|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: čt únor 20, 2014 5:06 pm Předmět: Bandaze na lokty |
|
|
Mate nejaky typ na spolehlive bandy na lokty? Docela se o sve lokty dost bojim, levy mam uplne v haji respektive tricepsovy upon, ktery jsem si pred par mesici natrhl. Pouzivam jakesi navleky od tamanu za 20ku, sice to zpevni a cvici se s tim lepe , ale asi to chce trochu jinou kvalitu. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt únor 20, 2014 5:08 pm Předmět: Re: Bandaze na lokty |
|
|
| Draper napsal: | | Mate nejaky typ na spolehlive bandy na lokty? Docela se o sve lokty dost bojim, levy mam uplne v haji respektive tricepsovy upon, ktery jsem si pred par mesici natrhl. Pouzivam jakesi navleky od tamanu za 20ku, sice to zpevni a cvici se s tim lepe , ale asi to chce trochu jinou kvalitu. |
sveho casu meli v Lidlu o dost lepsi, ale sazka na jistotu to ortopedicke pomucky nebo Ronnie shop
(ale ty od tamanu mam taky a "funguji"dobre, kdyz mam lokty (a kolena) v teple, o dost lip se mi cvici) _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: čt únor 20, 2014 5:09 pm Předmět: |
|
|
ahoj...
jak je kostel myslim sv. jakuba jsou tam potřeby zdravotnické...pár bandáží neoprenových za tuším 500 takove ty černo červené máme je s ondrou oba a spokojenost lokty i kolena...vyzkoušej si je at te moc neškrtí.
co se značek týká tak na powerliftingovym shopu prodavaji uplně ty stejne akorat s nalepkou titan za myslim 800,-
no joke
haha tak za 1200 :)
http://goodlift.cz/nabidka.asp?lan=cz&group=2
|
|
| nahoru |
|
 |
rudosh
|
Zaslal: pá únor 21, 2014 10:31 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
to je on
|
Zaslal: pá únor 21, 2014 10:47 am Předmět: |
|
|
Hmm... Ty bys asi potreboval nejake ortopedicke, co nejen zahreji ale i zpevni. Ja vzdy pouzival z obchodu od jakuba (jak zminuje smile)... Ale lokty jsou previt. Tezko radit.
kouba
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: pá únor 21, 2014 1:41 pm Předmět: |
|
|
| Smile04 napsal: | ahoj...
jak je kostel myslim sv. jakuba jsou tam potřeby zdravotnické...pár bandáží neoprenových za tuším 500 takove ty černo červené máme je s ondrou oba a spokojenost lokty i kolena...vyzkoušej si je at te moc neškrtí.
co se značek týká tak na powerliftingovym shopu prodavaji uplně ty stejne akorat s nalepkou titan za myslim 800,-
no joke
http://goodlift.cz/nabidka.asp?lan=cz&group=2 |
To co rikas ma o neoprenovych bandazich asi stejnou vypovidaci hodnotu, jako se pomivat, nekomu ze si poridi porshe, kdyz muze poridit mnohem levnejc dacii. Auto jako auto ne?
Dost silne pochybuju, ze nekde koupis kvalitni par neoprenovych bandazi tlustych 7mm za 500,-. Podivej se, kolik stoji treba Rehbandy, ktere jsou srovnatelne. Samozrejme netvrdim, ze je to nejaka lace, nejspis pujdou sehnat podobne i o trochu levneji, ale tezko par za 500,-.
Mimochodem treba neoprenove navleky SBD, ktere se ted hodne pouzivaji v raw powerliftingu jsou jeste drazsi. Za kvalitni veci si je holt potreba priplatit.
Jinak co se tyce zkusenosti tak jsem na lokty pouzival neoprenovy navleky od titanu XS nebo S (na kolena) a bylo to fajn. Lokty byly zpevneny, pekne v teple. Pomohlo mi to hlavne na drepech ale i pri benchi. Problem byl, ze si na to ty lokty zvykly a kdyz jsem pak po case trenoval bez nich, mel jsem pocit, ze mam ty lokty nezpevneny a vubec jsem se necejtil dobre.
|
|
| nahoru |
|
 |
šmajdy
|
Zaslal: pá únor 21, 2014 2:22 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
vaclav.p

|
Zaslal: pá únor 21, 2014 3:29 pm Předmět: |
|
|
Pro závodníky je dost podstatný rozdíl v tom, že musejí mít ty, které jsou povolené na závodech
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: pá únor 21, 2014 3:50 pm Předmět: |
|
|
| drlift_ napsal: | | Smile04 napsal: | ahoj...
no joke
http://goodlift.cz/nabidka.asp?lan=cz&group=2 |
To co rikas ma o neoprenovych bandazich asi stejnou vypovidaci hodnotu, jako se pomivat, nekomu ze si poridi porshe, kdyz muze poridit mnohem levnejc dacii. Auto jako auto ne?
Dost silne pochybuju, ze nekde koupis kvalitni par neoprenovych bandazi tlustych 7mm za 500,-. Podivej se, kolik stoji treba Rehbandy, ktere jsou srovnatelne. Samozrejme netvrdim, ze je to nejaka lace, nejspis pujdou sehnat podobne i o trochu levneji, ale tezko par za 500,-.
|
fajn fajn sem idiot protože jsou ze 7mm neoprenu!!! bože!!! neskutečné...tam musí být masivní rozdíl v technologii že stojí 2.5 krát tolik....
a pokud chceš něco srovnávat s rehbandem tak mám dost...pže jako to už je vrchol co oni předvádějí s těma cenama :D tam máš za ty strongman bandáže 1600 za jednu né? to je bomba...myslím že tohle je každýmu normálnímu člověku jasný.
ono mezi ferarri a dáčií bude MALIČKEJ rozdíl v technologiích....ale jinak seš borec a máš pravdu...skláním se
jinak je mi to už úplně jasné proč si za ně můžou účtovat 1200 když tu borec píše že jenom některý jsou povolený na závodění...tomu teda říkám marketing :D
rehband strongman - bandáže na kolena, lokty, a bederní pás celkem 10 550,-
|
|
| nahoru |
|
 |
vaclav.p

|
Zaslal: pá únor 21, 2014 4:21 pm Předmět: |
|
|
Smile04 objevil ameriku
Pár 7mm kolenních bandáží z neoprenu se dají sice pořídit za třícifernou částku, ale už se to blíží tisícovce (např. mcdavid, ty toho mají v nabídce hodně, ale kdybys pořizoval něco jako 7mm, tak už ta cena za obě bude skoro 1K). Od Eleika máš pár za skoro 1300kč (což je na eleiko ještě dobrý), no a Titany jsou za 1200kč. Rehband je předražený hodně, s tím souhlasím.
Rozdíly nemusí bejt jen v tlouštce neoprénu, ale i ve střihu, provedení, v tom jak padnou na nohu a jak sedí, to je dost podstatný. Zrovna dneska mi přišly neoprenový Titany padnou perfektně.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smile04

|
Zaslal: pá únor 21, 2014 4:49 pm Předmět: |
|
|
| vaclav.p napsal: | Smile04 objevil ameriku
Pár 7mm kolenních bandáží z neoprenu se dají sice pořídit za třícifernou částku, ale už se to blíží tisícovce (např. mcdavid, ty toho mají v nabídce hodně, ale kdybys pořizoval něco jako 7mm, tak už ta cena za obě bude skoro 1K). Od Eleika máš pár za skoro 1300kč (což je na eleiko ještě dobrý), no a Titany jsou za 1200kč. Rehband je předražený hodně, s tím souhlasím.
Rozdíly nemusí bejt jen v tlouštce neoprénu, ale i ve střihu, provedení, v tom jak padnou na nohu a jak sedí, to je dost podstatný. Zrovna dneska mi přišly neoprenový Titany padnou perfektně. |
jasný já neříkám že jsou úplně stejný...jenom je to děsná rejžovačka a já tady nehodlám poslouchat něco o vole dačii a porsche...je to zkurveně předraženej kus neoprenu
|
|
| nahoru |
|
 |
vaclav.p

|
Zaslal: pá únor 21, 2014 4:53 pm Předmět: |
|
|
To máš pravdu, ale neopreny kupujou hlavně RAWky a vedle pásku je to prakticky jediný potřebný vybavení, co na RAW potřebuješ. Na EQ powerliftingu výrobci vydělají mnohonásobně víc.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá únor 21, 2014 6:33 pm Předmět: |
|
|
Pro Drapera .... lokty zatím přežívají, ale mám od Ortiky kolenní i stehenní bandáže, a vcelku dobrý. Na pwl by to ideál nebyl, ale jinak drží celkem dobře a nejsou drahé. Loket máš tady ... http://www.ortika.cz/ortezy/loket-4
Jinak 7mm neopren a 3-4 mm je kua rozdíl, a celkem chápu i rozdíl v té ceně. Jednak je materiál o dost dražší, jednak čím silnější, tím hůř se zpracovává .... a to fakt vím o čem píšu. Jistě, značka něco hodí a nějaká certifikace pro RAW soutěže IPF samozřejmě také, ale rozhodně ten cenový rozdíl, a relativně dost značný, by tam byl i bez toho. Navíc u něčeho, co je tak extrémně namáhané, a současně mě to do značné míry drží pohromadě, bych osobně byl ochoten si za tu značku připlatit. Když se mi rozpadne nějaké triko od ťamanů ... čím víc pruhů tím víc Adidas:-) ... nebo se nějaké ženské rozpadne kabelka značky "echte turkiše Prada", tak jde tak nějak o hovno (pokud člověk není blbej a nekoupí to za cenu originálu). Když má ale někdo na hrbu pár metráků či více, tak to chce fakt něco, na co se lze v max míře spolehnout. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: pá únor 21, 2014 7:04 pm Předmět: |
|
|
http://www.ortika.cz/ortezy/loket-4/or-16b-32
Mám tuhle a pod ní jsem nosil to zateplovátko od ťamanů, nebo z hypernovy za 30ká.
Je to v teple a ta ortéza ti ušetří úpony od tahu. Dá se nechat předepsat od ortopeda a máš ji zadarmo. Jinak cena je kolem 500. _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|