| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Xaphan69

|
Zaslal: po leden 20, 2014 1:45 pm Předmět: Problem s riflema pres stehna... |
|
|
Ahoj, chci se zeptat, jestli se vyrabi spesl rifle se sirokyma stehnama, ale uzkym pasem. Mam problem, ze v pase oblecu i 28ky, ale pres stehna uz jsou mi tak tak 32ky. A u 34 musim mit pasek tak utahlej, ze to dre a zkratka je to nepohodlne.
Jsou takove rifle, pripadne ,,stehňáci" jak to řešíte vy?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
william888

|
Zaslal: po leden 20, 2014 2:10 pm Předmět: |
|
|
Trocha sa prejdi po viacerych obchodoch, obchodnych strediskach a urcite nieco najdes . Ked s tym nema problem Tomas Bures, tak urcite s tym problem mat nebudes ani ty ... _________________ ZMENÍŠ SVOJE TELO, ZMENÍŠ SVOJ ŽIVOT.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: po leden 20, 2014 3:11 pm Předmět: |
|
|
uncle sam a gasp vyraba podobne site, ale ja mam cez stehno celkom dost a oblecem aj beznu konfekciu (hilfiger,boss,etc) _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
E.Leclerc

|
Zaslal: po leden 20, 2014 7:52 pm Předmět: |
|
|
Někde se tu kdysi o tom psalo a že pomohl krejčomat.
Tež se chystám ozkoušet.
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: po leden 20, 2014 8:19 pm Předmět: |
|
|
I kdyz koupis kalhoty co padnou, tak je stejne prosoupes, u me to jsou vnitrni strany stehen pod trisly. Za lonsky rok jsem takhle zrusil dvoje Pepe Jeans. Reseni je chodit jako cikan v teplakach, nebo nejaka kosmicko elasticka riflovina, o ktere slyselo patnact lidi na svete, ale nazivo ji nikdo nevidel. Kalhoty jsou zlo...
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: po leden 20, 2014 8:47 pm Předmět: |
|
|
| Olejnas napsal: | | .... Reseni je chodit jako cikan v teplakach,... |
I na to pozor... koupil jsem si trochu užší tepláky a prošoupal jsem je
|
|
| nahoru |
|
 |
tezzy196
|
Zaslal: po leden 20, 2014 8:51 pm Předmět: |
|
|
Do obchodu jako NewYorker atd. nema ani cenu chodit. Vetsina kalhot je sita na tluste prdele a uzka stehna. Nejlepsi je klasicka teplakovka - fajn elasticke, celkem vypadaj i k svetu pokud to nekoupis nekde v trznici.
Nejhorsi na dzinech je to, ze kdyz je clovek trpaslik tak tluste nohavice ho jeste vic opticky snizi
|
|
| nahoru |
|
 |
Vico
|
Zaslal: út leden 21, 2014 6:41 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: út leden 21, 2014 8:21 am Předmět: |
|
|
Jezis, doufam ze tenhle topic neobjevi spazik nebo dostane infarkt _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: út leden 21, 2014 10:03 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: út leden 21, 2014 10:09 am Předmět: |
|
|
ani nie, Phil chodi 99% casu v teplakoch a na ten zvysok ma na mieru oblek _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: út leden 21, 2014 10:32 am Předmět: |
|
|
Spazik - zrovna chinos, ktere maji zestihlene nohavice nevim jestli budou to prave na jeho pozadavek :D _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
fotter

|
Zaslal: út leden 21, 2014 10:56 am Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | | william888 napsal: | | Trocha sa prejdi po viacerych obchodoch, obchodnych strediskach a urcite nieco najdes . Ked s tym nema problem Tomas Bures, tak urcite s tym problem mat nebudes ani ty ... |
Asi tak :-)
Mě dostává jak každej druhej kdo chodí 2 měsíce do posilovny a přibere 2cm na bicepsu nebo stehnu má nejednou problém nakupovat oblečení
Věřím že s tím má problém třeba Jay Cutler nebo Phil Heath |
Presne tak,ja mám stehno cca 87cm a poznam borcov co majú vacsie objemy a ani ja ani oni nemame problem kupit si na seba nohavice.
Moja oblubena znacka Thor Steinar,napr.
http://www.hof.sk/tovar/5229/Thorsteinarsupervypredaj/jeans-tronder.html
|
|
| nahoru |
|
 |
Xaphan69

|
Zaslal: út leden 21, 2014 11:30 am Předmět: |
|
|
| citace: | Asi tak :-)
Mě dostává jak každej druhej kdo chodí 2 měsíce do posilovny a přibere 2cm na bicepsu nebo stehnu má nejednou problém nakupovat oblečení |
Jinak, víš jak blbě se shání kalhoty s délkou 30 (asi 105-110 delka nohavice) (mam 166-168 cm na vysku) v pase 85 a pres stehno 70 ? Az nejake uvidis, co se nemusi upravovat, tak budu poteseny pokud me upozornis.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |