|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Humanic145

|
Zaslal: ne leden 26, 2014 3:49 am Předmět: |
|
|
YUD: to se povedlo, na ten topic si moc dobre pamatuju :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne leden 26, 2014 11:00 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Humanic145

|
Zaslal: pá leden 31, 2014 6:53 pm Předmět: |
|
|
Povedlo se mi utrhnout na spodní kladce hák adaptéru, který se spojuje s řetězem. Měl jsem tam 140kg a celkem slušně mě to vystřelilo ven, naštěstí jsem udělal jen kotoul vzad a nic se nestalo, každopádně jsem rád, že cvičíme na tak bezpečném vybavení. Před pár lety se mi to stejné stalo na horní kladce :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.Fox

|
|
| nahoru |
|
 |
tezzy196
|
Zaslal: pá leden 31, 2014 7:44 pm Předmět: |
|
|
Co to je za hovadinu mazat cinku ?
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: pá leden 31, 2014 8:09 pm Předmět: |
|
|
V posilovně kam jsem chodil měl majitel také jednou ten nápad. Prostě namazal olejem tu část na olympijské čince kde jsou ty kotouče, protože to bylo v tom místě zrezivělé a tím pádem tam ty kotouče šli těžko nasouvat. Když jsem cvičil mrtvý tah tak ta činka trochu pruží a je ohlá a i když jsem měl kotouče zajištěné tak se mi na jedné straně uzávěr i s kotouči sesunul dolů. Byl to pěkný rachot ještě když to bylo v poslední sérii kdy jsem tam měl nejvíc naloženo. No ještě že jsem zrovna necviči dřepy to by bylo mnohem horší. Majitel mě ještě seřval, že mu ničím vybavení. Tak jsem mu to rázně vysvětlil, že je to pěkně blbej nápad. No většina cvičících lidí co tam chodí si na to stěžovalo tak už pak pokud vím nikdy neudělal.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá leden 31, 2014 9:26 pm Předmět: |
|
|
| Mick994 napsal: | Řekl jsem si že se dám detox od kofeinu .
Býval jsem schopen vypít i 4 hrnky silné kávy za den, no kdysi i na posezení dát dvoulitrovku koly .
Tak první dva dny mě bolela hlava, unava ... prostě klasický absťák ... ale potom nic.
Tak si říkam že nato jak jsem natom byl závislý to tělo překouslo dost rychle.
Maximálně se mi líp večer usíná |
To jsi udelal dobre, kofein je docela svinstvo. Drive jsem hodne kofeinoval a hodne slusne me to rozhazelo spanek a to i presto, ze jsem se tomu v odpolednich a vecernich hodinach vyhybal. Ted dam maximalne kofeinovku a synefrin rano pred kardiem a vyjmecne kolu, jinak se tomu snazim vyhybat. Cim jsem starsi, tim hure tyhle veci snasim. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Barbar Conan

|
Zaslal: pá leden 31, 2014 9:39 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: |
To jsi udelal dobre, kofein je docela svinstvo. Drive jsem hodne kofeinoval a hodne slusne me to rozhazelo spanek a to i presto, ze jsem se tomu v odpolednich a vecernich hodinach vyhybal. Ted dam maximalne kofeinovku a synefrin rano pred kardiem a vyjmecne kolu, jinak se tomu snazim vyhybat. Cim jsem starsi, tim hure tyhle veci snasim. |
A myslíš, že kafe 4x týdně před tréninkem je v pohodě? Nikdy jsem kafe nepil, ale poslední dobou jsem měl hodě velkej problém s vynecháváním tréninků kvůli neskutečný únavě, tak si teď dám vždycky jedno extra silný kafe před tréninkem...
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: pá leden 31, 2014 10:05 pm Předmět: |
|
|
Zaleží v kolik jdeš cvičit. Já chodím okolo 10, ve fitku jsem před 11. Takže si tabletu klidně dám (teda když nejedu nohy). A spánek mám hovno i bez coffeinu, každou chvilku se budím jen tak. Takže i když teoreticky spím třeba 8 hodin, tak v kuse naspim tak hodinu či dvě a pak se probudím, pak usnu a zase chvilku spim a takhle furt dokola. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: pá leden 31, 2014 10:10 pm Předmět: |
|
|
Nasel sem reznictvi, kde maj hovezi licka za 150kc _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá leden 31, 2014 10:24 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | Zaleží v kolik jdeš cvičit. Já chodím okolo 10, ve fitku jsem před 11. Takže si tabletu klidně dám (teda když nejedu nohy). A spánek mám hovno i bez coffeinu, každou chvilku se budím jen tak. Takže i když teoreticky spím třeba 8 hodin, tak v kuse naspim tak hodinu či dvě a pak se probudím, pak usnu a zase chvilku spim a takhle furt dokola. |
Tohle mam uz asi 10 let _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Barbar Conan

|
Zaslal: pá leden 31, 2014 10:47 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | Zaleží v kolik jdeš cvičit. Já chodím okolo 10, ve fitku jsem před 11. Takže si tabletu klidně dám (teda když nejedu nohy). A spánek mám hovno i bez coffeinu, každou chvilku se budím jen tak. Takže i když teoreticky spím třeba 8 hodin, tak v kuse naspim tak hodinu či dvě a pak se probudím, pak usnu a zase chvilku spim a takhle furt dokola. |
Po škole, takže v 1700 nebo 1800, se spaním mám taky problém i bez kafe (přes týden max. 6 hodin, ale naštěstí se nebudím).
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: so únor 01, 2014 4:58 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | MAST3R napsal: | | Zaleží v kolik jdeš cvičit. Já chodím okolo 10, ve fitku jsem před 11. Takže si tabletu klidně dám (teda když nejedu nohy). A spánek mám hovno i bez coffeinu, každou chvilku se budím jen tak. Takže i když teoreticky spím třeba 8 hodin, tak v kuse naspim tak hodinu či dvě a pak se probudím, pak usnu a zase chvilku spim a takhle furt dokola. |
Tohle mam uz asi 10 let |
A zkoušel si s tím něco dělat? Já nedávno narazil na svoje starší posty z 2009 a už tehdá jsem si na to stěžoval, já zkouším občas různé bylinky/různé směsy a spaní a nevím no. Pár dní zpět jsem se ptal po kozlíku, ale v lékárně mi bylo řečeno, že mám zkusit spíš nějakou prodejnu čajů či zdravou výživu, že do lékáren se to už moc nevozí.
Upřímně mě to sere a o tom, že se mi poslední dobou přidala bolest hlavy po tréninku se ani nezmiňuji.
Barbar Conan: Buď rád, že dáš aspoň 6 hodin v kuse. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so únor 01, 2014 5:40 pm Předmět: |
|
|
Jak to resim? Tak jak by se to resit nemelo, ale mne je to u prdele :) Kozlika zkus, sypanyho, kdysi mne pomohl a opravdu je k dostani v obchodech se zdravou vyzivou nebo caji. A pozor, pekne smrdi, kdyz to koupis, uz s tim nechod do zadnyho jinyho obchodu  Ale chutove je dobrej _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|