|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Turakam

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Riku
|
Zaslal: pá únor 14, 2014 11:00 am Předmět: |
|
|
Tomu že bych prodal telefon za milion? No jistě že ne, si dělám legraci :D
ale ta hra mě spíše dokázala naštvat než abych si na ní navykl :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá únor 14, 2014 11:02 am Předmět: |
|
|
Ľudia sa asi radi štengrujú, neviem, j som to natiahol len zo srandy, že čo je to také populárne, chce to istý skill ale, napriek jednoduchosti. Za pol roka o to nik ani neokopne:). _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: pá únor 14, 2014 11:04 am Předmět: |
|
|
No já to právě taky nainstaloval protože jsem byl zvědavej proč je to tak populární, když jsem po pár pokusech narazil do třetího sloupu tak jsem to naštvanej smazal :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: pá únor 14, 2014 12:46 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá únor 14, 2014 1:31 pm Předmět: |
|
|
Ulozto:) _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá únor 21, 2014 7:28 pm Předmět: |
|
|
dnes som hecol, nové PR - 91! Jak človek chytí ten skill, tak je to sranda, žiadne cholerické stavy už nehrozia. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
Zaslal: čt únor 27, 2014 1:58 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: čt únor 27, 2014 4:08 pm Předmět: |
|
|
| Chadzi napsal: | http://flappypenis.com/ |
Znám nahrál jsem tam 12... ale není to moc dobře udělané, někdy prohraju, ikdyž se ničeho nedotknu
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|