Sacharidové vlny

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Sacharidové vlny  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Sacharidové vlny
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
bdy

PříspěvekZaslal: st leden 29, 2014 2:32 am    Předmět: Sacharidové vlny Odpovědět s citátem

Zdravím, chtěl bych se zeptat podle čeho se počítá počet gramů sacharidů v jednotlivých dnech při vlnách. Vážím 75kg a mám 173cm nevím kolik jíst. Na fóru někdo psal,že jede 100 200 300. Nebylo by lepší tam dát ještě 0? 0 100 200 300?.. Mohl by mi prosím někdo poradit nebo vysvětlit jak se to počítá? Děkuju moc :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
bdy

PříspěvekZaslal: st leden 29, 2014 3:20 pm    Předmět: Vlny Odpovědět s citátem

Tak jsem brouzdal forem a našel jsem,že někdo zkoušel 100 200 300 50 150 250 350. To by bylo vhodný pro mě,když mám 74kg/173 ?
Spam

PříspěvekZaslal: st leden 29, 2014 3:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To ti nikdo neporadí, každej vlní sacharidy s jinejma hodnotama. Někdo, kdo má v objemu třeba 1000g sacharidů nebude začínat vlnit 100 200 300 0 .... Záleží jaký si měl/máš vysoko sacharidy a podle toho nastav vlny.
Jediný co ti můžu doporučit je začít na vyšších vlnách a utahovat můžeš vždycky, kdežto když začneš na nízkejch, tak pak už nebudeš mít kam ubírat.
Na začátku tam žádný nuly nedávej, spíš naopak to jednou týdně pořádně nacukruj v den s nejvetšími sachry. A místo týdenní vlny je podle mě efektivnější 3-4 denní vlna...
bdy

PříspěvekZaslal: st leden 29, 2014 9:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takže mám zkusit třeba 100 200 300? a pak zas 100 200 300 a 7mí den se nacpat jak prase cukrama? Já mám právě průměrně za den docela málo sacharidů..Řekl bych,že to bude denně v průměru cca 100g

Rychle na stránku:

Přejdi na: