|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Berryna
|
Zaslal: út leden 28, 2014 7:52 pm Předmět: |
|
|
| Kocik™ napsal: | Už ti vytkli mléčný výrobky a jednoduchý cukry, tak se ptám kolik toho za den tak sníš? Holky maj všeobecně tendenci jíst málo, podle mě máš totálně zpomalenej metabolismus.
Další chyba je to cvičení, zas typicky holčičí, hodiny kardia, a silovej trénink žádnej.. Nejspíš se nemůže odkazovat na konkurenční weby, tak si zkus vyhledat článek "Proč ženy nechtějí posilovat a proč by měly". |
Jím hodně, takže zpomalený metabolismus u mě zrovna nehrozí. Jídlo si nevážím, ale jím víc než můj bývalý přítel, který když se snažiš držet se mnou tempo, tak nabral 5kg.
A ohledně silového tréninku - já právě teď chci poprvé zkusit tohle, protože jsem cvičila Body Training, ABS, atd. + cvičení podle Fitness Blender a tělo jsem zpevnila dostatečně a až moc mi narostly stehna, proto chci dát teď chvíli tenhle typ cvičení a po čase se zase vrátit k posilovacímu. Slyšela jsem z více stran, že by člověk neměl být stále u jednoho typu tréninku, tak jsem to teď chtěla prostřídat a zkus to.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Berryna
|
Zaslal: út leden 28, 2014 8:03 pm Předmět: |
|
|
Já jsem se právě naučila jíst hodně mléčných výrobků, protože jsem chtěla, aby moje tělo mělo dostatek bílkovin a chránila jsem tím svalovou hmotu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: út leden 28, 2014 10:24 pm Předmět: Re: Intervalový trénink |
|
|
No nevím. Pokud ti nějaký web doporučí pouze sladkou snídani, okamžitě pro mě ztrácí důvěryhodnost. Správně je, že pokud cukry, tak ráno, ale rozhodně není pravidlo že ráno musí být cukrované.
Na internetu se články odlišují, protože existuje hodně cest jak zhubnout a na různé lidi fungují různé věci. Obvyklý důvod proč lidé nehubnou není v tom že si vybrali špatnou cestu, ale protože nemají dostatek disciplíny. Ok, mrkvové diety a podobné píčoviny neberu v potaz. Ty nemohou fungovat z principu.
Hodně lidí si pochvaluje paleo dietu. Já nemám trpělivost abych se s ní patlal, ale pokud si někdo vaří a je ochoten do toho investovat čas a o něco více peněz, bude to asi absolutně ideální jídelníček pro lidi jako ty. Existuje spousta odkazů a knížek o ní, tudíž ti jí nebudu popisovat. Vygoogluješ si to.
Light potraviny nebrat. Odstraní se cenný tuk, nahradí se výplní a díky marketingové masáži se to prodává jako zdravá výživa.
Hodně holek má zpomalený metabolismus a díky němu nedokáže hubnout. Nicméně, pokud si druhý extrém, tak také platí, že jakkoliv intezivní pohyb můžeš prostě přežrat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Berryna
|
Zaslal: út leden 28, 2014 10:58 pm Předmět: Re: Intervalový trénink |
|
|
| Mablung napsal: | No nevím. Pokud ti nějaký web doporučí pouze sladkou snídani, okamžitě pro mě ztrácí důvěryhodnost. Správně je, že pokud cukry, tak ráno, ale rozhodně není pravidlo že ráno musí být cukrované.
Na internetu se články odlišují, protože existuje hodně cest jak zhubnout a na různé lidi fungují různé věci. Obvyklý důvod proč lidé nehubnou není v tom že si vybrali špatnou cestu, ale protože nemají dostatek disciplíny. Ok, mrkvové diety a podobné píčoviny neberu v potaz. Ty nemohou fungovat z principu.
Hodně lidí si pochvaluje paleo dietu. Já nemám trpělivost abych se s ní patlal, ale pokud si někdo vaří a je ochoten do toho investovat čas a o něco více peněz, bude to asi absolutně ideální jídelníček pro lidi jako ty. Existuje spousta odkazů a knížek o ní, tudíž ti jí nebudu popisovat. Vygoogluješ si to.
Light potraviny nebrat. Odstraní se cenný tuk, nahradí se výplní a díky marketingové masáži se to prodává jako zdravá výživa.
Hodně holek má zpomalený metabolismus a díky němu nedokáže hubnout. Nicméně, pokud si druhý extrém, tak také platí, že jakkoliv intezivní pohyb můžeš prostě přežrat. |
To ne, že by mi doporučil web, ale já nic jiného ráno nemůžu. Jediný, na co mám ráno chuť a není to sladký, jsou míchaný vajíčka.
Na tu paleo dietu se podívám, děkuji. Já nejsem zrovna typ, který by držet nějaké diety, na to mám jídlo až moc ráda. Spíš jsem vždycky hledala vyváženou stravu.
Ještě k tomu metabolismu - já dřív mohla sníst cokoliv a kolik jsem chtěla, ale potom jsem si začala "léčit" alergii a dr. mi dala nějaké prášky, po kterých jsem byla šíleně unavená a usínala jsem v práci, atd. a nejedla jsem nic jiného než čokoládu (moje tělo si asi žádalo energii) a nabrala jsem 5kg a od té doby (i když jsem prášky přestala brát po dvou měsících užívání, co jsem takhle nabrala a nemělo to smysl) mi to nejde dolu. V té době jsem právě začala cvičit a zdravěji jíst. Ale krom zpevnění postavy se nic nedělo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: st leden 29, 2014 8:10 am Předmět: Re: Intervalový trénink |
|
|
| Berryna napsal: |
To ne, že by mi doporučil web, ale já nic jiného ráno nemůžu. Jediný, na co mám ráno chuť a není to sladký, jsou míchaný vajíčka.
Na tu paleo dietu se podívám, děkuji. Já nejsem zrovna typ, který by držet nějaké diety, na to mám jídlo až moc ráda. Spíš jsem vždycky hledala vyváženou stravu.
Ještě k tomu metabolismu - já dřív mohla sníst cokoliv a kolik jsem chtěla, ale potom jsem si začala "léčit" alergii a dr. mi dala nějaké prášky, po kterých jsem byla šíleně unavená a usínala jsem v práci, atd. a nejedla jsem nic jiného než čokoládu (moje tělo si asi žádalo energii) a nabrala jsem 5kg a od té doby (i když jsem prášky přestala brát po dvou měsících užívání, co jsem takhle nabrala a nemělo to smysl) mi to nejde dolu. V té době jsem právě začala cvičit a zdravěji jíst. Ale krom zpevnění postavy se nic nedělo. |
Paleo dieta se sice jmenuje dieta, ale je to způsob stravování který lze klidně držet celý život a není založen na kalorickém deficitu.
Jak se líčíš, připadá mi že pohyb prostě přežereš. Asi se budeš muset skutečně naučit jíst míň sladkého a vůbec kontrolovat jídlo. Jinak během těhotenství, kdy to bude s pohybem bída, protočíš váhu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|