|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Jirka Kalous

|
Zaslal: so leden 25, 2014 7:21 pm Předmět: 28 denní očistný program podle Antónie Mačingové |
|
|
Když mi nedávno poslal známý pro pobavení tuhle dietu, jen jsem zakroutil hlavou. Dnes, když jsem potkal matku, ukázala mi onu knihu s tím, jak je to dobrý recept na hubnutí a že s tím začíná.
| kód: | | http://www.macingovadieta.eu/28-denni-kura.php |
Už ze skladby toho jídelníčku je vidět, že tam nejsou žádné bílkoviny a energeticky bych to také považoval za nedostačující, i když se jedná o nesportující ženu 50+
Takže jaké jsou vaše názory? Má vůbec takováto detoxikační dieta smysl a nebo její výsledek bude spíše negativní? Vím, že tu je pár lidí kteří se dobře vyznají a dokáží to zhodnotit lépe než já. _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
tezzy196
|
Zaslal: so leden 25, 2014 7:42 pm Předmět: |
|
|
Ruce pryč od takovýhle "očistných" programů. Už jenom těch pár vět na začátku prozrazuje, že se jedná o blud. Jsou tak zmíněny jen pozitivní věci ale výčet těch negativních se asi někam ztratil.
|
|
| nahoru |
|
 |
RoPaK
|
Zaslal: so leden 25, 2014 9:22 pm Předmět: |
|
|
Za mě jedna z nejlepších a nejnormálnějších "diet". Ať ji klidně zkusí a uvidí sama. Není na ní nic čeho by se musela obávat.
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: so leden 25, 2014 9:35 pm Předmět: Re: 28 denní očistný program podle Antónie Mačingové |
|
|
| Jirka Kalous napsal: | Když mi nedávno poslal známý pro pobavení tuhle dietu, jen jsem zakroutil hlavou. Dnes, když jsem potkal matku, ukázala mi onu knihu s tím, jak je to dobrý recept na hubnutí a že s tím začíná.
| kód: | | http://www.macingovadieta.eu/28-denni-kura.php |
Už ze skladby toho jídelníčku je vidět, že tam nejsou žádné bílkoviny a energeticky bych to také považoval za nedostačující, i když se jedná o nesportující ženu 50+
Takže jaké jsou vaše názory? Má vůbec takováto detoxikační dieta smysl a nebo její výsledek bude spíše negativní? Vím, že tu je pár lidí kteří se dobře vyznají a dokáží to zhodnotit lépe než já. |
Aneb jak se za 28 dní podvyživit a pak vše nabrat zpět (a možná i něco navíc).
PS: Ropaku, ať žije svoboda vyjadřování, že? _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: so leden 25, 2014 9:44 pm Předmět: |
|
|
zvlastni kombinace jidel, z rozinek se casem stavaji hrozinky, drama prichazi osmy den, kdy se meni na snidani jablko s hrozinkama za BIO jogurt!  nelogickej vyber jidel, proc jeden den muzu snist vajicko a jinej den musim snist bezvajecny testoviny?  casta konzumace orechu, suseny svestky, (h)rozinky, sojove nebo grahamove rohliky (oh jak zdrave!), atd., atd. - za me je to sranec _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
Zaslal: ne leden 26, 2014 1:40 am Předmět: |
|
|
| citace: | Jsou záruky, že to skutečně funguje?
Nejsou, ale po internetových diskusích se toto téma setkává s pozitivními ohlasy... |
Asi autorka nechodí na ronnie.cz, zatím tu čtu spíš kritiku.
9. DEN
Snídaně: Kiwi + banán + ořechy + med + mletá skořice
Oběd: Brokolice na česneku se zázvorem + nizkotučný sýr
Večeře: Rychlá hrachová polévka
10. DEN
Snídaně: Mrkev + jablko + ořechy + med + rozinky
Oběd: Mrkvový perkelt + nízkotučný sýr
Večeře: Salát z červené řepy + vajíčko
Když vidím třeba příklad těchto dvou dnů, přijde mi tam hrozně málo bílkovin ale i složitých sacharidů?
Jinak autorka neuvádí gramáž, ta může být libovolná. To je asi její protiargument. _________________ `K smíchu jsou mi všichni lidé, kteří tvrdí, že se člověk svou vlastní silou nemůže vznést do vzduchu!`
J.T.
|
|
| nahoru |
|
 |
RoPaK
|
Zaslal: ne leden 26, 2014 11:17 am Předmět: |
|
|
Prej podvyživit!! :-D
O bílkoviny se fakt neboj! Žádný Kwashiorkor fakt nehrozí.
Gramáže se neuvádí záměrně. Jí se vždy do pocitu sytosti s možností vložení určených svačin.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: ne leden 26, 2014 11:26 am Předmět: |
|
|
samozrejme zhubnout se na tom urcite da, stejne tak muze zhubnout tim, ze sni za den treba 1 tabulku cokolady a nic vic.. ale co me na tom vadi nejvic, ze si to hraje na nejakou detox dietu, pritom je tam dost problematickejch potravin, neni v tom zadnej system  at si radsi da jednou v tejdnu pust o vode a udela mnohem lip a jestli chce komplet detox a ma hodne silnou vuli, tak treba GAPS dieta bude fungovat perfektne.. _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
RoPaK
|
Zaslal: ne leden 26, 2014 11:37 am Předmět: |
|
|
| Jirka Kalous napsal: | | citace: | Jsou záruky, že to skutečně funguje?
Nejsou, ale po internetových diskusích se toto téma setkává s pozitivními ohlasy... |
9. DEN
Snídaně: Kiwi + banán + ořechy + med + mletá skořice
Oběd: Brokolice na česneku se zázvorem + nizkotučný sýr
Večeře: Rychlá hrachová polévka
10. DEN
Snídaně: Mrkev + jablko + ořechy + med + rozinky
Oběd: Mrkvový perkelt + nízkotučný sýr
Večeře: Salát z červené řepy + vajíčko
Když vidím třeba příklad těchto dvou dnů, přijde mi tam hrozně málo bílkovin ale i složitých sacharidů?
Jinak autorka neuvádí gramáž, ta může být libovolná. To je asi její protiargument. |
Myslím, že zde na fóru nenajdeme jedince který by si tuto 28 denní kůru dal, takže těžko to tady bude někdo vyzdvihovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: ne leden 26, 2014 11:48 am Předmět: |
|
|
| Jirka Kalous napsal: |
|
Ale chodí, pozdrav Ropaka.
Jak se tomuto může říkat detox? Chápu, že si někdo libuje v tom, že si dá jednou měsíčně ovocno-zeleninové šťávy a pročistí se, ale jíst 28 dní podle tohoto jídelníčku, který doopravdy nemá s detoxem nic společného? Možná krátkodobá zeštíhlovací kůra tukových buněk, ale ty se opět po zavedení běžného režimu nafouknou do původních rozměrů.
Ořechy v detoxikační kůře... oukej. :))
Detoxikuje se hlavně pohybem! Jestli si tuhle dietu veme do hlavy 50letá žena se sedavým stylem života, tak to potěš koště... _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
Zaslal: ne leden 26, 2014 1:57 pm Předmět: |
|
|
Jí do pocitu sytosti? ... To jako mám v jeden den na oběd sníst talíř brokolice abych se další den těšil na talíř mrkve, ... to se musí předepisovat snad nějaké těžké prohřešky ne. _________________ Nechci být Největší, ani nejrychlejší a už vůbec nejsilnější.
Můj ideál je zlatý střed, kde má mít tělo funkci, výkon i vhled zároveň.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|