|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Nosíte Šperky? |
| Ano |
|
30% |
[ 8 ] |
| Ne |
|
69% |
[ 18 ] |
|
| Celkem hlasů : 26 |
|
| Autor |
Zpráva |
madball

|
Zaslal: čt leden 30, 2014 4:05 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Tom.K.

|
Zaslal: čt leden 30, 2014 4:24 pm Předmět: |
|
|
hodinky nenosím, vždy jsem všechny rozsekal. Takže nosím jen decentní náramek a řetízek. Oba dohromady maj asi 3 kila. _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
Dm683

|
Zaslal: čt leden 30, 2014 4:57 pm Předmět: |
|
|
Hodinky nosim vždy, občas na druhý ruce Spartan race náramek z horolezecký šňůry a v létě jsem nosil žraločí zub na krku... samý praktický věci. :D Žádný zlato/stříbro/ocel bych na sebe nevzal asi. _________________ Co nejde silou, půjde ještě větší silou. No retreat, no surrender.
|
|
| nahoru |
|
 |
eschaia

|
Zaslal: čt leden 30, 2014 6:07 pm Předmět: |
|
|
Regi Base - znak na krk.
DM683 - je to padáková šňůra...
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: čt leden 30, 2014 7:04 pm Předmět: |
|
|
Hm, tady to tema me pripomelo snubak, kterej jsem asi tyden po svatbe ztratil.
Jinak uz temer 10 let mam hodinky timex ironman, sice s uz nefunkcnimi tlacitky, ale nic jineho z doplnku nenosim.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mano_1990

|
Zaslal: pá leden 31, 2014 7:55 am Předmět: |
|
|
Já dřív nosil chvíli hodinky, prstýnky, náramky, řetízky na sobě. Měl jsem toho mraky, ale pak nějak mi to začalo vadit mít na sobě, tak kus po kusu ze sebe sundaval az nezbylo nic :D buď jsem to prodal, vyhodil nebo daroval. Nejlepší doplněk pro mě je tetování, neomezuje mě a je na celý život :-) takže za mě hodinky a šperky NE :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: pá leden 31, 2014 8:48 am Předmět: |
|
|
Mám 2 stříbrné řetízky a hodinky, momentálně už delší dobu nenosím nic... Jen kvůli tomu že mě otravovalo to každej den kvůli sportu sundávat.
Hodinky si ale občas vezmu. _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
Air_force_one

|
Zaslal: so březen 08, 2014 2:22 pm Předmět: |
|
|
Nenosím hodinky, ani řetízky, náramky apod. Na těle mi to dost překáží, takže proto. Jinak nevím jestli se to počítá, ale můj nejoblíbenější doplněk je tetování, vlastním celkem slušnou sbírku :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
|
| nahoru |
|
 |
Air_force_one

|
Zaslal: so březen 08, 2014 2:45 pm Předmět: |
|
|
Hehe, no to by mě taky štvalo, ja jsem jednou hodinky také zkusil, nosil jsem je tři dny a tak mi vadily na ruce, že jsem je vrátil, díky bohu za 14-ti denní lhůtu pro vrácení zboží :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|