Mastička na strie

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Mastička na strie  Úvodní stránka -> Ostatní -> Mastička na strie
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Jenda66

PříspěvekZaslal: pá leden 17, 2014 11:13 pm    Předmět: Mastička na strie Odpovědět s citátem

Zdravím,
neznáte nějakou dobrou a prověřenou mastičku na strie začali se mě dělat tak ať to nějak zbrzdím díky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Smile04

PříspěvekZaslal: pá leden 17, 2014 11:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ahoj...
pokud nemáš mastnou pleť tak oleje ruzny do sprchy/vany z lekarny, to je dost dobry a dobře to působí plus ktomu normálně si koupíš krém na strie v lékárně pro těhulky :) to jsou asi ty nejlepši krémy...

btw někdo má kůži elastičtější a někdo ne...momentálně se mi dělá malá strie na předloktí jen tak pro představu jak nahovno kůžu mám :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
JanaHn

PříspěvekZaslal: so leden 18, 2014 8:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

určitě se dost promazávej-denně....to je myslím nejdůležitější a nejlépe celé tělo.
na strie toho koupíš dost, záleží, kolik hodláš investovat a neznamená to zároveň, že vše je účinné a čím dražší, tím víc účinné.
konkrétně neporadím, nemám s tím extra zkušenost, já se mazala a mažu pořád vším možným, střídám značky a ani v těhotenství jsme nepoužívala krémy přesně proti striím.
01Smajdalf

PříspěvekZaslal: so leden 18, 2014 10:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky jsem to řešil mastičkami, ale nepomohla ani jedna, tak jsem se na to už vykašlal...
Jenda66

PříspěvekZaslal: so leden 18, 2014 12:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to mě bylo jasné, že nějaké mastičky asi jenom zajdu do lékárny a zkusím nějaký pro těhulky :) momentálně mám jeden no a žádná odezva tak zkusím prostě něco jiného
díky za odpovědi
JanaHn

PříspěvekZaslal: so leden 18, 2014 12:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ono hlavně, když už strie máš, tak s tím moc resp. nic neuděláš.....už je kůže narušená.

to chce preventivně mazat, aby byla pokožka pružná .
Jenda66

PříspěvekZaslal: so leden 18, 2014 12:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JanaHn napsal:
ono hlavně, když už strie máš, tak s tím moc resp. nic neuděláš.....už je kůže narušená.

hm já četl, že dokud je to ještě zarudlé tak se to dá aspoň trochu eliminovat, mě je jasné, že už to nezmizí, ale najít nějakou mastičku, která tomu zabrání, ale když říkate, že na v podstatě na mastičce nezáleží.. a nemáš aspoň nějaký tip co bych si měl koupit ?
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: so leden 18, 2014 1:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

01Smajdalf napsal:
Taky jsem to řešil mastičkami, ale nepomohla ani jedna, tak jsem se na to už vykašlal...
asi tak...nepomůže nic. Jen často mazat a bude to mírnější.
JanaHn

PříspěvekZaslal: so leden 18, 2014 1:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jenda66 napsal:
JanaHn napsal:

hm já četl, že dokud je to ještě zarudlé tak se to dá aspoň trochu eliminovat, mě je jasné, že už to nezmizí, ale najít nějakou mastičku, která tomu zabrání, ale když říkate, že na v podstatě na mastičce nezáleží.. a nemáš aspoň nějaký tip co bych si měl koupit ?

http://strie.eu/ tady si něco k tomu přečti

http://www.parfums.cz/proti-striim/ a tady nějaké krémy

já používala dermacol, kdysi dávno, pak něco z dm levného.

ale já se matlám pořád něčím, teď mám třeba od saloos oleje, tam mají na celulitidu atd
Jenda66

PříspěvekZaslal: so leden 18, 2014 2:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ok díky

Rychle na stránku:

Přejdi na: