za dvacku koupil pivo Bernard a tu skleněnou láhev vymyl:o)
Anonymní

PříspěvekZaslal: st červen 10, 2015 10:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

norská Voss voda ve skle, to pak používat, případně http://www.armed.cz/lahev-nalgene-everyday-1l-prusvitna/d-92189/

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - zdravá láhev Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: