|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
MAST3R

|
Zaslal: čt leden 30, 2014 3:39 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Johncreasy

|
Zaslal: čt leden 30, 2014 11:35 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: čt leden 30, 2014 11:41 pm Předmět: |
|
|
De Niro a Sonnen v jednom zabere...Sudny den sa prave zacal.... _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
jožko.mrkvička
|
Zaslal: pá leden 31, 2014 6:42 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: so únor 01, 2014 7:14 pm Předmět: |
|
|
Nejlepší je, že se všichni mohou po*rat, z toho, že řekne, že čeština je hnusnej jazyk, a že tu žije 2 mil. lidí, evidentně si dělá srandu z pražáků a celé je to myšleno jako vtip. To je podle mě rozdíl mezi ČR a jinejma zeměma, stačí někam vycestovat, ono i stačí mrknout na nějaké video z USA, lidi usměvaví zdvořilí a ochotní, kdežto tu v ČR se všichni tvářej jak 5 minut před smrtí. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: so únor 01, 2014 7:25 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | Nejlepší je, že se všichni mohou po*rat, z toho, že řekne, že čeština je hnusnej jazyk, a že tu žije 2 mil. lidí, evidentně si dělá srandu z pražáků a celé je to myšleno jako vtip. To je podle mě rozdíl mezi ČR a jinejma zeměma, stačí někam vycestovat, ono i stačí mrknout na nějaké video z USA, lidi usměvaví zdvořilí a ochotní, kdežto tu v ČR se všichni tvářej jak 5 minut před smrtí. |
Presne. To je vzdycky to, co me odrovna, kdyz se vratim z ciziny domu. Ta hromada nasranejch, ublizenejch, vypruzenech a zavistivejch ksichtu. Imho ne nadarmo se v cizine rika, ze CR je krasna zeme, skoda jen ze v ni ziji Cesi.
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
Zaslal: so únor 01, 2014 7:32 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
tyboo
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: so únor 01, 2014 10:12 pm Předmět: |
|
|
| Olejnas napsal: | | MAST3R napsal: | | Nejlepší je, že se všichni mohou po*rat, z toho, že řekne, že čeština je hnusnej jazyk, a že tu žije 2 mil. lidí, evidentně si dělá srandu z pražáků a celé je to myšleno jako vtip. To je podle mě rozdíl mezi ČR a jinejma zeměma, stačí někam vycestovat, ono i stačí mrknout na nějaké video z USA, lidi usměvaví zdvořilí a ochotní, kdežto tu v ČR se všichni tvářej jak 5 minut před smrtí. |
Presne. To je vzdycky to, co me odrovna, kdyz se vratim z ciziny domu. Ta hromada nasranejch, ublizenejch, vypruzenech a zavistivejch ksichtu. Imho ne nadarmo se v cizine rika, ze CR je krasna zeme, skoda jen ze v ni ziji Cesi. |
Také jsem hodně slyšel, že cizinci nechápou, proč si tolik Čechů sere do vlastního hnízda.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: so únor 01, 2014 10:39 pm Předmět: |
|
|
Tak za prvé...normální člověk (ne tenhle idiot) si je schopen uvědomit, že objektivního hodnocení nějaké pofidérní libozvučnosti jazyku není schopen, jelikož stále vychází ze svého mateřského. Možná by se divil, jak je angličtina (v některých) aspektech primitivní oproti třeba pravě češtině. Za druhé...Ne, nemyslím si, že jde o nadsázku v onom číle 2mil. obyvatel země. Pokud by šlo o nadsázku, byla by dost tragická. Spíš je to prostě další hlupák ze svého domnělého pupku světa.
To jak se češi tváří je věc další, ne tak úplně související s projvem tohoto znalce piva. Rozhodně to ale není tak, že se všichni okolo smějí a okouzlují hosty svou pohostiností, zatímco my jsem tragédi. To je další nesmysl.
|
|
| nahoru |
|
 |
marzochi
|
Zaslal: so únor 01, 2014 11:00 pm Předmět: |
|
|
Za druhé... seš vůl. Lidé imunní vůči ironii a vtipu by takový topic vůbec neměli otvírat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: so únor 01, 2014 11:04 pm Předmět: |
|
|
Spíš ty si velmi jednoduchý a nenáročný, pokud tě to pobavilo. Notabene, tím spíš že to tak nebylo myšleno. Ale klidně se za břicho popadej, to děti a idioti dělávají z naprosto neopodstatněných důvodů.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|