"MIX"ER pre zabavu (IV.)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 68, 69, 70 ... 161, 162, 163  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - "MIX"ER pre zabavu (IV.)  Úvodní stránka -> Sex a vše okolo -> "MIX"ER pre zabavu (IV.)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
tezzy196

PříspěvekZaslal: po únor 03, 2014 8:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Olejnas napsal:
Vezmi to tak, trenujes mlady kluky, snazis se je nekam posunout a oni namisto toho, aby makali, tak chlastaj, hulej, fetujou, chovaj se jak namistrovany buznicky a maji te u prdele. Nejsmutejsi na tom je pak, ze ten kdo to video pustil do sveta, byl syn toho trenera, ktery si pak spolecne s kamarady sborove na konci videa notuje, ze jeho tata je curak. Inu prace s mladezi...

No uprimne v tomhle veku neni smysl pro zodpovednost a povinnosti zdaleka tak "vyvinutej" jako u dospelyho cloveka. Proste z toho maji prdel protoze jim to prijde normalni, a navic i vedi, ze ted jim to projde. Sice dostanou nehoraznou cocku a ctvrthodiny na ne nekdo bude rvat ale jejich existenci nebo budouci profesni zivot to ohrozi jen minimalne. Kdyby tohle udelali o par let pozdeji v nejakem opravdovem klubu tak je okamzite vyhodi a nikdo jim nebude domlouvat. Jasne je demence se ozrat pred zapasem a tim v podstate podrazit nohy kamosum co poctive trenovali na ten zapas, to je fakt. Timhle je nebranim, je to parta curaku to uznavam ale kdo se v tomhle veku tak trochu nechoval podobne? Mladej jsem jen jednou.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MAST3R

PříspěvekZaslal: út únor 04, 2014 11:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

http://auto.bazos.cz/inzerat/31872251/Prodam-plechace-Milose-Zemana-r15-5x112.php
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: út únor 04, 2014 5:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Marky V.

PříspěvekZaslal: út únor 04, 2014 6:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tezzy196 napsal:
Olejnas napsal:
Vezmi to tak, trenujes mlady kluky, snazis se je nekam posunout a oni namisto toho, aby makali, tak chlastaj, hulej, fetujou, chovaj se jak namistrovany buznicky a maji te u prdele. Nejsmutejsi na tom je pak, ze ten kdo to video pustil do sveta, byl syn toho trenera, ktery si pak spolecne s kamarady sborove na konci videa notuje, ze jeho tata je curak. Inu prace s mladezi...

No uprimne v tomhle veku neni smysl pro zodpovednost a povinnosti zdaleka tak "vyvinutej" jako u dospelyho cloveka. Proste z toho maji prdel protoze jim to prijde normalni, a navic i vedi, ze ted jim to projde. Sice dostanou nehoraznou cocku a ctvrthodiny na ne nekdo bude rvat ale jejich existenci nebo budouci profesni zivot to ohrozi jen minimalne. Kdyby tohle udelali o par let pozdeji v nejakem opravdovem klubu tak je okamzite vyhodi a nikdo jim nebude domlouvat. Jasne je demence se ozrat pred zapasem a tim v podstate podrazit nohy kamosum co poctive trenovali na ten zapas, to je fakt. Timhle je nebranim, je to parta curaku to uznavam ale kdo se v tomhle veku tak trochu nechoval podobne? Mladej jsem jen jednou.

Tarasova na ně, na zmetky. Chlapečci dostali vynadáno a ono se jich to dotklo. Jsou to ubožáci, který porušili základní pravidlo, že co se děje v kabině, to v kabině zůstane.
Chadzi

PříspěvekZaslal: út únor 04, 2014 7:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to osvěžíme nějakým vtipem ...
"Přijde Ježíš do hospody a posadí se. Číšník ho upozorní: "Tady si nesedejte, bo zde sedí štamgasti. Vyhodí vás!" Ježíš nereaguje. Ke stolu přijdou slepý, hluchý a cikán. Kupodivu ho nechají sedět mezi sebou. Ježíš: "Za to, že jste mě nevyhodili se vám odvděčím!" Dotkne se slepého, slepý vyskočí..."Já vidím!" Dotkne se hluchého, hluchý vyskočí..."Já slyším!" Otočí se k cikánovi a ten na něho: "Na mě nesahej, ty pi*o, já mám invalidní důchod."
rudosh

PříspěvekZaslal: st únor 05, 2014 12:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

caladan

PříspěvekZaslal: st únor 05, 2014 1:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chadzi napsal:
Tak to osvěžíme nějakým vtipem ...
"Přijde Ježíš do hospody a posadí se. Číšník ho upozorní: "Tady si nesedejte, bo zde sedí štamgasti. Vyhodí vás!" Ježíš nereaguje. Ke stolu přijdou slepý, hluchý a cikán. Kupodivu ho nechají sedět mezi sebou. Ježíš: "Za to, že jste mě nevyhodili se vám odvděčím!" Dotkne se slepého, slepý vyskočí..."Já vidím!" Dotkne se hluchého, hluchý vyskočí..."Já slyším!" Otočí se k cikánovi a ten na něho: "Na mě nesahej, ty pi*o, já mám invalidní důchod."

Safra tomu říkám překvápko, já byl přesvědčený, že to bude pokračovat: Dotkne se cikána, a bílý vyskočí..."Valím do práce!"
Izman

PříspěvekZaslal: čt únor 06, 2014 7:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mick994

PříspěvekZaslal: čt únor 06, 2014 1:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

"Never skip leg day"
Johnbear

PříspěvekZaslal: čt únor 06, 2014 1:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

70mMyW!53

PříspěvekZaslal: so únor 08, 2014 12:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

konecma

PříspěvekZaslal: so únor 08, 2014 2:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

konecma

konecma

konecma

PříspěvekZaslal: so únor 08, 2014 2:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - "MIX"ER pre zabavu (IV.) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 68, 69, 70 ... 161, 162, 163  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: