|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
tezzy196
|
Zaslal: po únor 03, 2014 8:45 pm Předmět: |
|
|
| Olejnas napsal: | | Vezmi to tak, trenujes mlady kluky, snazis se je nekam posunout a oni namisto toho, aby makali, tak chlastaj, hulej, fetujou, chovaj se jak namistrovany buznicky a maji te u prdele. Nejsmutejsi na tom je pak, ze ten kdo to video pustil do sveta, byl syn toho trenera, ktery si pak spolecne s kamarady sborove na konci videa notuje, ze jeho tata je curak. Inu prace s mladezi... |
No uprimne v tomhle veku neni smysl pro zodpovednost a povinnosti zdaleka tak "vyvinutej" jako u dospelyho cloveka. Proste z toho maji prdel protoze jim to prijde normalni, a navic i vedi, ze ted jim to projde. Sice dostanou nehoraznou cocku a ctvrthodiny na ne nekdo bude rvat ale jejich existenci nebo budouci profesni zivot to ohrozi jen minimalne. Kdyby tohle udelali o par let pozdeji v nejakem opravdovem klubu tak je okamzite vyhodi a nikdo jim nebude domlouvat. Jasne je demence se ozrat pred zapasem a tim v podstate podrazit nohy kamosum co poctive trenovali na ten zapas, to je fakt. Timhle je nebranim, je to parta curaku to uznavam ale kdo se v tomhle veku tak trochu nechoval podobne? Mladej jsem jen jednou.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
MAST3R

|
Zaslal: út únor 04, 2014 11:40 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: út únor 04, 2014 5:49 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
Zaslal: út únor 04, 2014 6:14 pm Předmět: |
|
|
| tezzy196 napsal: | | Olejnas napsal: | | Vezmi to tak, trenujes mlady kluky, snazis se je nekam posunout a oni namisto toho, aby makali, tak chlastaj, hulej, fetujou, chovaj se jak namistrovany buznicky a maji te u prdele. Nejsmutejsi na tom je pak, ze ten kdo to video pustil do sveta, byl syn toho trenera, ktery si pak spolecne s kamarady sborove na konci videa notuje, ze jeho tata je curak. Inu prace s mladezi... |
No uprimne v tomhle veku neni smysl pro zodpovednost a povinnosti zdaleka tak "vyvinutej" jako u dospelyho cloveka. Proste z toho maji prdel protoze jim to prijde normalni, a navic i vedi, ze ted jim to projde. Sice dostanou nehoraznou cocku a ctvrthodiny na ne nekdo bude rvat ale jejich existenci nebo budouci profesni zivot to ohrozi jen minimalne. Kdyby tohle udelali o par let pozdeji v nejakem opravdovem klubu tak je okamzite vyhodi a nikdo jim nebude domlouvat. Jasne je demence se ozrat pred zapasem a tim v podstate podrazit nohy kamosum co poctive trenovali na ten zapas, to je fakt. Timhle je nebranim, je to parta curaku to uznavam ale kdo se v tomhle veku tak trochu nechoval podobne? Mladej jsem jen jednou. |
Tarasova na ně, na zmetky. Chlapečci dostali vynadáno a ono se jich to dotklo. Jsou to ubožáci, který porušili základní pravidlo, že co se děje v kabině, to v kabině zůstane. _________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
Zaslal: út únor 04, 2014 7:15 pm Předmět: |
|
|
Tak to osvěžíme nějakým vtipem ...
"Přijde Ježíš do hospody a posadí se. Číšník ho upozorní: "Tady si nesedejte, bo zde sedí štamgasti. Vyhodí vás!" Ježíš nereaguje. Ke stolu přijdou slepý, hluchý a cikán. Kupodivu ho nechají sedět mezi sebou. Ježíš: "Za to, že jste mě nevyhodili se vám odvděčím!" Dotkne se slepého, slepý vyskočí..."Já vidím!" Dotkne se hluchého, hluchý vyskočí..."Já slyším!" Otočí se k cikánovi a ten na něho: "Na mě nesahej, ty pi*o, já mám invalidní důchod."
|
|
| nahoru |
|
 |
rudosh
|
Zaslal: st únor 05, 2014 12:41 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
caladan

|
Zaslal: st únor 05, 2014 1:39 pm Předmět: |
|
|
| Chadzi napsal: | Tak to osvěžíme nějakým vtipem ...
"Přijde Ježíš do hospody a posadí se. Číšník ho upozorní: "Tady si nesedejte, bo zde sedí štamgasti. Vyhodí vás!" Ježíš nereaguje. Ke stolu přijdou slepý, hluchý a cikán. Kupodivu ho nechají sedět mezi sebou. Ježíš: "Za to, že jste mě nevyhodili se vám odvděčím!" Dotkne se slepého, slepý vyskočí..."Já vidím!" Dotkne se hluchého, hluchý vyskočí..."Já slyším!" Otočí se k cikánovi a ten na něho: "Na mě nesahej, ty pi*o, já mám invalidní důchod." |
Safra tomu říkám překvápko, já byl přesvědčený, že to bude pokračovat: Dotkne se cikána, a bílý vyskočí..."Valím do práce!"
|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: čt únor 06, 2014 7:44 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
Zaslal: čt únor 06, 2014 1:02 pm Předmět: |
|
|
"Never skip leg day" _________________ Nechci být Největší, ani nejrychlejší a už vůbec nejsilnější.
Můj ideál je zlatý střed, kde má mít tělo funkci, výkon i vhled zároveň.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johnbear

|
Zaslal: čt únor 06, 2014 1:34 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: so únor 08, 2014 12:17 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
konecma
|
Zaslal: so únor 08, 2014 2:17 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
konecma
|
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
konecma
|
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
konecma
|
Zaslal: so únor 08, 2014 2:18 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|