Jídelníček:
Snídaně: 2 vejce na teflonce, rajče, chilli, 2 krajíc žitného chleba, 50 g šunky, 50 g sýra
Svačina: 150 g řeckého jogurtu
oběd: gyros a nudle-hnus...to jsem si zase naběhl. Velmi nedoporučuji vietnamce v Karolině. Něco tak hnusného jsem už dlouho nejedl.
Na spravení - laté a desert
Po tréninku: grilovaná kuřecí křídla 400 g, krajíc pšeničného chleba, kremžská horčice, rajčata, Plzeň
večeře: tvarok 0,2 % meggle
+ navíc večer 3 skleničky vína.
Trénink:
výpony v sedě 50x12, 5xsloup závažíx12
předkopávání 5x35x10
hacken dřepy konstrukce + 10 kgx10, +30kgx10, +50kgx10, +70kgx10, +90kgx10
good morningy 60x10...pak strašná bolest ramene a konec:o (
zanožování 5x30x10
hyperextenze 5x10
příahy kolen v sedě 5x10
crunches 5x15
doplňky: jsem limitován zraněním - tj. jen velmi lehce s extrémně lehkou zátěží a perfektní technikou:
rotátory 3x3kg mčx30
benchpress v sedě v rozsahu od 1/3 pohybu do 2/3 pohybu-tedy tam kde to nebolí 3x20kgx30opakování
přítahy v sedě 3x30kgx30 opakování
upažování 3x3kgx30
upažování v předklonu 3x3x10
bic. zdvihy s jednoručkami 3x5kg jednoručky x 30 opakování
franc. tlak v leže s jednoručkami 2x5kgx30...pak bolest a konec.
Vše velmi na pohodu s rezervou. Zítra mě čeká kontrola. Z magnetické rezonance vyplývá, že je problém se šlachou u lopatky a na můj věk s docela masivní artrozou ramene + podle konzultace zánět tíhového váčku. Zítra budu moudřejší. Pan doktor léčil např. desetibojaře Dvořáka apod. tak to snad zdiagnostikuje správně a úplně:o)
Další trénink v neděli (v sobotu jsem na cestách). Od pondělí do středy masakr + 16 hodin práce denně, takže to bude bez tréninku. Beru běžecké boty a alespoň se proběhnu kolem nemocnice.
Hmotnost docela klesá i přes moji ne příliš dodržovaný režim. Pořád málo piju a vůbec neběhám - nohy bolí, ale zkusím s tím něco udělat.
Zatím tedy spokojenost. tři tréninky jsem absolvoval,takže Turakam a Tom K. budou asi překvapeni. To je asi vše...málem bych zapomněl...pliv:o)
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
9.1.2013
5.den
hmotnost: 116,5kg
Zítra musím být zcela jistě pod 116 kg - dnes tedy bez junkfoodu.
Jídelníček:
Snídaně: musli tyčinka a čaj z termosky (za chůze)
Svačina: sáček banánového Scitecu 2 dl mléka+2 dl vody + mixnutý banán
oběd: těstoviny, sýr
svačina: řecký jogurt, jablko
večeře: 200 g masa, zelenina
Dnes volno-hlídám a uspávám-přítelkyně je mimo domov. Takže roadshow po dětských hřištích a asi zajdeme do 5 D kina.
Byl jsem u lékaře a 17.2. jdu na operaci. Netvářil se radostně. Říkal, že prognoza není dobrá a existuje i možnost totální endoprotézy ramenního kloubu-takže docela průser. To se ale uvidí po tom co počistí rameno a odstraní úlomky chrupavek z ramene.
Do týdne před operací budu chodit cvičit. Pak 6 týdnů ruka na pásce-to nevím, nevím-jak to půjde. Budu asi rád, že se obleču:o)
Operace bude 17.2. pak 6 týdnů neschopenka a tři měsíce rehabky. Takže vyrábím do zásoby, aby firma fungovala, když tam nějaký ten měsíc nebudu a budu jen jednoruč psát na NB a telefonovat:o)
Přeji, aby ti operace dobře dopadla.
Počas neschopenky zapomeň na nějakou neschopnost a hledej cesty, jak si aspoň trochu odtrénovat (vše, co bude možné). Díky tréninku se ti bude i rychleji hojit operované rameno, žádné flákání či čekání na nějaké oficiální rehabky, na nich beztak budete dávat dohromady ono rameno. Tělo je dokonalý stroj, využij toho. :)
Tento chlapík opravdu ví co dělá a co říká. Momentálně jeden z nejuznávanějších fyzio ve světe sportu. V názvu posledních 2 videí si můžeš odmyslet slovo "crossfit" a dát si tam jen pouhé "exercise".
_________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
Mým cílem je teď vyhnout se totální endoprotéze, která je docela reálnou možností (bych poslal pana doktora co si myslel, že ho obtěžuji a že beztak simuluji-vrátit diplom-vola ).
Snídaně: ječná kaše s lžičkou medu, dojezený zbytek Pribináčku po dceři
Svačina: banán, musli tyčka
oběd: Pho-Bo
Po tréninku: 40 g hydro, musli tyčka
večeře: 300 g kuřecí maso, rajčata, okurka
večeře 2: zapečená brokolice a jeden Radegast, hrst arašidů
Trénink:
výpony v sedě 50x15, 5xsloup závažíx15
předkopy 3x30x10
hacken dřepy konstrukce + 40kgx6, + 60x6,+80x6,+100x6,+ 120x6
předkopy 50x10,60x10,70x10
zakopy 5x40x10
hyperextenze 5x10
crunchess 5x15
přítahy kolen v sedě 5x10
Dnes nadoraz. Nemám už více skrytých rezerv:o) Taky málo jím a mám málo bílkovin. Zato párkrát týdne sežeru doslova sele (nebo celou Nutellu)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru