Johny díky za další tipy, určitě se podívám. Jinak lolitu jsem viděl, máme jí doma na originálním DVD, i když co si budeme nalhávat koukal jsem na to cca v 15-16 zjiného důvodu.
_________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
Lolita je krásný film kvůli Nabokovovi A Ironsovi...to kdo hrál Lolitu bylo pro mě vedlejší. Dej jí znova chlape...ten konec...jak zkrvavenej stojí a slyší děti z údolí.....tam řekne nádhernou větu. Možná jsem lepší ve filmu neslyšel. Když si dáš některý z těch filmů, dej mi pak vědět, jak se ti líbil.
A ked sme sa dostali az k nemu, uz sa tesim na ten koncert
ň
Tiez po nom velmi poskulujem, snad to neskonci ako s Bregovicom, ked som nakoniec nemal s kym ist a zostal som doma. Ennio uz toho vela neodohra asi , treba do vyuzit.
Ennio Morricone je génius. Takových lidí se za století narodí míň než je prstů na jedné ruce. Osobně o obdivuji zejména pro soundtrack k seriálu Chobotnice. Aholíku to si fakt někde sežeň, třeba z Ulož.to.
Nebo tohle....tak něžné a na druhou stranu zlověstné.
Ty housle doslova pláčí..
U mě se tomuhle seriálu ještě nic ani nepřiblížilo. V jeho procítění, surovosti, zákeřnosti a nemilosrdnosti. To je moje životní láska :)
http://www.csfd.cz/film/287147-vlk-z-wall-street/
Bohužel neumím hodnoti filmy, na mě už krapet dlouhé ale dalo, nenudil jsem se, ale že bych si z toho sednul na prdel to taky.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru