Koukal jsem te´d na záznam finále z WSM championship 2013 China, který se konal asi měsíc před WSM a ty moulové, aby byli jakože světový a neměli tam z jedné země dva závodníky, tak nechali vytupovat Laurence Shahlaeiho pod Iránskou vlajkou. To mi připomíná Paula Zadražila z Kanady na slovensku...
_________________ "The only person you need to worry about being better then is the person you were yesterday!"
Mike Jenkins
Hafthor Bjornsson
Mike Burke
Brian Shaw — Winner of the 2011 Arnold Strongman Classic
Mikhail Koklyaev
Vytautas Lalas
Krzysztof Radzikowski
Zydrunas Savickas — Winner of the Arnold Strongman Classic from 2003 to 2008
Mikhail Shivlykov — Winner of the 2013 Arnold Amateur Strongman World Championships
Další kdo dostal pozvánku je američan Robert Oberst (9. místo na WSM 2013) a poslední se ještě neví (nebo jsem ho nenašel)
_________________ "The only person you need to worry about being better then is the person you were yesterday!"
Mike Jenkins
Prave som sledoval video kde Thor robil circus dumbbell so 110kg jednoruckami s rezervou...wtf?
To by měl ale přidat, na Arnoldu bude tuším 120 nebo 125 a s tím si Lalas i Radzik hází, jako by nechumelilo :) Bavil jsem se loni v Plzni s Lalasem a říkal, že v tréninku dal snad 140 jednoručku dokonce, což už je fakt obludnost překračující moje chápání.
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
no,moje chapanie uz prekracuje aj tych 120 a 125 to uz fakt nemaju ziadne hranice?
Někteří závodníci už namítají, že tohle je fakt extrém a hranice se překročila ve chvíli, kdy z desítky nejsilnějších chlapů planety víc než polovina nezvládne ani jedno opakování. Samozřejmě se najdou extrémy jako Lalas a Radzik, kteří se 120 bez mrknutí oka nasázejí 5 - 6, ale je jich prostě míň, než prstů na ruce. Asi by to řešila možnost jako u Atlas Stones, nebo Log Liftu - dvě sady závaží, aby každý něco zvednul. Vedle 120kg jednoručky bych dal možnost jít s lehčí, třeba stokilovou.
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
to nie je zly napad, pripadne ist 90/100/110/120 a tak
toto by bola paráda a dosť atraktívne aj divácky
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Něco jako bylo na Fortissimu to bylo divácky hodně atraktivní - sada jednoruček jako jedna z disciplín, další disciplínou bylo tušim zvedání axlu + klády + vč + těžší klády. A mám i dojem, že na prvním fortissumu snad měli na konci těch jednoruček zvednout dvě najendou (to byla dobrá prasárna).
Obecně ten závod byl povedenej. Škoda že ho přestali pořádat. Mimochodem nevíte někdo proč ?
Mike Jenkins
_________________ Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru