Další jidelák ke kontrole

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Další jidelák ke kontrole  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Další jidelák ke kontrole
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Vico

PříspěvekZaslal: út únor 11, 2014 9:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ok díky všem za rady. Momentálně tedy zůstanu na původním jideláku. Dam tomu 14 dní test (uvidim jak hmotnost, síla , únava atd) a pak buď přejdu rovnou na "Paleo" . Nebo až sjedu pod 105. Aspoň budu mít čas si o tom něco přečíst a sestavit novej jídelák.

Ještě takovej dotaz. V téhle "dietě" je chtěný, aby se člověk dostal do ketózy ? je nějak třeba ji sledovat (třeba už jen kvůli darcovství krve) Při ketóze prý docela smrdí z úst je to pravda?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
yura

PříspěvekZaslal: út únor 11, 2014 10:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ketozu neres. Jestli snis kolem tech 50 klidne i 100g sacharidu ze zeleniny při sportovni zatezi, tak to proste bude fungovat i bez ketózy...
yura

PříspěvekZaslal: út únor 11, 2014 10:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:
yura napsal:
Vico napsal:
No právě a jak tedy poznat jaký poměr je v pořádku a jaký už je špatný?
BTW majonéza je tuk z vajec a ty by měli být v pohodě ne?

Proste to neprehanej ani s jednim a od vseho mej ve strave trosku.. Jinak ja zadny vyrobky jako majonezu zrat teda nemusim. Kupuju jen maso, vajicka, olivovej/kokosovej olej, orechy, seminka, zeleninu, koreni a nic jinyho teda nepotrebuju...

Co takhle hořčice + vejce + řepkový olej + mixér. Dobré, zdravé, domácí :)

Agro-el.cz, hodil jsem to do sklenic na zavařování. Co nepoužívám do mrazáku, jednu do lednice. A nežlukne :) v tom mrazáku to může být i rok.

Jojo to vypada fajn, ikdyz docela skoda, ze to nedavaji do nepruhledne nadoby, když uz se ten olej nici i diky svetlu. Jak je to s prepravou třeba v lete, kdy je horko, to by me taky zajímalo... No do 19teho uzaver objednávek, tak to teda objednam. Kolik tak objednavas naraz? A v te lednici ti toho vydrzi kolik jak dlouho? Vidim, ze mají i dynova semínka kvalitni a za par korun, tak to taky musim objednat.
Moocha

PříspěvekZaslal: út únor 11, 2014 10:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V létě už jsem jednou objednával, venku hrozný vedro a já nervy bez sebe ale všechno dobře dopadlo a nic nežluklo. Já to v lednici mívám i přes dva týdny a nikdy nebyl problém. A objednávám to po pěti litrech, protože si to každý den míchám do tvarohu a mám docela spotřebu.
yura

PříspěvekZaslal: út únor 11, 2014 10:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:
V létě už jsem jednou objednával, venku hrozný vedro a já nervy bez sebe ale všechno dobře dopadlo a nic nežluklo. Já to v lednici mívám i přes dva týdny a nikdy nebyl problém. A objednávám to po pěti litrech, protože si to každý den míchám do tvarohu a mám docela spotřebu.

Hm tak to ja objednam tak 1 mozna 2 l na zkousku, Do mrazaku se me toho moc nevleze, ten mam narvanej makrelama. Stejne jestli berou objednávky co 14 dni, tak to radsi objednam casteji.. Takovou spotřebu zase nemam, dam tak 2 polevkove lzice denne.. Jinak ctu na zdravi.cz o te firme a nekteri to tam reklamovali, ze to bylo nahorkle, pak tam zase lidi pisou, ze to ma byt trosku horke, tak to bude problém poznat jestli je OK. Ten tvůj není nahorklej?
Moocha

PříspěvekZaslal: út únor 11, 2014 10:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Má to být nahořklé jak to zežlukne, tak se to nedá pozřít. Známá povidala..
yura

PříspěvekZaslal: út únor 11, 2014 10:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:
Má to být nahořklé jak to zežlukne, tak se to nedá pozřít. Známá povidala..

Tak snad bych to poznal, ze tomu něco je, prece jenom to clovek bere, ze to je zdrave a přitom by si tim odrovnaval jatra heh..
Luster

PříspěvekZaslal: út únor 11, 2014 11:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Yura: jestli ses z Prahy, tak me ma tenhle tejden prijit 5l a pulku bych klidne prodal..
yura

PříspěvekZaslal: út únor 11, 2014 11:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ne su moravak.. Ale jak tak ctu ty ruzne názory, tak asi zustanu u olivace a na lnenej olej se vyprdnu a zustanu u semínek heh.
Vico

PříspěvekZaslal: st únor 19, 2014 6:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Čím víc o tom čtu tak tím víc se přiklánim k paleo. Asi nebudu sacharidovej typ. Od zítřka najedu na CKD. To pojedu měsíc nebo do 105 a pak přejdu na paleo.

Plán je tedy takový:

1. 4xvejce, 50g slanina , 20ml oliv olej
2. 200g Cottage, 50g lněná semínka
3. 200g Krkovice + dušená Brokolice
4. 125g Mozzarela + 50g slunečnicová semínka + zelenina
5. 200g Vepřová panenka / falešná svíčková / tuňák / losos + 300 fazolový lusky

Za den je to tedy cca 2600kcal - 180b / 190t / 40s .
S tím že v carb up bych přidal přílohy, případně když mě to bude vyhovovat tak bych to odjel měsíc kompletně bez sachrů. Ty semínka pro lepší vstřebovatelnost rozmixovat že? Jak je to se suplementama? Vynechat nebio nechat? BCaa - kreatin - glutamin - spalovač. Případně presso?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Další jidelák ke kontrole Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
Rychle na stránku:

Přejdi na: