Vrcholově šachy jsou napohodu-stačí k tomu chodit do fitka na kompenzaci dlouhého sezení.
Pobavil mě náš nejlepší šachista Navara, který se podivoval nad tím, proč mají na dopingové listině anabolika, když jejich braním nebude lepším šachistou:o)
5:38 - doping u šachů :D
_________________ "Your body doesn't fail you, you're choosing to fail." - Derek Poundstone
Kto je ten chlapík?, ako čudo-rudo riadne, ale rozumný.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
*a16*
Skoda, ze jsem ji nenasel ve vyssim rozliseni. Hned by sla na plochu.
Tady je o maličko větší:
+ jedna v čelním postoji :)
Nemuzu si pomoct, ale tady Ronnie proste vypada jako nejaka budoucnost, nikdo se mu v teto forme a velikosti nemuze rovnat, ani phil, ani dorian. Tohle je uzasny extrem!
Vrcholově šachy jsou napohodu-stačí k tomu chodit do fitka na kompenzaci dlouhého sezení.
Pobavil mě náš nejlepší šachista Navara, který se podivoval nad tím, proč mají na dopingové listině anabolika, když jejich braním nebude lepším šachistou:o)
5:38 - doping u šachů :D
Na googlu jsem to nenašel, není to myšleno jako urážka, ale fakt se musím zepat. On má nějakou nemoc? Nějakou lehčí formu autismu nebo aspergera?
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru