|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Reiben

|
Zaslal: st únor 05, 2014 8:52 pm Předmět: Reiben - whole30 |
|
|
takžéé...
Teďka jsem si prodělal zánět žaludku, 2 dny prozvracel a doteď jsem doma zavřenej jak krysa v kleci. Stálo mě to 3 kg z mé už tak zubožené hmotnosti (aktuálně 70 kg), ale celý mě to mimo jiný nakoplo, abych konečně začal něco dělat se svou stávající situací. Doteď jsem se v poslední době věnoval všemu (holky, chlast, kamarádi, atd..), ale jen tomu tréninku jsem nedával skoro nic. Většinou jen domácí šmrdlání s vlastní vahou 2x týdně. Chci se konečně v tréninku někam posouvat. Dobrý je, že jsem konečně zjistil jakým směrem se chci ubírat. Za ty roky jsem zjistil, že NEchci velký svaly (zbytečný) ani zvedat velký váhy, ale můj cíl je být hlavně zdravej po fyzické stránce. Proto jsem se rozhodl, že si konečně udělám KB5 minimum kurz (29.3.) a potom chci ještě začít běhat (tentokrát pořádně), takže v dubnu Achillés Protokol: Posilování pro běžce, běhání pro liftery. Oboje od Pavla Macka, se kterým se jako s jedním z mála lidí z ČR ztotožňuje moje životní a tréninková filosofie.
Do doby než budou kurzy se asi budu dál věnovat svým domácím šmrdláním, který nemá cenu ani zapisovat. Každopádně potom až vše absolvuji, tak rozjedu pořádný bomby, tak se máte na, co těšit. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
Naposledy upravil Reiben dne st březen 26, 2014 5:56 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
SIA
|
Zaslal: čt únor 06, 2014 4:45 pm Předmět: |
|
|
Koukám taky s tou váhou pořád válčíš co. Já měl ještě před 2,5 měsícema 81-82 a teď 73, jenom že jsem přestal chodit do posilky kvůli úplně rozhozený životosprávě ve zkouškovým atd.. Nepotěší no, soucítím s tebou.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt únor 06, 2014 5:34 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Každopádně potom až vše absolvuji, tak rozjedu pořádný bomby, tak se máte na, co těšit. |
To jsme teda zvedavi _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: čt únor 06, 2014 5:45 pm Předmět: |
|
|
Nevím, na co jste zvědaví. Už zmínil, že mu jde o zdraví a tak se makat nebude.
Hodně štěstí Rei a ať kolena drží i v důchodovém věku.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt únor 06, 2014 6:20 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | | Nevím, na co jste zvědaví. Už zmínil, že mu jde o zdraví a tak se makat nebude.. |
Tak v tom pripade at nepise, ze rozjede poradny bomby, ale trenink pro duchodce _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: čt únor 06, 2014 7:06 pm Předmět: |
|
|
Pro vás pánové cokoliv, co není balbi styl, tak neschvalujete. Váš problém. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: čt únor 06, 2014 7:15 pm Předmět: |
|
|
Myslím, že jsi neměl psát, že pojedeš bomby, když je vlastně nepojedeš  ale to je zbytečný slovíčkaření :)
Jestli jsi to nemyslel takhle:
_________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
Naposledy upravil Grimley dne čt únor 06, 2014 7:17 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt únor 06, 2014 7:16 pm Předmět: |
|
|
| Reiben napsal: | | Pro vás pánové cokoliv, co není balbi styl, tak neschvalujete. Váš problém. |
Klidek :D Nikdo nechce, abys skoncil na kapackach :) , ale tve cviceni si vsichni pomatujeme a to melo do tvrdeho treninku hodne daleko a jelikoz tu ted chces rozjet "takove bomby, na ktere se mame vsichni tesit", tak hadam, ze se chystas poradne pritvrdit, coz zase nejak nekoresponduje s tim tvym zdravotnim cvicenim ci co to ma byt. No kazdopadne dal se v tom stourat nebudu a necham se prekvapit _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: čt únor 06, 2014 7:20 pm Předmět: |
|
|
Ta moje poslední věta tam být asi neměla  . Pro mě to bomby budou, pro vás ne. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt únor 06, 2014 7:25 pm Předmět: |
|
|
| Reiben napsal: | Ta moje poslední věta tam být asi neměla . Pro mě to bomby budou, pro vás ne. |
A nemyslel jsi treba nahodou ty zdravotni kyslikove bomby? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: čt únor 06, 2014 7:31 pm Předmět: |
|
|
Tady se zase někdo snaží být za každou cenu vtipný  . _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
|
|
| nahoru |
|
 |
Johnbear

|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: čt únor 06, 2014 7:41 pm Předmět: |
|
|
Reibene, teď vážně. Já tě nějak nechápu. Jak chceš zkombinovat posun v tréninku, trénink s kettlebelly a neužívání vysokých vah? I na TGU musíš časem naložit, aby to mělo smysl..
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|