| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Turakam

|
Zaslal: čt únor 13, 2014 9:58 pm Předmět: Flappy bird |
|
|
Hráte niekto hehe?
Postnite vaše skóre:
Ja - 12 zatiaľ _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
esprit
|
Zaslal: čt únor 13, 2014 10:09 pm Předmět: |
|
|
67 v prvy den ako som to stiahol, odvtedy neprekonane
rad by som predal tablet samsung s touto hrou, vo svete to ide za statisice
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt únor 13, 2014 10:14 pm Předmět: |
|
|
hehe, to mám predať mobil, lebo som to stihol ešte stiahnuť? _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
esprit
|
Zaslal: čt únor 13, 2014 10:23 pm Předmět: |
|
|
uprimne, akakolvek stvorciferna ponuka (v eurach) by stacila na to aby som to predal
ved bol toho plny internet ze za ake palky to islo
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: čt únor 13, 2014 11:22 pm Předmět: |
|
|
nehraju, ale mozna tomu dam sanci.. ja hraju jenom plants vs. zombies _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt únor 13, 2014 11:38 pm Předmět: |
|
|
tak už 15! Inak hrám ešte plague inc. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
BerserK87
(ban)

|
Zaslal: pá únor 14, 2014 8:31 am Předmět: |
|
|
Nehram, nemam smartfon.  Takze ma to netrapi.
Pustil som si to na nete, prakticky chujovina marit cas dokazem aj lepsie  . Treba natrenovat a pojde to.. dal som 3 za 30 sekund hrania? No nahoda tam robi vela. Teraz som pozrel video na youtube kde ma cez 800 a mi to pride ako keby mu skakal o dost nizsie ako mne ked som skusal.
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá únor 14, 2014 10:40 am Předmět: |
|
|
24! _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: pá únor 14, 2014 10:54 am Předmět: |
|
|
Já moc nechápu proč je to tak populární a prý návykové. Zkusil jsem to asi 3x a pak smazal  škoda, mohl jsem prodat telefon za milion :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |