TTeDy - log skoncen (presunut jinam)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... , 11, 12, 13  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - TTeDy - log skoncen (presunut jinam)  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> TTeDy - log skoncen (presunut jinam)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
TTeDy

PříspěvekZaslal: út leden 07, 2014 9:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trenink 27 - hriste (7.1.)

Shyby
Kliky na bradlech
Kliky na hrazde (single bar dips)
Australian pull-ups
neco na bricho

Nevedl jsem si zaznamy (serie, opakovani), takze zapis o nicem, ale trenink sedl naprosto paradne a drel jsem jak se patri. Celej den jsem totiz byl kvuli zkouskam ve skole a po necem takovem ma clovek radost uz jen z toho, ze zije, natoz pak kdyz si hezky zacvici.

K posrani bylo, ze jsem na zkousce prosel pres pisemnou cast, pak jsem prakticky celej den cekal na ustni, ta taky zacala docela dobre a pak tam na me vypalil neco, o cem jsem jakziv neslysel, a letel jsem jak raketa.

Ted teda po tom treninku vrsku hrozi, ze by to noham mohlo byt lito, takze zitra "splitovej" trenink noh v posilovne. Pak dam tak dva dny voraz a vratim se ke svymu fullbody.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
TTeDy

PříspěvekZaslal: st leden 08, 2014 3:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trenink 28 - posilovna (8.1.)

Celni drep
6x60 kg
6x60 kg
6x60 kg
6x60 kg
4x70 kg - chtel jsem pet, ale uz by to nebylo bezpecny

Zadni drep
5x80 kg
5x80 kg
5x80 kg
U celnich i zadnich drepu vetsinou stopka na poslednim opakovani serie.

MT s JC natazene nohy
10x30 kg
9x30 kg
9x30 kg
8x30 kg
Dnes to hrozne braly zada a hamy jsem vubec necitil, tak jsem se na posledni serku vykaslal.

Predkopavani
10x35 kg
10x35 kg
9x35 kg
9x35 kg
8x35 kg

Zakopavani
10x35 kg
10x35 kg
8x35 kg
9x30 kg
8x30 kg
Tak nakonec ty hamstringy byly z tahu asi hodne nacaty, protoze mi u tohoto cviku uz uplne odesly a nedokazal jsem se pak ani ve stoje kopnout patou do zadku, jak byly unaveny.

Vypony na lytka vsede (stroj) + s vlastni vahou ... superserie
na stroji 37,5 kg, 4 superserie co to slo
(na stroji vymacknu co nejvic opakovani, pak hned vstanu, stoupnu si na takovej schodek a udelam co nejvic vyponu jeste s vlastni vahou)

bricho - jen trochu, bylo citit ze vcerejska

Mel jsem trochu vycitky, ze jsem to smrdlal. Puvodni plan byl zaradit jeste pseudolegpress, co tam v gymu mame, a trochu jsem osulil i ten MT s JC. Nicmene cestou domu mi kazdy schody delaly problemy a nohy jsou fakt unaveny. Vzhledem k soucasnymu stavu veci to byl asi postacujici trenink a jsem spokojenej.

Hezka byla i poloprazdna posilovna, coz me ted po Novym roce fakt prekvapilo. Asi si tentokrat lidi davali predsevzeti, ze s cvicenim musi prestat .

edit 9.1. Dnes po ranu jsem navazil 98,8 kg . Pomalu to jde nahoru. Mam ted svalovku skoro v celym tele, pristi trenink nejdriv v sobotu.

Naposledy upravil TTeDy dne so leden 11, 2014 1:59 pm, celkově upraveno 1 krát
TTeDy

PříspěvekZaslal: so leden 11, 2014 1:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trenink 29 - posilovna (11.1.)

Drep
8x75 kg
8x75 kg
8x75 kg
8x80 kg
8x75 kg
Krome serie s 80 kg vzdy stopka dole na poslednim opakovani serie.

Kliky na bradlech
10
8
7
7
6

Tlaky na ramena s JC vsede
6x20 kg
9x17,5kg
9x17,5kg
8x17,5 kg
7x17,5 kg

MT s JC natazene nohy
9x32,5 kg (mysleno 32,5 + 32,5 kg)
8x32,5 kg
8x32,5 kg
8x32,5 kg
9x27,5 kg

Pritahy spodni kladky
vleze
8x65 kg
7x65 kg
8x60 kg
7x60 kg
8x55 kg
Strasne odchazel uchop.

bricho

Vsechno bylo vyborne citit, prijemny trenink. Kdybych se v zivote "mimo posilovnu" neritil do sr*cek, tak by to bylo uplne super.
Draper

PříspěvekZaslal: so leden 11, 2014 7:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

TTeDy napsal:
Kdybych se v zivote "mimo posilovnu" neritil do sr*cek, tak by to bylo uplne super.

Sdilim tvuj optimismus
TTeDy

PříspěvekZaslal: po leden 13, 2014 4:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper: No, me uz ten optimismus prave opousti nejak.

Trenink 30 - posilovna (13.1.)

Shyby
8
5
5
5
4

MT
8x75 kg
8x75 kg
8x75 kg
8x80 kg
8x75 kg

Bench
8x65 kg
8x69 kg - at zijou dvojkovy kotoucky
8x65 kg
6x65 kg
6x60 kg
Moc jsem nepochopil, co se po te 3. serii stalo , hrudnik uplne vypnul.

Vypady s JC na miste
10x15 kg
9x15 kg
9x15 kg
9x15 kg
9x15 kg
Jen vysvetleni: napr. 9x15 kg znamena 9 opakovani na kazdou nohu (takze dohromady 18) a v kazde ruce 15 kg jednorucka, asi je to jasny...
Aerobka jak blazen, ale kdyz to nesidim, tak to pak je citit jeste opravdu dlouho. Proto vypady cvicivam skoro porad uz od zacatku logu. (V gymu navic nemame normalni legpress atd.)

Upazovani vestoje
10x12,5 kg
9x12,5 kg
9x12,5 kg
9x12,5 kg
8x12,5 kg

Lytka - vypony v multipressu + s vlastni vahou
(superserie)
na kazde strane 22,5 kg, 4 superserie co nejvic do sr*cek

bricho

Dnes vsechno poctive odcviceno, hlavne MT jsem nadherne citil. Nevim, kdy naposled me MT takhle bavil, nemam ho moc rad. Akorat bench teda docela k placi. Snad nejaka unava ramen a hrudniku z minulyho treninku.

Mozna zas prijde nejaka tydenni pauza (asi po pristim treninku), behem ktere si jen obcas zabeham. Vim, ze uz jsem s tim trapnej, jenze musim porad resit nejaky veci mimo posilovnu a pokud je chci stihat, tak proste nesmim pravidelne zabijet pul dne cvicenim a vecma s nim spojenyma.

Jo a dobral jsem svuj uzasnej "protein" z drogerie. Muj zivot tim ztraci smysl .

Naposledy upravil TTeDy dne st leden 15, 2014 3:57 pm, celkově upraveno 1 krát
TTeDy

PříspěvekZaslal: st leden 15, 2014 3:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trenink 31 - posilovna (15.1.)

Bench s JC
hlavou dolu
8x25 kg
8x27,5 kg
8x27,5 kg
8x27,5 kg
5x27,5 kg
Az na posledni serii, kdy mi klasicky uplne dosla sila, jsem si spravil pocit z pondelniho benche.

Celni drep
8x50 kg
7x54 kg
7x54 kg
7x54 kg
7x54 kg
Porad me limituje drzeni cinky, jinak nohy (a stred tela) by zvladaly o dost lepsi vahy a pocty.

Pullover
8x22,5 kg
8x22,5 kg
8x22,5 kg
8x22,5 kg
8x22,5 kg
Na prd, ale lepsi nez posledne.

Pritahy JC s oporou o lavicku
8x27,5 kg
8x30 kg
8x30 kg
8x27,5 kg
8x27,5 kg

Zakopavani
8x40 kg
8x45 kg
8x40 kg
8x40 kg
8x40 kg

Biceps s JC vestoje
11x15 kg
9x15 kg
8x15 kg
6x15 kg - bicaky uplne k.o., tak uz jen pumpovacka:
10x10 kg
10x10 kg

Triceps franc. tlak s EZ vleze
10x22,5 kg
8x27,5 kg
8x27,5 kg
7x27,5 kg
7x27,5 kg

bricho

Zase vyborna cvicba. S celnima drepama je to sice vecnej boj, ale jednou se je snad naucim. Pulloveru zatim taky jeste dam sanci, ted mi ten cvik ovsem nic moc nerika.

Hned po treninku dvojitej obed ve skolni menze: veprova kyta s ryzi + kureci rizek s bramborama . Docela mi v tech menzach chutna a je to tam dost levny, proste ty obedy jsou uz dlouho moji (asi jedinou ) motivaci nenechat se vyhodit ze skoly.

Asi me ted to cviceni bavi nejvic od zacatecnickych dob (no, vlastne jsem porad trochu zacatecnik). Presto ted, jak uz jsem psal, dam aspon tydenni pauzu, abych mohl nejak celit vsem tem sr*ckam, co se na me ted v "real lifu" hrnou. Obcas max. behani, kdyz budu citit, ze jsem na pokraji dusevnich sil.
decarabas

PříspěvekZaslal: st leden 15, 2014 4:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nezachytil som v predoslych treningoch - aky mas problem s drzanim cinky pri celnych drepoch?

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
TTeDy

PříspěvekZaslal: st leden 15, 2014 4:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jsem od prirody strasne ohebnej (vsichni se me porad ptaji, jestli jsem nekdy delal gymnastiku - nedelal), takze pri "krizovym sevreni" cinky na ramenech mi ta cinka jako by tlaci ramena ven z kloubu, tezko se to vysvetluje...

Takze musim pouzivat "vzperacske" drzeni cinky. Tam zas ale paradoxne neumim dost dobre vykroutit ruce, abych cinku bezpecne pridrzoval, takze se o ni jen opiram dvema prstama na kazde ruce. To ale znamena, ze i kdyz se snazim mit co nejlepsi techniku, tak ta cinka ma preci jen tendenci po nekolika opakovanich trosku padat, cimz mi "vykrucuje" ty prsty, kteryma ji pridrzuju . Takze serie konci kvuli prstum a nikoliv kvuli unave nohou. Proste divny no.

Naposledy upravil TTeDy dne st leden 15, 2014 7:12 pm, celkově upraveno 1 krát
decarabas

PříspěvekZaslal: st leden 15, 2014 4:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nemam vyskusane, ale mozno by mohlo pomoct?

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
TTeDy

PříspěvekZaslal: st leden 15, 2014 7:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo jo, neco takoveho by urcite pomohlo, ale jsem trochu tvrdohlavej a rad bych se to naucil bez pomucek. Zvladaji to ostatni, tak sakra musim taky . A ono se to opravdu vzdycky trochu zlepsi, kdyz pravidelne cvicivam, jenze to je prave ten problem - ja pravidelne necvicivam. Kdybych mel v tech celnich drepech stagnovat i z hlediska nejakych dlouhych casovych horizontu, tak si asi dam rict, poridim si ty trhacky nebo co to je a budu cvicit s tim. Jeste to budu nejakej cas zkouset bez nich.
TTeDy

PříspěvekZaslal: pá leden 17, 2014 3:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trenink 32 - beh (17.1.)

tam: 2,2 km, cas 11:43

... odpocinek

zpatky: 2,2 km, cas nemam, jedna pauza

V prvni casti jsem zas malem zdechl , no a cestou zpatky jsem se teda nepredrel, tam jsem tomu mohl dat vic. I tak to bylo ok, dlouho jsem nebezel, tak jsem necekal zazraky.
Vaha dnes po ranu asi 98,4 kg. Nejak to ted nepribyva, coz je zvlastni, protoze zeru jak dobytek . Ale rozhodne tech 98 kg ted vypada lip nez skoro 104 kg v lete, nestezuju si.

Naposledy upravil TTeDy dne čt únor 06, 2014 10:17 pm, celkově upraveno 1 krát
TTeDy

PříspěvekZaslal: ne leden 19, 2014 3:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trenink 33 - beh (19.1.)

tam: 2,2 km, cas 11:36 (PR)

... chvili odpocinek

zpatky: 2,2 km, cas nemam, jedna pauza

Cestou tam jsem jako vzdy malem umrel a podle toho pak vypadal beh cestou zpatky. Vzdycky (cestou zpatky) tak v pulce tech 2,2 km vybehnu jeden kopecek, zjistim, ze jsem uplne k.o. a ze uz skoro ani nebezim, tak proste zastavim, vydycham a zbytek dobehnu normalne.

Bylo by urcite rozumnejsi nejak menit vzdalenosti, tempo atd., proste o tom neco nacist a dat tomu trochu rad, ale ted na to rozhodne nemam cas ani energii. Ted mi ten beh slouzi opravdu jen k tomu, abych se trochu odreagoval, a nejak hloubeji o nem budu premyslet, az na to budou podminky. (Pravdepodobnejsi je ale verze, ze se na to behani pak zas vykaslu)
TTeDy

PříspěvekZaslal: st leden 22, 2014 3:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trenink 34 - posilovna (22.1.)

Stahovani horni kladky
10x55 kg
9x65 kg
10x60 kg
8x60 kg
9x55 kg

Drep
10x70 kg
7x85 kg
4x100 kg
5x90 kg
7x80 kg
Serie s 85 kg se zdala hrozne lehka, tak jsem nalozil 100, coz jsem si mohl odpustit. Technicky to nebylo to, na co jsem zvyklej, v poslednim opacku se dokonce ozval zatylek, jehoz bolesti mne kdysi uplne znemoznily cvicit. Byvalo by stacilo dat tam 90, kdyz ted moc necvicim. Ostatni serie v poradku.

Zakopavani kazdou nohou zvlast
10x15 kg
10x15 kg
10x15 kg
10x15 kg
10x15 kg

Pritahy s oprenim hrudniku - stroj
10x50 kg
10x50 kg
10x50 kg
10x50 kg
10x50 kg

Incline tlaky na prsa - stroj
10x30 kg
9x45 kg
8x45 kg
7x45 kg
8x40 kg

Rozpazovani
s JC
10x12,5 kg
10x12,5 kg
10x15 kg
9x15 kg
10x12,5 kg

Tlaky na ramena vsede - stroj
8x30 kg
8x30 kg
8x30 kg
7x30 kg

Triceps - extenze s JC kazda ruka zvlast
8x10 kg
7x10 kg
10x7,5 kg
10x7,5 kg

Triceps - kladka (tezsi)
9x25 kg
10x20 kg
10x20 kg

Biceps - kladiva s JC
10x12,5kg
10x12,5 kg
8x12,5 kg

Biceps na scottovce
- stroj
10x15 kg
10x15 kg
10x15 kg
10x15 kg
Ruce obecne uz nesly, byly unavene z predchozich cviku, nejsou zvykle na podobne treninky.

bricho

Potreboval jsem se odreagovat a ulevit telu od sezeni a zaroven se mi nechtelo cvicit to svoje fullbody - pristi trenink zas tak za tyden a akorat bych si v tom delal bordel, takze se k svymu treninku vratim, az zas budu cvicit pravidelne.
Dal jsem si rikal, ze jsem uz dobrych par let vubec necvicil na nekterych strojich, tak je ten dnesni zapis takova prehlidka stroju. Jen nohy se mi nechtelo odbyt predkopavanim, proto ty drepy.

Mel jsem ted nekdy narozky a dostal jsem protein od cellucoru. Mam z toho radost, je to muj prvni seriozni doplnek, tak jsem zvedavej, jestli na sobe neco poznam. Sice jsem si o nic takovyho nerikal a mozna by se ty prachy daly utratit lip (je toho navic jen 1,8 kg), ale uz jsem to dostal a budu se ted aspon citit drsne, kdyz si po treninku dam protein.
TTeDy

PříspěvekZaslal: so leden 25, 2014 3:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trenink 35 - beh (25.1.)

tam:
2,2 km, cas 11:56

... chvili pauza

zpatky: 2,2 km zpatky s jednou pauzou

Ta zima venku byla sok jak prase. Teplomer jsme doma meli rozpalenej od slunka, pak jsem vysel ven a bylo to jak spatnej vtip. Behani tudiz docela krute a cas nejhorsi za dlouhou dobu, ale ted uz se citim vyborne a proto to delam.
Jeste cca 14 dni to tady bude takovej obcasnik s divnyma zapisama. Potom uz se do toho vrhnu jak nikdy .
TTeDy

PříspěvekZaslal: st leden 29, 2014 7:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trenink 36 - posilovna (29.1.)

Bench (lehci osa)
9x70 kg
5x80 kg
6x75 kg
5x75 kg
5x75 kg

Drep
7x85 kg - stopka na poslednim
7x85 kg
7x85 kg
6x85 kg
6x80 kg
Po kazde serii jsem mel pocit, ze se pogrcam, po te posledni jsem se dokonce rozbehl do satny . Nastesti dobry a nohy hori.

MT
6x80 kg
Tak prvni serie byla i posledni, protoze nevolnost ze drepu tahle serie jeste umocnila.

Pritahy dolni kladky vleze
12x55 kg - s kontrakcema
10x60 kg
10x60 kg
8x60 kg

Stahovani horni kladky

10x45 kg
10x45 kg
10x45 kg
7x50 kg

Predpazovani s VC
10x15 kg
10x15 kg
8x15 kg
9x12,5 kg
7x12,5 kg

Vypony na lytka vsede - stroj
asi 5 serii, slo to citit lip nez jindy

Biceps scottovka - stroj (jeste se mi nechtelo domu)
4 serie asi

bricho

Je krasne videt, jak je dusevni slozka cloveka provazana s tou telesnou. Kvuli zkouskam jsem poslednich x dni hovno spal, hovno jedl (to zni divne ze) , porad stres a nekonecny sezeni u knizek. Dnes jsem se proto ani nedivil, ze mi pri treninku bylo permanentne na bliti. A to tam zrovna byl big Draper a ja jsem ho ani nemohl oslnit zavratnyma 80 kg na mrtvole .

No utechou mi muze byt, ze jsem dnes udelal ultra-hardcore zkousku za moc moc kreditu, i kdyz co se zkousek tyce, tak porad vubec neni dobojovano a nejblizsi trenink zas tak za tyden.

Jo a po x letech jsem nahodou znovu objevil "vedlejsi" forum, kam si asi prestehuju log nekdy po zkouskach. Absolutne nezvladam cvicit nejak pravidelne, od cehoz se odvijeji i vykony a muj celkove nulovej pokrok, takze mi bude stacit skromnejsi portal, kde aspon nebudu prokrastinovat ctenim hovadin a koukanim do ctenarskych galerii .

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - TTeDy - log skoncen (presunut jinam) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... , 11, 12, 13  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: