|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: st leden 29, 2014 8:39 pm Předmět: |
|
|
Drejpr ted sice neni tak big, ale zase bude :)
Jinak zajimalo by me, co zpusobuje ty tve nevolnosti, protoze si na to stezujes celkem casto. Predpokladam, ze nezeres tesńe pred treninem a jeste k tomu neco hure stravitelneho. Muze se to stavat i pokud ma clovek prepalenou CNS , coz hadam , ze take nemas. A co treba vysoky krevni tlak? Nepijes kafe pred treninkem nebo neuzivas nejake nabuzovaci suplementy (hadam ze take ne ) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
TTeDy

|
Zaslal: st leden 29, 2014 9:34 pm Předmět: |
|
|
Jidlem to urcite nebylo, dnes konkretne jsem asi kolem 13:20 snedl 2 celozrnny housky s eidamem a rajcatama (coz rozhodne neni nic nestravitelnyho) a trenink jsem zacinal v 15:00. Vim, ze mi byva blbe, tak si prave na tohle davam pozor. Kafe jsem teda mel, ale taky cca v tech 13:20, jinak ho pred treninkem nepiju.
Tem vecem spojenym s CNS a fungovanim tela obecne, priznavam, vubec nerozumim. Nicmene z prehnane fyzicke aktivity ten problem (ted) urcite neplyne, kdyz jsem tyden pred treninkem odsedel doma na prdeli  . Po mentalni strance jsem ted ale dost vycuclej, to jo.
Suplementy krome proteinu zadne nemam a neberu.
Pokud to muze zpusobovat vysoky tlak, tak to by mohla byt pricina. Driv mi opakovane merili asi 145/80, krome toho bych mel na kardiologii pravidelne dochazet kvuli arytmii, coz nedelam (mel bych, vim).
Je to ale uz par let, co mi tyhle vysetreni (vcetne Holtera) delali a nevim, jak na tom jsem ted, mel bych tam zajit (a poptat se, jestli ty nevolnosti muzou byt tim).
Kazdopadne je to vzdycky nejhorsi, kdyz se k treninku vratim po nejake odmlce, takze to muze byt i obycejna blba kondice, jenze je fakt, ze se mi to stava casto, tezko rict...
|
|
| nahoru |
|
 |
TTeDy

|
Zaslal: čt únor 06, 2014 10:14 pm Předmět: |
|
|
Jak jsem avizoval v nekterem z predchozich postu, svuj log tady koncim. Sice je mozne, ze se nekdy vratim, protoze sva rozhodnuti porad menim, ale kdyby to tady prekazelo, tak to (admini) muzete klidne smazat.
Jinak situace je takova, ze mi vubec neni do reci, takze to je asi vsechno, zatim cau  .
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt únor 06, 2014 10:30 pm Předmět: |
|
|
Zrovna jeden z mala logu, ktere mne jeste zajimaj, skoda. No tak teda obcas mrknu na IF no , kdyz ses teda rozhodl zdrhnout :D _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
TTeDy

|
Zaslal: čt únor 06, 2014 10:35 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Zrovna jeden z mala logu, ktere mne jeste zajimaj, skoda. No tak teda obcas mrknu na IF no , kdyz ses teda rozhodl zdrhnout :D |
Ale prosim te, co te tady zajima . Trenink urcite ne, protoze tam se zasadne nedostavam pres magickou hranici 100 kg, a ty kecy okolo asi taky moc ne, protoze posledni dobou to je samy breceni, jak je vsechno v haji. Ale diky teda . Rika se, ze vsechno zle je pro neco dobre, a zrovna tahle serka failu v zivote mi mozna vytvori slusnej prostor pro cviceni, kdyz uz nic jinyho, takze se mozna v tom novym logu casem i nekam posunu. Uvidime. Bude to zalezet na spouste veci.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|