|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Bob the Builder

|
Zaslal: čt leden 30, 2014 6:57 pm Předmět: Liposukce v přípravě na soutěž |
|
|
Zajímal by mne názor zejména pokročilých cvičenkyň a cvičenců, případně někoho kdo se vyzná v problematice liposukcí. Již po několikáté se budu připravovat na soutěž. Po zimně to u mě znamená konkrétně cca 12kg tuku dolů, 16 týdnů diety. Jaké chyby má úvaha, zajít si na začátku diety na liposukci břicha a boků? Teoreticky by to mělo zkrátit délku diety a druhým efektem by mělo být kvalitní vyrýsování v těchto oblastech (v anglické terminologii nazývaných love handles), se kterými mám jako endo vždy největší problém. Co je na této úvaze špatně? Předpoklad je jít na lipo a pak začít s dietou, tedy spálit zbývající tuk po lipo. Předem díky za názory, pokud možno podložené či ověřené :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
balbi

|
Zaslal: čt leden 30, 2014 7:03 pm Předmět: |
|
|
Vem si, že po liposukci nebudeš moc nějaký čas namáhat břicho ( nebo teda odkud chceš ten tuk "vysát").
|
|
| nahoru |
|
 |
Bob the Builder

|
Zaslal: čt leden 30, 2014 7:08 pm Předmět: |
|
|
Ano, cca 4-6týdnů a nejen břicho :/ To je určitě nevýhoda...
|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
Zaslal: čt leden 30, 2014 7:49 pm Předmět: |
|
|
Podložené a ověřené? ... No tak 12 z 10ti cvičenců doporučuje se před soutěží připravit tím , že ten tuk spálíš cvičením a ne operacemi.
Pokud máš ambice soutěžit, tak měj i ambice se do ty formy dostat, ať seš třeba gigamorf, tohle je jako bys řekl "Nó chystám se na tour de france, ale asi si koupím motorku místo kola." _________________ Nechci být Největší, ani nejrychlejší a už vůbec nejsilnější.
Můj ideál je zlatý střed, kde má mít tělo funkci, výkon i vhled zároveň.
|
|
| nahoru |
|
 |
tezzy196
|
Zaslal: čt leden 30, 2014 7:50 pm Předmět: |
|
|
Liposukce se ma predevsim pouzivat u extremnich pripadu obezity. U zdraveho cloveka ktery nema zadne pohybove omezeni bych liposukci zavrhnul. Navic za tech podelanejch 6 tydnu by si spalil vice tuku nez liposukci a mnohem zdraveji.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tsunami

|
Zaslal: čt leden 30, 2014 7:52 pm Předmět: |
|
|
Dobrovolně do sebe nechat řezat je vždy riziko. Nepřijde mi to jako dobrý nápad, stejně se tam toho tuku nedá až tolik kg pryč, je to drahý a zásah do ogranismu. Přijde mi to kravina jak u tlustý ženský co chce zhubnout, tak i u chlapa před soutěží... myslím, že když se budeš snažit, tak to zvládneš zhubnout i tak bez toho, aniž bys podstupoval operaci. Žádnou operaci nepovažuju za srandu (jsem ve zdravotnictví). Když nemusíš, nechoď pod kudlu, asi tak bych to viděla :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt leden 30, 2014 8:17 pm Předmět: |
|
|
a kde se ti pak bude usazovat tuk?
o tom jsi nepremyslel?
telo nove tukove bunky samo nevytvori
to same jako kdyz prijdes o ruku, taky ti nova nenaroste
takze az zacnes tloustnout v dalsim objemu, usadi se ti to na stehnech, na zadku, na zadech... _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
JanaHn

|
|
| nahoru |
|
 |
JanaHn

|
Zaslal: čt leden 30, 2014 8:42 pm Předmět: |
|
|
| balbi napsal: | | Vem si, že po liposukci nebudeš moc nějaký čas namáhat břicho ( nebo teda odkud chceš ten tuk "vysát"). |
chce odsát madla lásky + to břicho
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt leden 30, 2014 8:44 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
JanaHn

|
Zaslal: čt leden 30, 2014 8:54 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | JanaHn napsal: | brrrr, já bych do toho nešla.
to bych musela být hodně zoufalá a mít zbytečné peníze doma
a s tím ukládáním tuku jinde je to fakt |
jestli jsi nepoctovala cizi fotky, tak nemas co odsavat!
ja osobne se radsi doktorum vyhybam obloukem a ne do sebe nechat rezat dobrovolne |
já cizí fotky....resp. 1 fotku... neposílám .... na rozdíl od někoho
ale prostě i kdybych byla oplácená, jakože jsem bývala někdy, tak bych do toho nešla, protože jsem srab a bojím se o sebe
jak píše tsunami.....
a docela mě to zaráží u chlapa....sportovce že něco takového chce podstoupit.
to je jak s prsama, i kdybych mohla.....jakože bych mohla ,tak na plastiku nepůjdu......
|
|
| nahoru |
|
 |
Bob the Builder

|
Zaslal: pá leden 31, 2014 10:00 am Předmět: |
|
|
Všem děkuji. Ani mi tak nešlo o to ušetřit si práci (i když proč ne :)), ale o to být se stejnou dobou přípravy v lepší formě...
To s tím ukládáním tuku jinde je pravda, přesně proto jsem zakládal toto forum, neb víc hlav víc ví :) Je to docela zajímavý problém. Buď bude tělo o to více ukládat v příštím objemu na jiných místech, nebo bude ukládat všude stejně a v místech liposukce méně... Skoro bych se ale z logiky věci přikláněl k variantě A, zjišťovat skutečný objem podkožního tuku v případě zásahu z venčí asi tělo nemá jak umět...
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: pá leden 31, 2014 12:26 pm Předmět: |
|
|
Taky mě štvou boky, protože k čemu mi je ploché břicho, když se mi většina tuku usadí do boků? Ano, reseni je vysekat to poradne, jenze byt cely rok ve vysekane forme abych nemel tluste boky, to neni moc realny : (. Takze lipo je taky neco nad cim uvazuju. _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: pá leden 31, 2014 12:43 pm Předmět: |
|
|
Lunreal: A co to vysekat pořádně a snažit se nabrat kvalitně? _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: pá leden 31, 2014 1:36 pm Předmět: |
|
|
Je to jediná moznost, ale nevím jestli je to efektivni... Vyzkousim a uvidim, kazdopadne nemit ty boky tak jsem plne spokohenej i v objemu:-) _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|