|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
enemec
|
Zaslal: st leden 15, 2014 7:03 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Johny001 napsal: |
Možná to tak vypadá, ale máme je dobrý. Dřeme jak kráva, před tréninkem ovoce, dextroza s guaranou a jede se. Tak jak sem to napsal to je možná o ničem, ale měníme váhy, jedem pyraminy, supersérie, jiný cviky, tohle pořád měníme. Hlavně mě skoro pokaždý ta část bolí další den-dny a to dost, jen prostě je problém že to neroste.
Bílkovin mam dost, protože to i někdy poznam :D :XX fakt nevím : ( takle se asi těžko radí, chápu...
a s těma velkýma partiema máš absolutní pravdu, to vím že není úplně super, prohazujem to :) .... |
co znamena ze dres jako krava?
superserie jsou zarukou rustu? ale houby
pyramida je efektivni? podle spousty lidi ne
a to ze te neco boli, neznamena, ze to roste
z meho pohledu, porad blbe |
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Johny001
|
Zaslal: st leden 15, 2014 10:51 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Johny001 napsal: |
Možná to tak vypadá, ale máme je dobrý. Dřeme jak kráva, před tréninkem ovoce, dextroza s guaranou a jede se. Tak jak sem to napsal to je možná o ničem, ale měníme váhy, jedem pyraminy, supersérie, jiný cviky, tohle pořád měníme. Hlavně mě skoro pokaždý ta část bolí další den-dny a to dost, jen prostě je problém že to neroste.
Bílkovin mam dost, protože to i někdy poznam :D :XX fakt nevím : ( takle se asi těžko radí, chápu...
a s těma velkýma partiema máš absolutní pravdu, to vím že není úplně super, prohazujem to :) .... |
co znamena ze dres jako krava?
superserie jsou zarukou rustu? ale houby
pyramida je efektivni? podle spousty lidi ne
a to ze te neco boli, neznamena, ze to roste
z meho pohledu, porad blbe |
Ze dru jako krava znamena, ze do toho davam vsechno. Chce se mi obcas blejt na silovych trenincich, dávam to do posledního opakování.
Nerikam jak je to efektivni a jak je to zaruka rustu, jen ze se snazim treninky obmenovat, nejedu stereotyp.
V treninku fakt chyba nebude proč to nejde, cvičil sem s různýma borcema podle nich...
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: čt leden 16, 2014 8:14 am Předmět: |
|
|
| Johny001 napsal: |
Ze dru jako krava znamena, ze do toho davam vsechno. Chce se mi obcas blejt na silovych trenincich, dávam to do posledního opakování.
Nerikam jak je to efektivni a jak je to zaruka rustu, jen ze se snazim treninky obmenovat, nejedu stereotyp.
V treninku fakt chyba nebude proč to nejde, cvičil sem s různýma borcema podle nich... |
Příčin může být více. Jako vždy. Problém může být v mizerné genetice, málo jídla nebo také málo regenerace. Případně kombinace faktorů.
Pokud tě svaly neustále bolí a jedeš všechny intenzifikační techniky o kterých jsi si přečetl, budeš dost možná typický příklad člověka, který se ničí tak, že se nedokáže ani pořádně zregenerovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
eraZ
|
Zaslal: čt leden 16, 2014 4:19 pm Předmět: |
|
|
ako už napísali všetci predo mnou tak ten trénink fakt znie na hovno  takéto tréning som chodil zo začiatku aj ja, váha sa pohla prvých pár mesiacov keďže to bol nový impulz a potom už houby. pred minulým letom som hodilt trénik spodek/vršek, ktorý niekto spomínal ti tu už a za 6 týždňov som pribral 8 kíl. Samozrejme netvrdím, že som pribral čistú hmotu, určite nejaký tuk tam je, ale brucho zaliate nemám ani nič a váha ostala, teraz som už vlastne o ďalších 6 kíl ťažší ale už som v ďalšom objeme. Čo chcem ale povedať, že by si si mal dať poradiť, supersérie a opakovania s dopomocou a neviem čo všetko nie je vždy znak toho, že budeš rásť. Ja som si to hovoril tiež, že ako brutálnu driem, od cviku k cviku, brutálne napumpovaný atď ale váha bola v hovne... prišiel spodok vršok a každý jeden deň, som síce nebol napumpovaný ale ten tréning bol taký, že v ňom nebol ani biceps ani triceps a keď som docvičil tréning tak som pochopil prečo. Na konci tréningu som bol tak unavený, že 6-8 kg jednoručka na biceps sa mi zdala ako 15ka  Takže keď nemôžeš pribrať zmeň tréning, daj napríklad ten spodok vršok... menej je niekedy viac, je tam možno jeden cvik na partiu a je to skombinované, no cieľ tréningu je sval stimulovať na rast a nie ho totálne zničiť... potom môžeš spať koľko chceš a ten sval sa proste dokopy nedá a nenarastie.... A ten jedálniček by sa dal podľa mňa tiež rozhodne zlepšiť.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny001
|
Zaslal: čt leden 16, 2014 4:51 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | Johny001 napsal: |
V treninku fakt chyba nebude proč to nejde, cvičil sem s různýma borcema podle nich... |
Příčin může být více. Jako vždy. Problém může být v mizerné genetice, málo jídla nebo také málo regenerace. Případně kombinace faktorů.
Pokud tě svaly neustále bolí a jedeš všechny intenzifikační techniky o kterých jsi si přečetl, budeš dost možná typický příklad člověka, který se ničí tak, že se nedokáže ani pořádně zregenerovat. |
regeneraci mám určitě dostatečně, ve škole na přednáškách ležim na židli, chodím do bazénu do výřivek, doma pařím občas hry filmy. Ze 7 dní v týdnu aspoň dva se "flákám" genetiku mám na hovno, ale aspoň nějak to jít vždycky musí... jinak dík :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny001
|
Zaslal: čt leden 16, 2014 4:55 pm Předmět: |
|
|
| eraZ napsal: | ako už napísali všetci predo mnou tak ten trénink fakt znie na hovno takéto tréning som chodil zo začiatku aj ja, váha sa pohla prvých pár mesiacov keďže to bol nový impulz a potom už houby. pred minulým letom som hodilt trénik spodek/vršek, ktorý niekto spomínal ti tu už a za 6 týždňov som pribral 8 kíl. Samozrejme netvrdím, že som pribral čistú hmotu, určite nejaký tuk tam je, ale brucho zaliate nemám ani nič a váha ostala, teraz som už vlastne o ďalších 6 kíl ťažší ale už som v ďalšom objeme. Čo chcem ale povedať, že by si si mal dať poradiť, supersérie a opakovania s dopomocou a neviem čo všetko nie je vždy znak toho, že budeš rásť. Ja som si to hovoril tiež, že ako brutálnu driem, od cviku k cviku, brutálne napumpovaný atď ale váha bola v hovne... prišiel spodok vršok a každý jeden deň, som síce nebol napumpovaný ale ten tréning bol taký, že v ňom nebol ani biceps ani triceps a keď som docvičil tréning tak som pochopil prečo. Na konci tréningu som bol tak unavený, že 6-8 kg jednoručka na biceps sa mi zdala ako 15ka Takže keď nemôžeš pribrať zmeň tréning, daj napríklad ten spodok vršok... menej je niekedy viac, je tam možno jeden cvik na partiu a je to skombinované, no cieľ tréningu je sval stimulovať na rast a nie ho totálne zničiť... potom môžeš spať koľko chceš a ten sval sa proste dokopy nedá a nenarastie.... A ten jedálniček by sa dal podľa mňa tiež rozhodne zlepšiť. |
Díky, zkusím. Když jsem jel toho korteho, tak jsem cejtil že se něco děje, sílu jsem nabral dost, tělesnou váhu ale jen 1-2 kg... Když jsem s kortem končil , poslední tréninky jsem už cítil dobře klouby, žral sem kloubní výživu. Zkusím víc zapojit ty silové cviky, snad to nějak půjde. Koupil jsem si sportovní vitamíny od reflexu, abych vitamíny taky nepostrádal.... :)
|
|
| nahoru |
|
 |
eraZ
|
Zaslal: čt leden 16, 2014 4:58 pm Předmět: |
|
|
a prečo si si hneď zafixoval, že máš na hovno genetiku ? samozrejme ju na hovno mať môžeš to netvrdím, ale keď budeš stále cvičiť takýmto spôsobom ako si napísal a mať pocit, že meníš tréning a na základe toho tvrdiť, že nemáš genetiku je dosť blbosť  navyše ak budeš mať stále rovnaký jedálniček, s rovnakými hodnotami atď, tak sa tiež neposunieš, čo tak uvažovať tak, že nemôžem pribrať tak skúsim pridať jedno jedlo navyše každý deň ?.. Vždy sú možnosti, no pokiaľ ich nevyskúšaš a na základe dvoch tréningov a jednom jedálničku, ktoré ti nefungujú povieš, že máš zlú genetiku tak je to podľa mňa dosť skoré tvrdenie...
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt leden 16, 2014 5:22 pm Předmět: |
|
|
| Johny001 napsal: | [
citace: ...Důvodem, proč vy hoši nemůžete trénovat partii více než jednou týdně je, že když ji trénujete, tak ji zničíte. Naučte se dát nebo nedát poslední opakování a říct konec, neničte pak svaly směšně hromadou opakování s dopomocí, negativními opakováními atd. pokud už vy sami nedokážete pohnout svalem. Skončete blízko selhání a pak vaše svaly se zregenerují a můžete je zase trénovat za 3-4 dny.
Pochopte, že je velký rozdíl mezi tím trénovat blízko selhání a trénovat málo tvrdě. Nikdy jsem neříkal, abyste netrénovali tvrdě. Zkuste dřepovat 5 sérií po 5 opakováních s použitím váhy o 5 kg menší, než se kterou máte maximálku pro 5 opakování. Je to absolutně brutální. Ale až to doděláte, nechoďte na leg press a neničte nohy dalšími sériemi dokud se nebudete moci hýbat, je to absurdní a nedokážete se z toho zregenerovat během 3 dní.
...
Pálení, napumpování a svalovka nemají nic společného s efektivitou tréninku…
Ano i já jsem byl přistižen při tom, když jsem při tréninku horní části těla se pozoroval v zrcadle, když jsem byl napumpovanej, ale to nemělo co dělat s účinnosti tréninku. Ty pojedeš kladivový benchpress a rozpažky po 20ti opakováních a já pojedu těžké tlaky s jednoručkama a hluboké kliky na bradlech….. Jeden z nás bude cítit napumpování víc a ten druhý vyroste….já budu ten druhý…..
Svalovka neznamená, že jste odjeli efektivní trénink a porostete.
Znamená, že za A) máte hodně porušených svalových vláken a nebo za B) hodně kyseliny mléčné (odpadního produktu)…gratulace ...
je to vynatek ze super clanku, pokud budes mit zajem, dej vedet po PM _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|