Pozdní snídaně

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pozdní snídaně  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Pozdní snídaně
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
MAST3R

PříspěvekZaslal: so leden 18, 2014 10:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

peetthemaster napsal:
Díky bohu, že ten internet existuje, člověk by bez něj ani nevěděl, jak a kdy se nasnídat, že..

Asi jako:

"Nechápu, jak jsme kdysi bez Facebooku mohli zjistit, že sněží."

No offence
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
donkeydawg

PříspěvekZaslal: st leden 22, 2014 11:11 am    Předmět: Re: Pozdní snídaně Odpovědět s citátem

Máča napsal:
Ahoj,
poslední dobou řeším tento "problém":
Do práce vstávám ve 4:45 - beru léky na štítnou žlázu (Letrox) takže nemůžu po tom půl hodiny nic jíst. V práci začínám v 5:45 a kolem 5.15 vycházím z domu, takže snídani doma nestíhám

Letrox na štítnou žlázu beru také. Hned jak vstanu, tak si ho vezmu a +-10min na to tam pošlu cca 150-200g vloček s proteinem. Nechávám je na noc nasát, takže se to dá sníst fakt rychle.
Ráno mám cca 20min abych odešel a šel do práce, zvládám to na pohodu. Doktorka mi nikdy nic neřekla o zhoršení stavu štítné žlázy, takže si myslím,že 10-30min nehraje tak velkou roli.
Bez včasné snídaně si den nedokážu představit
yura

PříspěvekZaslal: st leden 22, 2014 1:25 pm    Předmět: Re: Pozdní snídaně Odpovědět s citátem

donkeydawg napsal:
Máča napsal:
Ahoj,
Do práce vstávám ve 4:45 - beru léky na štítnou žlázu (Letrox) takže nemůžu po tom půl hodiny nic jíst. V práci začínám v 5:45 a kolem 5.15 vycházím z domu, takže snídani doma nestíhám

Letrox na štítnou žlázu beru také. Hned jak vstanu, tak si ho vezmu a +-10min na to tam pošlu cca 150-200g vloček s proteinem. Nechávám je na noc nasát, takže se to dá sníst fakt rychle.
Ráno mám cca 20min abych odešel a šel do práce, zvládám to na pohodu. Doktorka mi nikdy nic neřekla o zhoršení stavu štítné žlázy, takže si myslím,že 10-30min nehraje tak velkou roli.

Docela by me zajímalo jestli tu stitnou zlazu nejak resite, nebo se o to vůbec nezajimate co s tim mate a proste si myslite, ze berete prasky a je to OK? Ja taky beru euthyrox na snizenou funkci SZ a bohužel jsem na to 4 roky kaslal a myslel si, ze staci brat jen nejaky prasek a vse je OK, ale bohužel to není tak lehke. SZ ovlada cele telo a predpokladam, ze oba mate jako ja autoimunitni onemocneni, coz znamena, ze telo z neznámého duvodu produkuje protilátky proti stitne zlaze, kterou postupne nici. Takze bych vam doporucoval se o to zajímat a něco o tom nastudovat. Myslim, ze budete prekvapeni jak silene dlouhej seznam problemu u lidi se spatne fungujici SZ muzou a taky většinou nastanou. Bohuzel na tom je nejhorsi to, ze doktori a to hlavne tady u nas (v USA aspoň par doktoru jde do hloubky problemu) to vůbec neresi. Tech pricin proc SZ nefunguje jak ma je plno od deficitu jodu a jinych prvku az po ruzne intoxikace, alergie na lepek atd.. Nejsou ani schopni udelat kompletni krevni obraz pro SZ aby se zjistila mozna pritomnost protilátek atd.. Proste předepíšou T4, která vetsine pacientum moc nepomaha a vic nic neresi. Radsi bych mel prelamane všechny ruce a nohy. To jedine doktorum opravdu jde, rezat, sit a sroubovat...
Máča

PříspěvekZaslal: st leden 22, 2014 4:49 pm    Předmět: Re: Pozdní snídaně Odpovědět s citátem

yura napsal:
donkeydawg napsal:
Máča napsal:
Ahoj,

Docela by me zajímalo jestli tu stitnou zlazu nejak resite, nebo se o to vůbec nezajimate co s tim mate a proste si myslite, ze berete prasky a je to OK? Ja taky beru euthyrox na snizenou funkci SZ a bohužel jsem na to 4 roky kaslal a myslel si, ze staci brat jen nejaky prasek a vse je OK, ale bohužel to není tak lehke. SZ ovlada cele telo a predpokladam, ze oba mate jako ja autoimunitni onemocneni, coz znamena, ze telo z neznámého duvodu produkuje protilátky proti stitne zlaze, kterou postupne nici. Takze bych vam doporucoval se o to zajímat a něco o tom nastudovat. Myslim, ze budete prekvapeni jak silene dlouhej seznam problemu u lidi se spatne fungujici SZ muzou a taky většinou nastanou. Bohuzel na tom je nejhorsi to, ze doktori a to hlavne tady u nas (v USA aspoň par doktoru jde do hloubky problemu) to vůbec neresi. Tech pricin proc SZ nefunguje jak ma je plno od deficitu jodu a jinych prvku az po ruzne intoxikace, alergie na lepek atd.. Nejsou ani schopni udelat kompletni krevni obraz pro SZ aby se zjistila mozna pritomnost protilátek atd.. Proste předepíšou T4, která vetsine pacientum moc nepomaha a vic nic neresi. Radsi bych mel prelamane všechny ruce a nohy. To jedine doktorum opravdu jde, rezat, sit a sroubovat...

Já mám štítnici vyoperovanou (měl jsem na ní nádorové uzly) takže bohužel nemám na výběr - musím ty prášky brát do konce života. Autoimunní onemocnění jsem neměl.
yura

PříspěvekZaslal: st leden 22, 2014 5:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No ja mam taky na stitne zlaze mensi cysty, ale drbat si do toho teda nenecham. Jinak jak se ti bez ni zije? Mas nejaky příznaky hypo nebo hyperfunkce? Se mnou to lomcuje dost slusne i s psychikou, je to naprd...
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: st leden 22, 2014 5:36 pm    Předmět: Re: Pozdní snídaně Odpovědět s citátem

yura napsal:
Nejsou ani schopni udelat kompletni krevni obraz pro SZ aby se zjistila mozna pritomnost protilátek

Zas tak bych ty naše doktory hned neočerňoval. Záleží na přístupu každého, já se u přítelkyně setkal taky s různými druhy endokrinologů a někteří to berou zodpovědně. Že jsou tací, co na to prdí, to už tak je. Bohužel takhle to chodí ve všech odvětvích.
yura

PříspěvekZaslal: st leden 22, 2014 6:05 pm    Předmět: Re: Pozdní snídaně Odpovědět s citátem

eSko napsal:
yura napsal:
Nejsou ani schopni udelat kompletni krevni obraz pro SZ aby se zjistila mozna pritomnost protilátek

Zas tak bych ty naše doktory hned neočerňoval. Záleží na přístupu každého, já se u přítelkyně setkal taky s různými druhy endokrinologů a někteří to berou zodpovědně. Že jsou tací, co na to prdí, to už tak je. Bohužel takhle to chodí ve všech odvětvích.
Ale jiste esko i mezi ciganama se najde dobrej cigan, ale tech je hodne malo.. Presne tak je to s doktorama a jejich ochotou opravdu problém resit a pacienta VYlecit a ne jen lecit. Je to pro ne pohodlne to je jasne, proste tady mas prasky, neptej se na nic, budes je brat do konce života, ja za tebe budu dostavat prachy a vseci jsou happy... Tusim, ze patris mezi ty v bilejch monterkach, tak ses jich zastal to chápu. Nicmene muj názor na doktory to opravdu nezmeni. Kdyz se vymeles v aute nebo ti cokl ukousne ruku, tak ti pomůžou. V tom jsou perfektni, ale jakmile se ti posere něco v tele co se nevyresi jen sitim, montovanim nebo rezanim tak ses v pr... a budes se do konce života jen lecit a nikdy se nevyléčíš, teda pokud se nezacnes zajímat sam a sam se nevyléčíš... Bud rad, ze jsi nezazil tu bezmoc, když clovek zjisti ze s nim není něco ok a doktori ti nepomůžou. Vetsina lidi bere bile plaste a jejich slova jako svata a přes to nejede vlak. Jsem rad, ze rozhodne mezi tyhle ovce nepatrim...

Naposledy upravil yura dne st leden 22, 2014 6:20 pm, celkově upraveno 1 krát
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: st leden 22, 2014 6:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nemám důvod se jich zastávat, žádné bílé monterky mi v žádné ordinaci nevisí. :) Jen máme každý odlišné zkušensti a od toho se naše názory odvíjí, to je celé.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pozdní snídaně Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: