|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po leden 13, 2014 5:46 pm Předmět: |
|
|
| drlift_ napsal: |
Uplne jina kapitola jsou samozrejme veterani, tak je neco takoveho hodne vyjimecne. Napr. ja pivo nepiju, susenky nejim, (obcas si dam cokoladu, to priznavam). Jim jen 2-3x denne (vetsi jidlo je jen obed) a presto jsem zkrmenej jak prase (120kg). Ve 20 jsem toho snedl tak 5x vic presto jsem byl jak stazenej kralik ... :D |
a neni prave chyba v tom, ze jis jenom 2-3 denne? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
mmks
|
Zaslal: po leden 13, 2014 8:06 pm Předmět: |
|
|
je samozřejmě X studií a teorií, ale četl jsem jednu, kde toto právě zkoušeli. Vzorek lidí dostal objem jídla rozdělený dejme tomu do 5 porcí přes den, druhá skupina do 3. Nebyl prý mezi nima žádný statistický rozdíl.¨
Druhá věc je, že když mám už 2 hodiny před obědem hlad, tak samozřejmě na ten oběd sežeru víc, než bych měl.
|
|
| nahoru |
|
 |
m1ro
|
Zaslal: po leden 13, 2014 11:44 pm Předmět: |
|
|
To je znacne individualni s tema kostkama a zilama v objemu. Cvicim uz pomerne dlouho, takze si muzu dovolit tvrdit, ze trochu vim o cem mluvim. Kazdej opravdu nebude mit naznak bricha v objemu. Treba ja mam tak rychly spalovani a zaroven HLAVNE neefektivni nabirani a udrzeni svaloviny, ze to proste nejde. Bud se zaleju a budu trochu mohutnejsi, nebo to vysekam a budu chciplej, ze pres hadry skoro neni poznat ze cvicim. Vetsinou to drzim nekde uprostred, ale taky se to pak moc nehejbe. Proste neudrzim nejaky vyraznejsi mnozstvi svaloviny, at se treba .... A to mam diky sve praci skoro idealni podminky - jidlo, regenerace, trenink. Vzdy se da spoustu co vylepsovat, ja vim, ale tak nejak svy limity znam
|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
Zaslal: út leden 14, 2014 1:06 pm Předmět: |
|
|
Chtěl bych se zeptat, zhodnotil by mi někdo formu, zda bych stihnul podzim do 65kg?
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: út leden 14, 2014 1:23 pm Předmět: |
|
|
Ty vis jen ty, nikdo jinej ti to nerekne _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
Zaslal: út leden 14, 2014 1:25 pm Předmět: |
|
|
Právě něvím, nemám s tím žádné zkušenosti, váha 59kg, BF cca 9%
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: út leden 14, 2014 1:29 pm Předmět: |
|
|
To jestli naberes tolik a tolik zalezi jen na tobe a nikdo jinej to primo neovlivni
Das sem fotku, nekdo ti rekne jo naberes do podzimu na 65kg, ty to potom budes stavet na rohlikach a naberes hovno.. chapes me? _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
|
| nahoru |
|
 |
pk1234
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út leden 14, 2014 4:48 pm Předmět: |
|
|
Perfektní. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: út leden 14, 2014 5:42 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Perfektní. |
|
|
| nahoru |
|
 |
lukas2005
|
Zaslal: út leden 14, 2014 7:00 pm Předmět: |
|
|
good zaklad na kvalitnu postavu
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: út leden 14, 2014 7:02 pm Předmět: |
|
|
Takhle má vypadat sportovní postava. Formu máš opravdu příjemnou na oko. Kolik měříš?
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: út leden 14, 2014 7:47 pm Předmět: |
|
|
super,opalis to a zeny budu vlhnut  ale bez srandy,super forma _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Petr Prielozny

|
Zaslal: út leden 14, 2014 9:14 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | | BerserK87 napsal: | | Ja si neviem pomoct, uz som to chcel minule napisat ale hovoril som si naco.. zbytocne ale tak teraz si dam svoj nazor na C174. Neviem ja, ty musis vediet ci mas nejaky progress medzi tymi vysekanymi formami. Ja osobne rozdiel nevidim, len raz to je zaliate a potom vysekane a furt dokola to iste. Byt tebou tak sa vyprdnem na nejaky objem a rysovanie a idem nieco medzi. Ci ak si dobre pamatam niekde si pisal ze by si chcel na sutaz (aspon sa mi mari daco), tak v tom pripade je to ine, pretoze moja filozofia je ze pokial niekto posiluje pre seba, tak tie fazy - "objemovka" a "rysovacka" by im mali byt ukradnute. |
Přesně tak. Pro mě je "objemovka" nabrat 5kg a pak to zkvalitnit a pak nabrat dalších 5kg atd. Žádný dvacetikilový ultraprasení. Ale tak každý má svůj styl :) |
slysim moje slovo ,,ultrapraseni? haha
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|