Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 703, 704, 705 ... 878, 879, 880  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...  Úvodní stránka -> Ostatní -> Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
MAST3R

PříspěvekZaslal: so únor 01, 2014 6:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ok, díky. Doufám, že se dokopu, a že to i zabere.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bombay

PříspěvekZaslal: pá únor 07, 2014 12:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak osobní život tak finanční situace mi konečně umožňují trochu více se nadechnout a proto hopla opla, začnu od letoška trochu víc cestovat.
Když jsem zjistil, za kolik se dnes dají koupit letenky do různých destinací, tak mi spadla brada až na zem. Romantické víkendy s manželkou či soukromé cesty za poznáním cizojkrajných krás, to vše je přede mnou
Runner

PříspěvekZaslal: pá únor 07, 2014 1:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bombay napsal:
Jak osobní život tak finanční situace mi konečně umožňují trochu více se nadechnout a proto hopla opla, začnu od letoška trochu víc cestovat.
Když jsem zjistil, za kolik se dnes dají koupit letenky do různých destinací, tak mi spadla brada až na zem. Romantické víkendy s manželkou či soukromé cesty za poznáním cizojkrajných krás, to vše je přede mnou

A užs nějakou letenku kupoval? Je trochu rozdíl, za kolik se dají koupit a za kolik pak v reálu stojí. Prodej letenek je hodně virtuální záležitost, musíš pochopit, že to letadlo někdo zaplatit musí a že ne všechny letenky jsou tedy za hubičku.
Lunreal

PříspěvekZaslal: pá únor 07, 2014 2:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak je jasny, ze musis vychytat slevy, ale neni problem letet napr. do londonu za 400,- jak moje mati nedavno :) Nevim co je na tom virtualniho?
Petey

PříspěvekZaslal: pá únor 07, 2014 2:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak tak,lowcosty maju super ceny,ale aj bezne letecke spolocnosti sem tam urobia cenu,napriklad VIE-NY spiatocna aj so vsetkymi poplatkami za 420 eur
Bombay

PříspěvekZaslal: pá únor 07, 2014 10:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Runner napsal:

A užs nějakou letenku kupoval? Je trochu rozdíl, za kolik se dají koupit a za kolik pak v reálu stojí. Prodej letenek je hodně virtuální záležitost, musíš pochopit, že to letadlo někdo zaplatit musí a že ne všechny letenky jsou tedy za hubičku.

Díky za radu. Mně je teprv 11 let, tak jsem si myslel, že letadlo jen koupí naftu třeba od Shellu a pak už jen koupíš letenku třeba za stovku nebo za tři stovky do vzdálenějších letišť třeba ve Venkůvru a letíš.

JanaHn

PříspěvekZaslal: ne únor 09, 2014 2:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mám radost z Martiny Sáblíkové
+ i z dalších sportovců a medailí!!
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne únor 09, 2014 3:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já mám radost z celé olympiády. Líbí se mi celkově zatím snad nejvíc ze všech, i když sotva začala. Všechny areály jsou krásné a dělané pro lidi.

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
AHOLA

PříspěvekZaslal: ne únor 09, 2014 5:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Aj napriek tej zapadnej antipropagande.....
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: po únor 10, 2014 5:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bohužel, takový je dnes proamerický svět a novináři. Čas ukáže. Čas se nebojí ameriky, to amerika se bojí času :-)

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Petey

PříspěvekZaslal: po únor 10, 2014 8:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

aj tu su mladi komsomolci?
Bara

PříspěvekZaslal: po únor 10, 2014 8:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

AHOLA napsal:
Aj napriek tej zapadnej antipropagande.....

No kluci nechci vám brát nadšení,ale myslím,že tam firmy ukázaly špičkovou formu toho jak okrást zakázky a materiály jsou stěží jednorázové.Tam se asi nažralo lidí
Ale na pohled to je hezky udělaný a pěkná příroda.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
AHOLA

PříspěvekZaslal: po únor 10, 2014 9:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
firmy ukázaly špičkovou formu toho jak okrást zakázky a materiály jsou stěží jednorázové

A kde je to inak (no, mozno v Lilehammeri)? U nas by bolo? Samozrejme ze Olympiada je o velkych investiciach prevazne do tych par dni Olympiady a obcas sa stavia aj potemkinovsky...ale keby som sa spoliehal len na urcite media, tak sa ako divak/sportovec tam bojim ist...spolocne zachody, radiatory pomaly na plafone, zabijanie tulavych psov, skandaly, bezpecaci..a potom ked sa to odpalilo clovek cita len nadsene komentare ucastnikov Olympiady....nic sa nedeje, normalka. Obcasne chyby sa urcite vyskytnu, to sa vzdy dialo (zatial ten "skandal" s tym kruhom na otvaracke), ale inak? Pamatam si staznosti na hluk a stravu tusim z Atlanty, zlyhavajucu tchniku vo Vancouveri (+ ta bobova draha smrti, ci co to tam bolo)..a co...
To je len o tom, ze sa do toho musi tahat za kazdu cenu politika a malovat len na ciernobielo. Nech sa media dotahuju, ja si radsej zatial pozriem nejake tie discipliny + keby som mal moznost, akoze ju teraz nemam, tak by som tam siel aj osobne, bez strachu, ze ma batuska Putin posadi na double zachod s Tereskovovou....
Judson

PříspěvekZaslal: po únor 10, 2014 10:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja zase nechapu to priserne plytvani, tolik penez, tolik zdroju jen kvuli nejakym hram, sportu, aby lidi meli na co cumet, cim se chlubit, porovnat si velikosti vite ceho ?
Podle me by se to vse dalo investovat a vyuzit daleko lepe.

Ale zase kdyz nejaky mesta vyhodi miliony za blbou oslavu noveho roku, to je jeste podstane horsi a bezucelnejsi.
MalajskyTygr

PříspěvekZaslal: po únor 10, 2014 10:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

AHOLA napsal:
citace:
firmy ukázaly špičkovou formu toho jak okrást zakázky a materiály jsou stěží jednorázové

A kde je to inak (no, mozno v Lilehammeri)? U nas by bolo? Samozrejme ze Olympiada je o velkych investiciach prevazne do tych par dni Olympiady a obcas sa stavia aj potemkinovsky...ale keby som sa spoliehal len na urcite media, tak sa ako divak/sportovec tam bojim ist...spolocne zachody, radiatory pomaly na plafone, zabijanie tulavych psov, skandaly, bezpecaci..a potom ked sa to odpalilo clovek cita len nadsene komentare ucastnikov Olympiady....nic sa nedeje, normalka. Obcasne chyby sa urcite vyskytnu, to sa vzdy dialo (zatial ten "skandal" s tym kruhom na otvaracke), ale inak? Pamatam si staznosti na hluk a stravu tusim z Atlanty, zlyhavajucu tchniku vo Vancouveri (+ ta bobova draha smrti, ci co to tam bolo)..a co...
To je len o tom, ze sa do toho musi tahat za kazdu cenu politika a malovat len na ciernobielo. Nech sa media dotahuju, ja si radsej zatial pozriem nejake tie discipliny + keby som mal moznost, akoze ju teraz nemam, tak by som tam siel aj osobne, bez strachu, ze ma batuska Putin posadi na double zachod s Tereskovovou....

Rozpočty ZOH:

Salt Lake City 2 mld USD
Turín 4 mld
Vancouver 6 mld
Sochi plán 12 mld
Sochi skutek 50 mld USD!!!

Náklady na ZOH v Soči se rovnají celému rozpočtu ČR na rok!

Aholo, tohle právě vůbec není o investicích. Investice se dá nazývat investicí jen pokud její užitek v budoucnu překoná náklady. Tohle je jen ukázka plýtvání, kradení, zbytečnosti v zemi která není zrovna bohatá.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 703, 704, 705 ... 878, 879, 880  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: