Další jidelák ke kontrole

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Další jidelák ke kontrole  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Další jidelák ke kontrole
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Moocha

PříspěvekZaslal: út únor 11, 2014 9:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
Vico napsal:
Takže b+t je v pohodě jet dlouhodobě?
Jak je to tedy s nastavenim B+T? Když ta nizkosacharidovka nebude fungovat tak bych to zkusil touhle cestou.
Jaký bývají týdenní úbytky? v dubnu začínají závody a chtěl bych pod 105.

v cem zavodis?
jinak tempo hubnuti je cca 1% za tyden, takze by jsi to stihal

Ustinove, a co nastane za 100 týdnů?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Vico

PříspěvekZaslal: út únor 11, 2014 9:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:

v cem zavodis?

Vzpírání a rugby.

Takže po úpravě na B+T dietu by jídelák mohl vypadat nějak takhle?
Jídelák
1. 5xvejce
2.Cottage + 20g arašíd máslo
3.300g kuřecí + zelenina
4.250g Tvaroh + 20g arašíd máslo
5.200g Tuňák / vepřová panenka / falešná svíčková +200g zelený fazolky

Jak je to s alkoholem? Ten asi odbourat úplně nedokážu (cca 1xza 14dni pár piv případně víno) Zase nějaký soutěžní ambice nemam, ale zase rád bych jednou chtěl sixpack :-)
[/quote]

Naposledy upravil Vico dne út únor 11, 2014 9:13 pm, celkově upraveno 1 krát
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út únor 11, 2014 9:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:

Ustinove, a co nastane za 100 týdnů?

co by zacalo?
bude vazit o dost min (odhadem polovinu?)
Moocha

PříspěvekZaslal: út únor 11, 2014 9:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spočítej si makronutrienty a ať tam máš 2gB na kilo čisté váhy a zbytek tuky. Viděl bych to tak na 4000kcal. Já mám 78kg a baštím 3500kcal.. Od pohledu bych řekl, že bys měl přitvrdit. Slanina, sádlo, oleje, ořechy, semínka.. co tě napadne :)
MAST3R

PříspěvekZaslal: út únor 11, 2014 9:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
MAST3R napsal:
Ok díky za vysvětlení. Já jsem B+T zkoušel, nebylo to špatné, ale moje cíle jsou jiné. :)

A jaky sou teda tvoje cile a jak se ti dari k nim blizit?

Pošlu Ti PM, je to román.
Vico

PříspěvekZaslal: út únor 11, 2014 9:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No koukal jsem ti do logu (moocha) ten jídelníček nevypadá zase nejhůř :-) To bych asi ty 4000Kcal dal

Jak určit kolik je třeba Kcal? Bazál + kolik za den vydam? Takže bych měl mít cca 200b a 300t?
Opravdu jsou ty živočišný tuky v pořádku (samozřejmě třeba jen 1/3 z celkovýho množství)?

No teď už mam asi na tejden a půl nakoupeno maso atd na tenhle jídelníček . Když to nebude přinášet výsledky tak přejdu hned na tohle - je to paleo nebo jen ckg nebo je to ještě něco jinýho? Jelikož jsem ale natvrdlej a nedokážu si připustit že je to tak v pořádku (sádlo v dietě, dietní krkovice :-D) tak zatím zůstanu u tohodle, a až se podaří zhubnout tak bych přešel na to b+t.
MAST3R

PříspěvekZaslal: út únor 11, 2014 9:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je mi jasný, že je ti divné v dietě jíst tuk (ještě v takovém množství), ale on je rozdíl jestli si to uděláš na oliváči, mase, rybách, ořechy, jiné oleje atd, nebo to bude prasit párkama, salámama, majonézou a co já vím jakým ještě svinstvem.
Moocha

PříspěvekZaslal: út únor 11, 2014 9:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vico napsal:
No koukal jsem ti do logu (moocha) ten jídelníček nevypadá zase nejhůř :-) To bych asi ty 4000Kcal dal

Jak určit kolik je třeba Kcal? Bazál + kolik za den vydam? Takže bych měl mít cca 200b a 300t?
Opravdu jsou ty živočišný tuky v pořádku (samozřejmě třeba jen 1/3 z celkovýho množství)?

No teď už mam asi na tejden a půl nakoupeno maso atd na tenhle jídelníček . Když to nebude přinášet výsledky tak přejdu hned na tohle - je to paleo nebo jen ckg nebo je to ještě něco jinýho? Jelikož jsem ale natvrdlej a nedokážu si připustit že je to tak v pořádku (sádlo v dietě, dietní krkovice :-D) tak zatím zůstanu u tohodle, a až se podaří zhubnout tak bych přešel na to b+t.

Je to tak no. Ani se ti nedivím, že se tomu divíš někdy v 70. letech to začalo, kdy se zjistilo, že tuk zvyšuje cholesterol a cholesterol zabíjí a tak nejezte tuk a nebudete zabiti od té doby to do nás média a "znalci" hustí a tak není divu, že se nám to vštípilo.
(Mimochodem B+T strava RAZANTNĚ zlepšuje krevní obraz - je na to spousta výzkumů)

K těm pojmům - CKD i paleo jsou B+T. CKD je jenom B+T hodně přísné a vychází z toho, že se máš dostat do ketózy (tělo a CNS pak jede na ketony - z tuků), paleo je zase založené na tom, že máš jíst jen organické a živočišné produkty, nic zpracovaného. Prostě jako pravěký člověk.

MASTER: Kvalitní uzeniny neva a majonéza už vůbec ne. Majo je vejce + olej, nic jinýho.
yura

PříspěvekZaslal: út únor 11, 2014 9:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:
Spočítej si makronutrienty a ať tam máš 2gB na kilo čisté váhy a zbytek tuky. Viděl bych to tak na 4000kcal. Já mám 78kg a baštím 3500kcal.. Od pohledu bych řekl, že bys měl přitvrdit. Slanina, sádlo, oleje, ořechy, semínka.. co tě napadne :)
Ja teda taky jedu bez sacharidu, ale tvoje rada slanina, sladlo, proste co te napadne me teda neprijde moc ok. Nizkosacharidova dieta je podle meho opravdu ta nejlepsi volba obecne pro lidi i co necvici, ale urcite ne tim stylem, ze budu zrat bucky, salamy, klobasy a skvarky od rana do vecera. Tim ze clovek s minimem sacharidu musi brat energii jinde a to je s tuku se urcite nebude vyhejbat tucnemu masu jako cela kurata, kruty, tucne ryby nebo tucnejsi hovezi/veprove a cela vajicka a to jako zdroj zivocisnych tuku bohate staci a je potreba jeste zaradit do toho jidelnicku hlavne omega3 a stridat rostlinne tuky, ktere maji nejaky benefit pro lidsky telo tzn. napr. avokada, orechy/seminka, oliv./kokos. olej atd.. Spolu s dostatkem zeleniny pak nemuze telu nic chybet...
Vico

PříspěvekZaslal: út únor 11, 2014 9:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No právě a jak tedy poznat jaký poměr je v pořádku a jaký už je špatný?
BTW majonéza je tuk z vajec a ty by měli být v pohodě ne?
Pitkin

PříspěvekZaslal: út únor 11, 2014 9:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:
Vico napsal:

Je to tak no. Ani se ti nedivím, že se tomu divíš někdy v 70. letech to začalo, kdy se zjistilo, že tuk zvyšuje cholesterol a cholesterol zabíjí a tak nejezte tuk a nebudete zabiti od té doby to do nás média a "znalci" hustí a tak není divu, že se nám to vštípilo.
(Mimochodem B+T strava RAZANTNĚ zlepšuje krevní obraz - je na to spousta výzkumů)

K těm pojmům - CKD i paleo jsou B+T. CKD je jenom B+T hodně přísné a vychází z toho, že se máš dostat do ketózy (tělo a CNS pak jede na ketony - z tuků), paleo je zase založené na tom, že máš jíst jen organické a živočišné produkty, nic zpracovaného. Prostě jako pravěký člověk.

MASTER: Kvalitní uzeniny neva a majonéza už vůbec ne. Majo je vejce + olej, nic jinýho.

Bohužel kvalitní uzeninu sehnat je umění ,i od řezníka je to plné chemie . Pokud nemáš přímo ze zabijačky tak to nemá smysl konzumovat.

A vo tom to je !
-Milan Pitkin
Moocha

PříspěvekZaslal: út únor 11, 2014 9:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

yura napsal:
Moocha napsal:
Ja teda taky jedu bez sacharidu, ale tvoje rada slanina, sladlo, proste co te napadne me teda neprijde moc ok. Nizkosacharidova dieta je podle meho opravdu ta nejlepsi volba obecne pro lidi i co necvici, ale urcite ne tim stylem, ze budu zrat bucky, salamy, klobasy a skvarky od rana do vecera. Tim ze clovek s minimem sacharidu musi brat energii jinde a to je s tuku se urcite nebude vyhejbat tucnemu masu jako cela kurata, kruty, tucne ryby nebo tucnejsi hovezi/veprove a cela vajicka a to jako zdroj zivocisnych tuku bohate staci a je potreba jeste zaradit do toho jidelnicku hlavne omega3 a stridat rostlinne tuky, ktere maji nejaky benefit pro lidsky telo tzn. napr. avokada, orechy/seminka, oliv./kokos. olej atd.. Spolu s dostatkem zeleniny pak nemuze telu nic chybet...

MINIMÁLNĚ 1/3 tuků by měly být tuky saturované. Menší podíl má špatný vliv na tvorbu testosteronu.
Mám denně taky 100ml extra panenského oliváče a 60ml lněného oleje (70% omega-3). Takže mi to přijde docela v pohodě tam vrznout hromadu slaninky.
yura

PříspěvekZaslal: út únor 11, 2014 9:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vico napsal:

Proste to neprehanej ani s jednim a od vseho mej ve strave trosku.. Jinak ja zadny vyrobky jako majonezu zrat teda nemusim. Kupuju jen maso, vajicka, olivovej/kokosovej olej, orechy, seminka, zeleninu, koreni a nic jinyho teda nepotrebuju...
yura

PříspěvekZaslal: út únor 11, 2014 9:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:
yura napsal:
Moocha napsal:

MINIMÁLNĚ 1/3 tuků by měly být tuky saturované. Menší podíl má špatný vliv na tvorbu testosteronu.
Mám denně taky 100ml extra panenského oliváče a 60ml lněného oleje (70% omega-3). Takže mi to přijde docela v pohodě tam vrznout hromadu slaninky.
Lnenej kupujes jakej a kde? Jak to rychle zlukne? Ja tomu lnenemu oleji moc neverim a proto melu v mlynku na kafe kazdej den 30/40g, ale asi bych s tim mel zacit..
Moocha

PříspěvekZaslal: út únor 11, 2014 9:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

yura napsal:
Vico napsal:

Proste to neprehanej ani s jednim a od vseho mej ve strave trosku.. Jinak ja zadny vyrobky jako majonezu zrat teda nemusim. Kupuju jen maso, vajicka, olivovej/kokosovej olej, orechy, seminka, zeleninu, koreni a nic jinyho teda nepotrebuju...

Co takhle hořčice + vejce + řepkový olej + mixér. Dobré, zdravé, domácí :)

Agro-el.cz, hodil jsem to do sklenic na zavařování. Co nepoužívám do mrazáku, jednu do lednice. A nežlukne :) v tom mrazáku to může být i rok.

Naposledy upravil Moocha dne út únor 11, 2014 10:00 pm, celkově upraveno 1 krát

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Další jidelák ke kontrole Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: