|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Korny

|
Zaslal: ne únor 02, 2014 10:39 am Předmět: |
|
|
| člověk napsal: | V dnešní době podporuje už asi všechno vznik rakoviny |
tak nějak...v dnešní době až úplně nesmyslnejch věděckejch výzkumů, za který se vyhazujou peníze ti "dokáže" každej víceméně to co chceš slyšet Navíc je to zas velmi sofistikovanej článek na novinkách...asi tak jako tam posledně bylo, že když si dáš lžičku medu před spaním tak zhubneš
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
tezzy196
|
Zaslal: ne únor 02, 2014 11:16 am Předmět: |
|
|
To je zase článek twl  Připomíná mi to studii českých vědců o tom jakým směrem vyměšují psi...
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: ne únor 02, 2014 2:54 pm Předmět: |
|
|
Které vitamíny jsou důležité,je to C,B-complex,D,E,Zinek... ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Broken

|
Zaslal: ne únor 02, 2014 2:56 pm Předmět: |
|
|
| yura napsal: | | No když si o tom něco zjistis, proc třeba japonci kteří konzumuji denne cca přes 12mg jodu mají nejnizsi pocty rakoviny prsu, prostaty a proc u muzu a zen s touhle rakovinou jod defakto není. |
Prosím o doložení toho tvrzení, tím mám na mysli nejlépe peer rewiew článek, né polopravdy a dojmy z nějakých videií (pokud odtud pramení tvoje znalosti o vitamínech, tak to mnohé vysvětluje)
tady je metanalýza popisující možný vliv vysokých dávek kalcia na zvýšení rizika carcinomu prostaty http://jnci.oxfordjournals.org/content/97/23/1768.short
metaanalyza popisující možný protektivní vliv soji a izoflavonů na vznik CP. http://ajcn.nutrition.org/content/89/4/1155.short
rozdíly mezi výskytem CP v Japonsku a západními zeměmi je daný celou řadou faktorů mezi kterými je určitě strava (kde ponciálními protektory jsou zřejmě fytoestrogeny, ne jod)
tady jsou studie "podporující" tvoje tvzení o jodu a rakovině prsu, pořád se ovšem jedná o hypotézy bez relevatní váhy tvrdých dat. První práce na tohle téma jsou již někdy z roku 1970, postupem času je spíše snaha identifikovat jiné viníky z řady riz. faktorů
http://link.springer.com/article/10.1023/A:1008925301459
http://www.biomedcentral.com/content/pdf/bcr638.pdf
Co se týká vitamínů a jejich suplementace, tak existuje celá řada metaanalyz zabývající se jejich vlivem na kardiovaskulární mortalitu, jejich vlivu jako antioxidantů při nádorových onemocněních a výsledek je takový, že jediný kdo bude mít užitek z jejich užívání,jsou výrobci.
http://www.sciencebasedmedicine.org/more-evidence-that-routine-multivitamin-use-should-be-avoided/ (nedělám si iluze, že by někdo ztrácel čas pročítáním předchozích studií, ale tenhle článek je zajímavý) _________________ Kdyz jsem byl mlady,byl jsem namysleny.Ale ted uz nemam chybu...
|
|
| nahoru |
|
 |
wolweryn
|
Zaslal: st duben 02, 2014 11:33 am Předmět: |
|
|
Zdravim, moc mi tady na ronnie pomohly s jídelníčkem tak doufám že se mi dostane rady i s klouby :-)
Cvičím už nějakej pátek, do toho kolo, extremni horská turistika = ramena,kolena v háji.
Dočetl jsem se tady o kloubní výživě pro koně a chci to zkusit (alavis triple band) a ktomu chci přibrat Collagen hydrolyzovaný . Nebude problém toto spojit ty dvě věci ne ??
Jen bych se chtěl zeptat kdy tgo do sebe pumpovat (před snídaní, po snídani,k nebo snad po treninku, před treninkem, před spanim).
Předem dík za odpovědi :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: st duben 02, 2014 11:50 am Předmět: |
|
|
| wolweryn napsal: | Zdravim, moc mi tady na ronnie pomohly s jídelníčkem tak doufám že se mi dostane rady i s klouby :-)
Cvičím už nějakej pátek, do toho kolo, extremni horská turistika = ramena,kolena v háji.
Dočetl jsem se tady o kloubní výživě pro koně a chci to zkusit (alavis triple band) a ktomu chci přibrat Collagen hydrolyzovaný . Nebude problém toto spojit ty dvě věci ne ??
Jen bych se chtěl zeptat kdy tgo do sebe pumpovat (před snídaní, po snídani,k nebo snad po treninku, před treninkem, před spanim).
Předem dík za odpovědi :-) |
Já osobně raději beru Animal flex než žrádlo pro koně, ale to je jen můj subjektivní poznatek (bez ironie)
Kloubní výživu ber s jídlem, collagen na prázdný žaludek. Je jedno kdy během dne.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st duben 02, 2014 12:07 pm Předmět: |
|
|
| wolweryn napsal: | Zdravim, moc mi tady na ronnie pomohly s jídelníčkem tak doufám že se mi dostane rady i s klouby :-)
Předem dík za odpovědi :-) |
Používám přesně to co chceš ty a jsem spokojen. Dávkuji odměrku ráno a k tomu dvě odměrky hydrolyzátu kolagenu a to je vše (Mám 117 kg). První dva týdny jsem dával ještě odměrku večer, taktéž s dvěma odměrkama kolagenu. Za mě spokojenost. Chuť se dá přerazit, když to mixneš do sirupu.
|
|
| nahoru |
|
 |
karlwanhov

|
Zaslal: st duben 02, 2014 12:25 pm Předmět: |
|
|
| wolweryn napsal: |
|
tak sem se podival konecne nato slozeni, bo je ho cely forum
nakonec to neni ani tak super, ani tak levny
uplne nejlip udelas, kdyz si to mixnes na 4fitness
1kg kolagenu (260)
200g glukosaminu (120)
200g MSM (50)
chondroitin je hodne draha sranda, navic pri prijmu glukosaminu pomerne zbytecna
430kc za poradne davky,, davat to 2x denne (5g kolagen, 1g MSM, 1g glukosamin) nejlepe pred vykonem - nakym pohybem,, zbytecne davat pred spanim
jeste jedna vec - kolagen ma spatnej aminogram -> spatnou vyuzitelnost = nejlepe michat v pomeru 4:1 hydro:kolagen
|
|
| nahoru |
|
 |
Slamak
|
Zaslal: út duben 15, 2014 7:57 pm Předmět: |
|
|
Čus.
Plánujem si kúpiť kĺbovú výživu. Rozhodujem sa medzi Flexit drink od Nutrendu a Artro 6 plus od Best Nutrition. Ktorá je podľa vás lepšia? Alebo nejaký íný tip? Dik
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
Zaslal: ne duben 20, 2014 7:02 pm Předmět: |
|
|
Máte někdo zkušenosti s tím hydrolyzovaným kolagen z 4fitness? 262Kč/kg? Má to nějakou kvalitu?
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
Zaslal: ne duben 20, 2014 7:30 pm Předmět: |
|
|
| karlwanhov napsal: | | wolweryn napsal: |
|
tak sem se podival konecne nato slozeni, bo je ho cely forum
nakonec to neni ani tak super, ani tak levny
uplne nejlip udelas, kdyz si to mixnes na 4fitness
1kg kolagenu (260)
200g glukosaminu (120)
200g MSM (50)
chondroitin je hodne draha sranda, navic pri prijmu glukosaminu pomerne zbytecna
430kc za poradne davky,, davat to 2x denne (5g kolagen, 1g MSM, 1g glukosamin) nejlepe pred vykonem - nakym pohybem,, zbytecne davat pred spanim
jeste jedna vec - kolagen ma spatnej aminogram -> spatnou vyuzitelnost = nejlepe michat v pomeru 4:1 hydro:kolagen |
pokial budes brat glukosamin kazdy den tak ano... ale kedze sa klbova berie s pauzami tak chondroitin by som nevynechaval
|
|
| nahoru |
|
 |
wolweryn
|
Zaslal: út duben 29, 2014 5:55 pm Předmět: |
|
|
tak mi to došlo, už to mám doma ten alavis triple bland a hydrolizovaný kolagen. Jako , mixnul jsem to do trochu čisté vody a vypil. nooooo : faktor strachu :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: út duben 29, 2014 5:59 pm Předmět: |
|
|
Já to momentálně hážu všechno do PTNka a vůbec o tom nevím. Ale taky nevím, jestli to něčemu vadí nebo nevadí, ale předpokládám, že ne. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
sk
|
Zaslal: pá květen 02, 2014 1:40 pm Předmět: kolagen |
|
|
zdravim, mam dotaz...
neni uzivani kolagenu tak nejak uplne na nic ? Vychazi to z me uvahy - kolagen je bilkovina...takze kdyz ho snim, tak se stejne nestane nic jineho, nez ze ho organismus rozstepi na aminokyseliny, ktere nasledne dle potreby pouzije a nikde neni dane, ze z nich vytvori primarne zase kolagen a uz vubec ne, ze to nejak pomuze chrupavce
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|