chceš trénovat nějaké bohaté burzovní makléře z wall street? ale oni přece do práce metrem nejezdí, to by zase musela přijít nějaká burzovní katastrofa...
Tak ja na Wall st bydlim, takze se inzerci zameruju na moji ctvrt a taky na bohatsi ctvrte jako Upper East Side, Tribeca atd. PS: to by ses divil jak rano bankeri jezdi metrem, mezi 7-9rano je to v metru nacpany jak blazen. Vzdycky si s manzelkou delame srandu, ze tihle lide chodi jako zombici a kdybys jim jednu napalil tak budou pokracovat v chuzi do prace:D
Hodně zdaru v novém roce s novými cíly, pěkná zima tam u vás panuje, co sleduju. Jednou se tam chci vydat na návštěvu. NY je moje oblíbený místo, kam bych se rád podíval.
_________________ dřep-245,- mrtvola-235,- bench-160,- nechlubím se, jen konstatuji. (a to bylo v dietě)
Dik Mirus, dneska tu byla konecne trosku zima, -15C. Newyorcani jsou takove sracky, padne tu par vlocek a zima a lidi si stezujou jak blazni, zaviraji skoly, obchody atd. Vsem rikam, ze kdyz je zima v CR, vse dal normalne jede a nikdo si nestezuje.
1/17/14
stehna
- drep 15x225lbs superset spring 24/kmh brutal, nohy uz cukaj.
vypony lytek ve stoji (lehceji kvuli achilovce) 20x315lbs
zdvih nohou ve visu.
Dneska uspesny den, dobrej trenink, 3 novi klienti. S zrovna mi prisly magneticke vizitky, takze hello manhattan :D
po delsi dobe se opet hlasim.. jak jsem ocekaval na novy rok, jsem ted jako trener pekne busy. Mam ted kolem 200 sessions za mesic, takze se moc nezastavim.
Otazka na pana Sirucku. Michale, znam holcinu z fitka, je ji kolem 25. Taha bez problemu na mrtvole 140kg na opacka, myslim ze behem par mesicu by klido potahla 180-200kg (hanba nam klukum :D) , otazka je, jak jsou na tom holky v powerlifting soutezich? Mela by nejake sance kdyby zkusila nejakou tu soutez?
ted jsem tu mel tyden rodinu, takze spousta dobrych knedlicku, babovek a polivek, ted se zas do toho trosku vic pustim. Vaha je stale kolem tech 225lbs. Ale vim, ze to krasne pujde nahoru kdyz zatlacim na pilu. Zitra pujdu na trenink, zada/biceps/zadni delt.
Cau pani a damove,
jak se vede?
Tady nic noveho, takze jsem necitil potrebu nic tak psat, treninky ted jdou zase nahoru, ale s jidlem mam teda velke rezervy, je malo casu na vareni, tak vzdycky chnapnu co je k dispozici. However, pokusim se psat vic.
je zajimavy jak se lidi menej.... vy tu kluci resite vyrysovane bicaky a ja tu resim, jak spravne zareagovat, kdyz nejakej fracek dneska uhodil moji andilkovou dceru... nejake nazory zdejsich otcu posilovacu ?
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru