|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
vejdy

|
Zaslal: pá leden 24, 2014 5:45 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Tom3

|
Zaslal: po leden 27, 2014 5:10 pm Předmět: |
|
|
https://obchod.ronnie.cz/s-4949-compress-bcaa-instant-drink.html
Rozpustnost super (aby ne kdyz jsou to instant.), chut pomerance takova nevyrazna, nic moc, vzal bych si spis ananas... pil jsem to pri treninku a zdalo se mi ze mam vic energie, no mozna placebo, kdo vi
Proste bcacka, co dodat
Kazdopadne dekuji Martinovi za vzorky. _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
onehandpullup
|
Zaslal: po leden 27, 2014 8:22 pm Předmět: |
|
|
| Tom3 napsal: | https://obchod.ronnie.cz/s-4949-compress-bcaa-instant-drink.html
Rozpustnost super (aby ne kdyz jsou to instant.), chut pomerance takova nevyrazna, nic moc, vzal bych si spis ananas... pil jsem to pri treninku a zdalo se mi ze mam vic energie, no mozna placebo, kdo vi
Proste bcacka, co dodat
Kazdopadne dekuji Martinovi za vzorky. |
Souhlas, ananas je fajn prichut!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: út leden 28, 2014 3:38 pm Předmět: |
|
|
Cellucor Alpha Amino
Nemá někdo zkušenost? Složením to vypadá hodně dobře, podobné Amino1 od MP... _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: út leden 28, 2014 3:52 pm Předmět: |
|
|
| Spam napsal: | Cellucor Alpha Amino
Nemá někdo zkušenost? Složením to vypadá hodně dobře, podobné Amino1 od MP... |
Mel jsem vzroky, prichut meloun a super (davkoval jsem 2x12.5g produktu), navaly energie apod, akorat ta cena az tak moc super neni : (
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: út leden 28, 2014 3:57 pm Předmět: |
|
|
| Olejnas napsal: | | Spam napsal: | Cellucor Alpha Amino
Mel jsem vzroky, prichut meloun a super (davkoval jsem 2x12.5g produktu), navaly energie apod, akorat ta cena az tak moc super neni : ( |
Dalo by se srovnávat s Amino1 jestli si je měl? _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: út leden 28, 2014 4:01 pm Předmět: |
|
|
mal som aj cellucor,aj amino 1. Cellucor ma uplne super chut,amino 1 su oproti nim presladene a umele _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út leden 28, 2014 4:24 pm Předmět: |
|
|
Cellucor má hlavně dost beta-alaninu a ten pocit svědění, šimrání (alespoň můj pocit) je dost výrazný a dá se přiřadit jak do kategorie BCAA, tak předtréninkáčů, u mě zatím top produkt. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: út leden 28, 2014 4:24 pm Předmět: |
|
|
| Spam napsal: | | Olejnas napsal: | | Spam napsal: | Cellucor Alpha Amino
Mel jsem vzroky, prichut meloun a super (davkoval jsem 2x12.5g produktu), navaly energie apod, akorat ta cena az tak moc super neni : ( |
Dalo by se srovnávat s Amino1 jestli si je měl? |
Nemel jsem Amino1, zamerenim (=slozenim) mi prisly nezajimave (ve 14g jen 3g BCAA apod). Slozenim je na tom Cellucor lepe, za sebe muzu rict, ze C4 a ted aktualne M5 povazuju za hodne povedene produkty z rady predtreninkacu, vzorky jejich Whey byly take ok, takze za sebe bych nevahal, jen ta cena (momentalne $27.95 za 370g) by mohla byt nizsi. Vyhodneji (a podobnym slozenim - BCAA poprasene Glutaminem) pak vychazi ty Nutrendy (kdyz je tu chytis v akci), ktere jsou sice chutove horsi, ale ananas se da pit :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: út leden 28, 2014 4:31 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | Cellucor má hlavně dost beta-alaninu a ten pocit svědění, šimrání (alespoň můj pocit) je dost výrazný a dá se přiřadit jak do kategorie BCAA, tak předtréninkáčů, u mě zatím top produkt. |
Frozzi to pleteš s BETA BCAA... ty jsem měl... _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út leden 28, 2014 4:33 pm Předmět: |
|
|
| Spam napsal: | | Frozz. napsal: | | Cellucor má hlavně dost beta-alaninu a ten pocit svědění, šimrání (alespoň můj pocit) je dost výrazný a dá se přiřadit jak do kategorie BCAA, tak předtréninkáčů, u mě zatím top produkt. |
Frozzi to pleteš s BETA BCAA... ty jsem měl... |
Jo, to přesně myslím. Sory, teď až jsem si všimnul, že se bavíte o Cellucor Alpha Amino. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: út leden 28, 2014 4:35 pm Předmět: |
|
|
| Olejnas napsal: | | Spam napsal: | | Olejnas napsal: | | Spam napsal: | Cellucor Alpha Amino
Dalo by se srovnávat s Amino1 jestli si je měl? |
Nemel jsem Amino1, zamerenim (=slozenim) mi prisly nezajimave (ve 14g jen 3g BCAA apod). Slozenim je na tom Cellucor lepe, za sebe muzu rict, ze C4 a ted aktualne M5 povazuju za hodne povedene produkty z rady predtreninkacu, vzorky jejich Whey byly take ok, takze za sebe bych nevahal, jen ta cena (momentalne $27.95 za 370g) by mohla byt nizsi. Vyhodneji (a podobnym slozenim - BCAA poprasene Glutaminem) pak vychazi ty Nutrendy (kdyz je tu chytis v akci), ktere jsou sice chutove horsi, ale ananas se da pit :) |
Pro moje účely jsou právěže Amino1 zajímavější a tudíž i tyhle Amina od Cellucoru. O to množství BCAA mě až tak zásadně nejde, ty můžu doplnit v čisté formě. Spíš o ty hydratační složky, minerály atd... _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
|
|
| nahoru |
|
 |
Redshank

|
Zaslal: so únor 01, 2014 12:51 pm Předmět: |
|
|
Máte někdo zkušenost s instant BCAA od Nu3tion ? potřeboval bych instantní bcaa do diety, minulej rok jsem měl instant od extrifitu, ale nehodlam letos dávat za 300g snad ještě o 200,- víc.. zajímala by mě třeba srovnání v chuti, ty od ext. mi chutnaly hodně, tak by mě zajímaly ty od nu3tion, popřípadě jeslti máte nějaký uplně jiný oblíbený. Všiml jsem si ještě u jedněch BCAA poměru 8:1:1 , myslíte že to je k něčemu ?
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: so únor 01, 2014 2:16 pm Předmět: |
|
|
https://obchod.ronnie.cz/s-4949-compress-bcaa-instant-drink.html
Děkuji za vzorky.
Rozpustnost super, stačí párkrát šejknout.
Chuť podle mě odpovídá chuti 100% pomerančového džusu, ten zrovna nemusím (vadí mi tam ta lehká hořkost), možná by stačilo dát více vody (dal jsem 400ml a 2 sáčky), protože já si ředím i ten džus. Dále připisuji vinu tomu, že jsem zrovna jel nohy a nebylo mi 2x nejlépe od žaludku, zítra je ozkouším při tréninku vršku a popřípadě zkusím přidat 100ml vody navíc, pak to tu editnu. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: so únor 01, 2014 3:35 pm Předmět: |
|
|
| Redshank napsal: | Máte někdo zkušenost s instant BCAA od Nu3tion ? potřeboval bych instantní bcaa do diety, minulej rok jsem měl instant od extrifitu, ale nehodlam letos dávat za 300g snad ještě o 200,- víc.. zajímala by mě třeba srovnání v chuti, ty od ext. mi chutnaly hodně, tak by mě zajímaly ty od nu3tion, popřípadě jeslti máte nějaký uplně jiný oblíbený. Všiml jsem si ještě u jedněch BCAA poměru 8:1:1 , myslíte že to je k něčemu ? |
Tak srovnani chuti je jasne, tohle jsou ciste BCAA, zadny cukr, zadne dochucovadlo, budou horke az nepitelne = standardni chut BCAA. Pomer 8:1:1 je docela zvlastni, vetsina leucinu znamena, ze nebudou ani uplne dobre rozpustitelne. Realne cena takovych BCAA by mohla byt cca 1 - 1.25 Kc /g, 1.79 /g uz je moc a skoro se dostavas na cenu ochucenych. O kvalite toho moc netusim, podle me to vsichni berou od jednoho dodavatele (kdyz pominu ty super znackove aminy od Japoncu). Podobne na tom budou podle me cisty aminy od FA, nebo Olympu, ale to jsou Polaci a od tech uz z principu ruce pryc.
To uz bych radeji koupil ty tabletovane od Extrifitu - 1.8g/tableta, ale ta cena je tam take dost vysoko 150*1.8/499 (v akci) coz vychazi zhruba na 1.85 /g (a to zduraznuji, ze je cena v akci), ktere maji ale standardni pomer 2:1:1 - https://obchod.ronnie.cz/s-5067-bcaa-1800-mg-mega-tablets.html.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama BCAA Instant | SurvivalInstantní aminokyseliny s obsahem BCAA, glutaminu a argininu s výbornou rozpustností i chutí. 499 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|