|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
yura
|
Zaslal: st únor 05, 2014 8:59 pm Předmět: |
|
|
| Fendy napsal: | | Jasný , kouknu a něčím to nahradím :) ale asi to nahradím rýží nebo kuskusem :) | Hehe to si moc nepolepsis. Kuskus se dela hlavne s psenicne krupice. U takového zdroje sacharidu budes krome energie hledat nejakou vyzivovou hodnotu tezko, stejne jako u loupane rejze. Jo kdybys napsal jahly nebo pohanka to je jina. Zadnej lepek, plno mineralu atd..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mino830
|
Zaslal: st únor 05, 2014 9:35 pm Předmět: |
|
|
| yura napsal: | | Fendy napsal: | | Jasný , kouknu a něčím to nahradím :) ale asi to nahradím rýží nebo kuskusem :) | Hehe to si moc nepolepsis. Kuskus se dela hlavne s psenicne krupice. U takového zdroje sacharidu budes krome energie hledat nejakou vyzivovou hodnotu tezko, stejne jako u loupane rejze. Jo kdybys napsal jahly nebo pohanka to je jina. Zadnej lepek, plno mineralu atd.. |
A co celozrnnej kuskus? Ja ho jim celkem často
|
|
| nahoru |
|
 |
yura
|
Zaslal: st únor 05, 2014 9:47 pm Předmět: |
|
|
Tak je to proste furt jen psenice a jsou urcite lepsi potraviny. Nekomu problem nedela, ale vetsine lidem jen prospeje kdyz vyradi psenici a nejlepe vsechno co obsahuje lepek ze stravy.
|
|
| nahoru |
|
 |
Fendy
|
Zaslal: čt únor 06, 2014 11:08 am Předmět: |
|
|
Já se snažím střídat přílohy. Vy si dokážete představit jíst např. měsíc v kuse jenom rýži od snídaně až po večeři ? já teda rozhodně ne , proto jsem tam zmínil kus kus apodobně :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pitkin

|
Zaslal: čt únor 06, 2014 11:54 am Předmět: |
|
|
Fendy : Kaiserkama jsem myslel to ,že zrovna tenhle druh pečiva není moc dobrý. A je jedno jestli je celozrnná ,cereální,bílá ,nebo jen obarvená karamelem. Když pečivo tak čerstvé a ne klidně půl roku staré a pak rozpejkané pečivo. _________________ Já tělo šokuju tím, že nechám trénink nezměněný třeba rok. Tělo užuž očekává změnu a ono nic. Tím ho úplně vyšokuju :-) (daymoon)
"Klíčem ke štěstí je zvedat těžké věci nad hlavu!" - Jon Engum
A vo tom to je !
-Milan Pitkin
|
|
| nahoru |
|
 |
Mravenec1

|
Zaslal: čt únor 06, 2014 12:01 pm Předmět: |
|
|
..souhlas.
Rozpékané pečivo: Proč je dražší a co obsahuje?
..
Proto, aby mohlo být pečivo zmrazeno a zase tepelně rozmraženo, musí těsto obsahovat řadu pomocných látek, jako jsou enzymy, emulgátory, stabilizátory a kypřidla. Jednou z nich je například E466 neboli karboxymethylcelulóza, jejímž základem je celulóza získaná chemickou cestou z dříví. Ta se přidává též do projímadel, nebo jako složka vrtných kapalin při těžbě ropy, říká Lukáš Zelený z právní poradny dTestu. Do čerstvého pečiva by se přitom chemické látky přidávat neměly, není to totiž potřeba....
..
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: čt únor 06, 2014 12:23 pm Předmět: |
|
|
Co tak řešíte to pečivo, přeci ho nezabije když si dá občas ke svačině housku se šunkou.
A pokud nemá celiakii a nedělá muž žádné problémy jíst kaiserky, tak nevím proč by měl vyřadit ze stravy potraviny co obsahují lepek..
|
|
| nahoru |
|
 |
Pitkin

|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: čt únor 06, 2014 12:58 pm Předmět: |
|
|
Jo to je pravda.
a housky nejsou mražené? (třeba z tesca, albertu) já myslel že všechno je ze zmraženýho, asi jsem moc podezřívavej
|
|
| nahoru |
|
 |
Pitkin

|
|
| nahoru |
|
 |
yura
|
Zaslal: čt únor 06, 2014 3:19 pm Předmět: |
|
|
| Riku napsal: | Co tak řešíte to pečivo, přeci ho nezabije když si dá občas ke svačině housku se šunkou.
A pokud nemá celiakii a nedělá muž žádné problémy jíst kaiserky, tak nevím proč by měl vyřadit ze stravy potraviny co obsahují lepek.. |
Uklidni se tady neslo o nic jiného nez o reagovani na tuhle vetu
"Zapomněl jsem dopsat omlouvám se nejím bílé kaiserky asi od 13 ne že by mi nechutnaly :))) Samozřejmě tmavé pečivo :)"
Aby si nemyslel, ze je nejaky rozdil bile a tmave pecivo. Je to jen tah vyrobcu, prodejcu na bezne lidi, kteří netusi co si cpou do zaludku, ale stejne si radsi vemou to tmave, protože prece slyseli, ze je zdravejsi nez normalni bilej rohlik... Jinak kaiserka se sunkou není nic spatnyho, ale kdyby sis dal před sebe na stul suroviny s kterých se tyhle "dobroty" delaji a vedle si dal normalni kus masa třeba s bramborem, tak myslim, ze by sis vybral i ty to maso s bramborem a ne nejaky podivny slouceniny.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
Zaslal: čt únor 06, 2014 5:23 pm Předmět: |
|
|
Řeknu to takhle, ať se klidně cpe kdo chce čím chce, je to jeho tělo ... takže pokud si někdo chce brát na svačinu bílý rohlíky a "šunky a salámy" tak ať to dělá a jí mě nebo vám to neublíží ne. Když tak stačí jen sem tam říct svůj názor a né hned ho prosazovat a rvát se za něj .
_________________ Nechci být Největší, ani nejrychlejší a už vůbec nejsilnější.
Můj ideál je zlatý střed, kde má mít tělo funkci, výkon i vhled zároveň.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|