|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Luster

|
Zaslal: so leden 25, 2014 11:20 pm Předmět: Čaj |
|
|
takze zakladam topic o caji (ch)  a zacinam dotazem na Matcha Tea - je tady nekdo, kdo ho pije a muze potvrdit/vyvratit jeho udajny ucinky? jde mi predevsim o stimulaci..
jinak tema je otevreny, je tady prostor k diskuzi o jakymkoliv caji (cerny, zeleny, bylinkovy, ...) tipy, rady, atd. _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Luster

|
Zaslal: so leden 25, 2014 11:25 pm Předmět: |
|
|
a dal by zajimaly pripadny zkusenosti s timto:
Pro ty, kteří nemají čas na tradiční přípravu nápoje je určeno instatntní yerba maté z Paraguaye značky Pajarito. Tento nápoj je doslazen stévií (Stevia Rebaudiana), přírodním nízkokalorickým sladidlem, vhodným pro diabetiky. Přiložena lžička pro správné dávkování nápoje. Skvělá alternativa ke kávě. Nápoj osvěží a dodá energii stejně, jako tradičně připravené maté.
_________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pitkin

|
Zaslal: so leden 25, 2014 11:45 pm Předmět: |
|
|
Dle mého názoru ,pokud chceš něco kvalitního tak bych instantní nevolil.
Kupoval bych jenom sypanej. _________________ Já tělo šokuju tím, že nechám trénink nezměněný třeba rok. Tělo užuž očekává změnu a ono nic. Tím ho úplně vyšokuju :-) (daymoon)
"Klíčem ke štěstí je zvedat těžké věci nad hlavu!" - Jon Engum
A vo tom to je !
-Milan Pitkin
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: so leden 25, 2014 11:58 pm Předmět: |
|
|
to je jasny, ze sypanej bude kvalitnejsi, tim spis fakt spravne pripraveny mate v kalabase s bombilou.. jenze na to nemam v praci cas a ani chut se s tim delat, takze prave proto me zaujala tahle moznost.. _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: ne leden 26, 2014 12:07 am Předmět: |
|
|
stimulacni ucinky to urcite ma, ale ta chut je pro me dost hrozna..asi je to o zvyku.. _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
Pitkin

|
Zaslal: ne leden 26, 2014 12:17 am Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | | to je jasny, ze sypanej bude kvalitnejsi, tim spis fakt spravne pripraveny mate v kalabase s bombilou.. jenze na to nemam v praci cas a ani chut se s tim delat, takze prave proto me zaujala tahle moznost.. |
Tak si ho připrav doma a dej do termosky. _________________ Já tělo šokuju tím, že nechám trénink nezměněný třeba rok. Tělo užuž očekává změnu a ono nic. Tím ho úplně vyšokuju :-) (daymoon)
"Klíčem ke štěstí je zvedat těžké věci nad hlavu!" - Jon Engum
A vo tom to je !
-Milan Pitkin
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: ne leden 26, 2014 12:21 am Předmět: |
|
|
tak sem se rozhodl, ze ho zkusim, pak napisu, jak moc sem se poblil _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
|
| nahoru |
|
 |
eschaia

|
Zaslal: ne leden 26, 2014 12:37 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: ne leden 26, 2014 12:53 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: ne leden 26, 2014 1:01 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, dělám si často zelený čaj (sypaný) a třeba nestihnu z jedné dávky udělat plný počet nálevů za jeden den. Je možné nechat ty vlhké lístky v sítku do druhého dne? Nebude se tam tvořit plíseň? Nebo mám třeba udělat i ten poslední nálev a vypít ho až ráno? Nepřijde takhle odstátý čaj o nějaké dobroty?
Já jen, jestli se tu v tom třeba někdo vyzná.. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: ne leden 26, 2014 1:14 pm Předmět: |
|
|
Já piju zelený čaj hlavně Gunpowder nebo Vietnam. Kupuju v Oxalis kvalita nikdy bych si už nekupoval v obchodě, hlavně ta jejich káva to je kvalita, ale zase vyšší cena což mi neva. Více mi chutná Gunpowder. Dávám ho většinou ráno nebo před tréninkem, protože mě dobře povzbudí a stimulační účinek trvá déle řek bych i 4 hodiny, narozdíl od kávy kde to je kolem hodiny.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
Zaslal: ne leden 26, 2014 1:47 pm Předmět: |
|
|
Zatím nejlepší sypaný zelený čaj (zkoušel jsem i černý, ale ten je pekelně silný) jsem měl od značky Ahmad Tea London, je sice trochu dražší, ale je dost dobrý,kvalitní a hlavně silný. _________________ Nechci být Největší, ani nejrychlejší a už vůbec nejsilnější.
Můj ideál je zlatý střed, kde má mít tělo funkci, výkon i vhled zároveň.
|
|
| nahoru |
|
 |
mikex2
|
Zaslal: ne leden 26, 2014 3:20 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | Ahoj, dělám si často zelený čaj (sypaný) a třeba nestihnu z jedné dávky udělat plný počet nálevů za jeden den. Je možné nechat ty vlhké lístky v sítku do druhého dne? Nebude se tam tvořit plíseň? Nebo mám třeba udělat i ten poslední nálev a vypít ho až ráno? Nepřijde takhle odstátý čaj o nějaké dobroty?
Já jen, jestli se tu v tom třeba někdo vyzná.. :) |
Zelený čaj se má pít vždy čerstvý, jinak oxiduje.
Já mám nejradši Lung Ching (Dračí studna), ale dávám si ho jen v čajovně, sám ho neumím připravit, ať dělám, co dělám.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|