Detoxikace Střeva

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Detoxikace Střeva  Úvodní stránka -> Ostatní -> Detoxikace Střeva
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
yura

PříspěvekZaslal: út únor 18, 2014 10:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
yura napsal:
Bara napsal:
yura napsal:
Baro ale ty furt nechapes jednu vec, ze vetsina tech lidi se proste stravuje tak jak by se nemeli stravovat a to tvrdim jak ja tak luster. Chapes to ze vetsina lidi tady v dnesni dobe nekonzumuje skoro zadnou vlakninu? Ukaz me toho pacienta s rakem tlustyho streva jak konzumoval denne dostatek vlakniny celej zivot a presto dostal raka? Vetsina tech lidi je na pecivu, testovinach, a mastnych vyrobkach a tak jim nema co cistit ty streva. Pak je jedno jestli to maji kvuli kurecimu masu nebo chlebu s maslem chapes to? Schalne me ty statistiko ukaz jidelnicky tech pacientu co konzumovali. Proc je u nas v CR vyhlasenych knedlikaru a buchtaru nejvyssi pocet raka tlusteho streva? Proc to neni u eskymaku, kteri zerou defakto jenom maso? Btw o doktorech a o jejich vedomostech ohledne stravy mam svuj nazor...

Ale já tě chápu..mimochodem Eskymáci dlabou maso rybí a ne kuřecí a umírají poměrně mladší,ale to je fuk.Chápu tvou argumentaci a máš pravdu.Nicméně je jedno kolik jíš zeleniny a vlákniny pokud do toho žereš kilo masa denně.Pak ti nepomůže ani detox a průplach

Tak kilo masa je samozrejme hovadina jestli nemas extremni vydej energie a nejsi 2m chlap. Jestli v tomhle pripade snis 1kg masa JEN A POUZE se zeleninou a to maso bude nejaky rozumny jako libove kruti, ryby... Tak v tom nevidim zadnej problem. Hnit to v tobe urcite nebude, ale jestli k tomu budes pridavat hromadu prilohy na ukor te zeleniny a nemas takovej vydej tak to samozrejme problem bude.. Ono to proste neni tak jednoznacny, ze proste za vsechno muze maso. Maso k tomu samozrejme prispeje, ale je to jen jeden z x faktoru a ne ze bububu pryc s masem a budem se prezirat buchtama a knedlama s cukrama. TO dopadnem uplne stejne...

Takže prvně: já mám 200 cm a teď 130 kilo to jen pro vyjasnění a cvičím dvoufázově ..ale to je fuk,protože masa jím fakt malinko a hlavně proto,že mi prostě extra nejede už.Lososa miluju a toho sním tak kilo až dvě týdně.Ovoce jím teda fakt moc a zeleninu celkem taky.Pečivo nee,snad jen speciální chleba a jen občas.celkově denně sním opravdu málo jídla a jsem v pohodě,dokonce chci dietit do plavek Ale vím jak to myslíš a v podstatě s tím souhlasím Jsem prostě toho názoru,že pokud už někdo honí proteiny
(já netuším kolik jich denně přijmu a je mi to i fuk) ,tak to je lepší z mnoha zdrojů a ne se přecpávat masem,protože maso tráví hodně dlouho a nemělo by se tzv. potkávat v traktu .

Tak to by melo platit uplne u vsech potravin a jidel, ale kdo tohle dodrzuje ze... Opravdu radsi trochu hladovet nez se prezirat je zdravejsi to je jasny a proto to zdravi lidi jde tak do hajzlu, protoze to nejhorsi jidlo stoji par korun a lidi se nudi, tak sedi a zerou. To je celej problem nasi moderni doby s ktere prameni vetsina nemoci... Tech lidi co si dokazou odeprit je fakt malo a proto to je tka jak to je..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Bara

PříspěvekZaslal: út únor 18, 2014 10:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak tohle jsi napsal přesně a trefně.Lidi prd dělaj,nehýbou se a furt něco dlabou.Špatenka
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Bara

PříspěvekZaslal: út únor 18, 2014 10:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

yura napsal:
Luster napsal:
Bara napsal:
to jakou máš stolici je jiná věc a toxikace střeva a rakovina tlustého střeva věc druhá kamaráde.

ani ne, naopak to uzce souvisi, kvalitni traveni/vylucovani je zaklad..

Bara napsal:

Projdi si to s odborným doktorem a nech si ukázat statistiky a příčiny raka střev Maso,maso a maso...v naší stravě nemá teoreticky místo.Je fuk jak ho trávíš a chutná ti,nejsi na něj udělanej a sneseš ho jen jako doplněk.Častá konzumace masa,zejména kuřecího má statistickou pravděpodobnost raka střev jako cigára u raka plic

neprojdu, zadnyho neznam a ani o nejaky statistiky nestojim, stejne by neodpovidaly na mnou zminenou kombinaci maso+zelenina+tuk, ale maso + chleba, rohlik, koblizek, kremrolka, susenka, barevna cerealie, cukr na milion zpusobu btw, vis co ma rak nejradsi? CUKR

Netrap toho Baru on tu candidu a ostatni potvory nema nastudovany Jo statistiky jsou sranda, stejne jako referencni meze u krevnich testu, ktery maji vypovidajici hodnotu asi jako 10 let starej obal od tatranky. Jinak srani opravdu nepodcenovat. Kdo se poradne nevysere aspon jednou denne, tak by se mel nad sebou zamyslet. Jo a jestli musite po pouziti hajzlu pouzivat stetku tak to taky neni moc ok. U perfektni stolice ani neni skoro potreba toaletak, ale to jsou jen takove nenapadne ukazatele.

No zrovna candidu jsem speciálně studoval když to probíral Reno
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
yura

PříspěvekZaslal: út únor 18, 2014 10:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
Tak tohle jsi napsal přesně a trefně.Lidi prd dělaj,nehýbou se a furt něco dlabou.Špatenka
Jo nasi chlupati kamaradi nebo nasi predci driv museli pro ten kus zvance neco udelat a to je jeste casto stalo vic energie nez kolik ji nakonec dostali v te potrave... Ted staci zvednout telefon nebo ujit 20 kroku do auta a sezrat v jednom jidle tolik, kolik by tomu telu stacilo na x dni.. Btw zrovna dneska jsem prerusil low carb protoze jdu na tolerancni glukozovej test a mel jsem pizzu, wrap, makovej a orechovej zavin, chipsy a bagetu a ted tu sedim a je me fakt na nic. Zase dukaz toho, ze tudy cesta nevede a proste nejsem schopnej jist to co ji lidi bezne denne a funguji na tom. Ja bych do tydne zdechl. Uz se nemuzu dockat jak nasledujici dny pojedu jen na zelenine, pekne ty prasarny ze sebe dostanu a zpet na low carb.

Naposledy upravil yura dne út únor 18, 2014 10:34 pm, celkově upraveno 1 krát
Bara

PříspěvekZaslal: út únor 18, 2014 10:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

yura napsal:
Bara napsal:
Jo nasi chlupati kamaradi nebo nasi predci driv museli pro ten kus zvance neco udelat a to je jeste casto stalo vic energie nez kolik ji nakonec dostali v te potrave... Ted staci zvednout telefon nebo ujit 20 kroku do auta..

My třeba s přítelkyní jíme myslím dobře,ale oba ujíždíme na sladkostech a to je jako kletba
Takže nejsem prase,jsem zakletej
Mablung

PříspěvekZaslal: út únor 18, 2014 11:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

yura napsal:
Bara napsal:
Jo nasi chlupati kamaradi nebo nasi predci driv museli pro ten kus zvance neco udelat a to je jeste casto stalo vic energie nez kolik ji nakonec dostali v te potrave... Ted staci zvednout telefon nebo ujit 20 kroku do auta a sezrat v jednom jidle tolik, kolik by tomu telu stacilo na x dni.. Btw zrovna dneska jsem prerusil low carb protoze jdu na tolerancni glukozovej test a mel jsem pizzu, wrap, makovej a orechovej zavin, chipsy a bagetu a ted tu sedim a je me fakt na nic. Zase dukaz toho, ze tudy cesta nevede a proste nejsem schopnej jist to co ji lidi bezne denne a funguji na tom. Ja bych do tydne zdechl. Uz se nemuzu dockat jak nasledujici dny pojedu jen na zelenine, pekne ty prasarny ze sebe dostanu a zpet na low carb.

Co se zeleniny a masa týče, víš proč se nemoc dna nazývala nemocí králů?
Mablung

PříspěvekZaslal: út únor 18, 2014 11:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:

My třeba s přítelkyní jíme myslím dobře,ale oba ujíždíme na sladkostech a to je jako kletba

Já jsem asi zakletej do prasete
Bara

PříspěvekZaslal: út únor 18, 2014 11:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
Bara napsal:

Já jsem asi zakletej do prasete

A já Obelix co jako malej spadl do čokolády Já mít holku z čokolády,tak ji lížu v jednom kuse
yura

PříspěvekZaslal: út únor 18, 2014 11:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
yura napsal:
Bara napsal:

Netusim, to me rekni co ma spolecneho DNA se zeleninou? Nemoc kralu se tomu říká, protože kralove jedli hodne masa, které obsahuje puriny. Tim si nas chtěl oslnit? Tim ze budes jist maso se zeleninou se samozrejme neznamena DNU. Normalni zdravej clovek puriny ve strave bez problemu odbourava a kyselina mocova se mu nijak v tele nehromadi. Jinak nejhur na tom je veprove maso a hlavne vnitrnosti coz ja nejim vůbec. Ale uz sis asi nenastudoval co je absolutni kral mezi purinama a to je kakao. Takze zeby kralove zrali hodne cokolady? Tim ze budes jist kruti prsa se zeleninou opravdu dnu nedostanes neboj.
Bara

PříspěvekZaslal: út únor 18, 2014 11:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

yura napsal:
Mablung napsal:
yura napsal:
Bara napsal:

Netusim, to me rekni co ma spolecneho DNA se zeleninou? Nemoc kralu se tomu říká, protože kralove jedli hodne masa, které obsahuje puriny. Tim si nas chtěl oslnit? Tim ze budes jist maso se zeleninou se samozrejme neznamena DNU. Normalni zdravej clovek puriny ve strave bez problemu odbourava a kyselina mocova se mu nijak v tele nehromadi. Jinak nejhur na tom je veprove maso a hlavne vnitrnosti coz ja nejim vůbec. Ale uz sis asi nenastudoval co je absolutni kral mezi purinama a to je kakao. Takze zeby kralove zrali hodne cokolady? Tim ze budes jist kruti prsa se zeleninou opravdu dnu nedostanes neboj.

No tady bych trochu oponoval,protože kakaa asi nikdo nesní kilo denně a navíc 95 procent čokolád je vyráběno z náhražek a kakao neobsahují,protože nejsou boby díky občanské válce v pobřeží slonoviny tuším.
jinak DNA je jak píšeš zejména z vepřového a vnitřností,navíc ho jídávali nedopečené a zalívali litry vína.
Mablung

PříspěvekZaslal: út únor 18, 2014 11:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Narážel jsem spíše na tohle.
yura napsal:
Jestli v tomhle pripade snis 1kg masa JEN A POUZE se zeleninou a to maso bude nejaky rozumny jako libove kruti, ryby... Tak v tom nevidim zadnej problem.

S tím nebezpečím vepřového to nebude tak horké. Tyhle obavy nech muslimům a židům

citace:
Zde uvádíme přehled potravin s obsahem purinů (mg/100g)

Maso, uzeniny: skopové 46, vepřové 48, telecí 48, hovězí 40, kuřecí 40, zvěřina 35–39, králičí 38, anglická slanina 25, šunka 24

Ryby: sardinky 120, sleď 69, kapr 54, pstruh 56 štika 48, losos 22

Vnitřnosti: telecí brzlík 400, játra 95, ledvinky 80, jazyk 55

Mimochodem, jestliže to postihuje asi 10 % populace, tak to odbourávání asi až tak jednoduché nebude.
citace:
Popis dny

Onemocnění dna je typ zánětu kloubů (artritidy) postihující asi 10% populace České republiky. Postihuje nejčastěji muže nad 40 let. Jedná se o metabolickou nemoc, způsobenou nadměrnou koncentrací kyseliny močové.
Mablung

PříspěvekZaslal: út únor 18, 2014 11:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:

No tady bych trochu oponoval,protože kakaa asi nikdo nesní kilo denně a navíc 95 procent čokolád je vyráběno z náhražek a kakao neobsahují,protože nejsou boby díky občanské válce v pobřeží slonoviny tuším.
jinak DNA je jak píšeš zejména z vepřového a vnitřností,navíc ho jídávali nedopečené a zalívali litry vína.

To by mě zajímalo. Když čtu na čokoládách kakaová hmota, kakaové máslo a podobné nesmysly, co se tím vlastně myslí.
yura

PříspěvekZaslal: st únor 19, 2014 11:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablungu jenze to není jen o purinech. Veprove je zname hlavne tim, ze ma vysokej obsah kyseliny mocove a to je hlavni problém u DNY ty chytroline. Jak pise bara tucne veprove, vnitrnosti, chlast, obezita, spatnej pitnej rezim (nemyslim chlast) atd.. A bum mas DNU. Ale ne ze jis kilo liboveho masa se zeleninou, mas dostatecnej pitnej rezim, nechlastas, nejsi obezni a hejbes se.

Jinak praseci den bohužel po vcerejsku pokracuje, byl jsem na krevnim odberu, motala se me siska jak prase butto hypo nebo hyperglykemie, a musel jsem si něco proste dat. Tak tam hned padlo v mem oblibenem stanku parek v ruhliku, tortilla kureci a na doma 3 hambace Sem nemocnej... A to ještě den neskoncil... Od včerejška jsem natahl viditelne do xichtu vodu, skoro jsem nemohl spat, neskutecne prdim a mam nafoukle bricho. At zije psenice s cukrem Zítra uz jen voda s psylliem a do konce vykendu jen zelenina pekne za trest...
Luster

PříspěvekZaslal: st únor 19, 2014 11:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

klid, nejses v tom sam.. ja predevcirem posnidal balik chipsu a zajedl to tou novou bubble milkou.. taky mi to zrovna moc neprospelo ja proste potrebuju tvrde dodrzovat jidelnicek a pak nemam problem, ale staci sebemensi ulet a hned zacnu neskutecne prasit, takze jak sem psal u sebe do logu, od pristiho tejdne uz zase na 100%
yura

PříspěvekZaslal: st únor 19, 2014 11:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
klid, nejses v tom sam.. ja predevcirem posnidal balik chipsu a zajedl to tou novou bubble milkou.. taky mi to zrovna moc neprospelo ja proste potrebuju tvrde dodrzovat jidelnicek a pak nemam problem, ale staci sebemensi ulet a hned zacnu neskutecne prasit, takze jak sem psal u sebe do logu, od pristiho tejdne uz zase na 100%

Ja to mam uplne stejne no. Jak mam jasny hranice a chodim do obchodu pro tu svou zeleninu, maso sem tam ořechy a vůbec se nedivam kolem, tak nemam problém, ale jak se najde nejaka vymluva ze si zduvodnim, proc ted muzu jist sracky tak je to konec. Dat si jak normalni clovek 1 hamburgr a třeba nejakou 1 tyčinku to je nerealny, proste každý jidlo je do uplne plnosti zaludku. U me to porekadlo Bud všechno nebo nic plati u zradla na 1000%

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Detoxikace Střeva Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: