Bandaze na lokty

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Bandaze na lokty  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Bandaze na lokty
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
wondra

PříspěvekZaslal: pá únor 21, 2014 7:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nemám přesně tuhle, mám jinou, s dvojitým zapínáním a ne neplatil, proplácí to pojišťovna jak jsem psal.
drlift_

PříspěvekZaslal: pá únor 21, 2014 10:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Smile04 napsal:

fajn fajn sem idiot protože jsou ze 7mm neoprenu!!! bože!!! neskutečné...tam musí být masivní rozdíl v technologii že stojí 2.5 krát tolik....

a pokud chceš něco srovnávat s rehbandem tak mám dost...pže jako to už je vrchol co oni předvádějí s těma cenama :D tam máš za ty strongman bandáže 1600 za jednu né? to je bomba...myslím že tohle je každýmu normálnímu člověku jasný.

ono mezi ferarri a dáčií bude MALIČKEJ rozdíl v technologiích....ale jinak seš borec a máš pravdu...skláním se

jinak je mi to už úplně jasné proč si za ně můžou účtovat 1200 když tu borec píše že jenom některý jsou povolený na závodění...tomu teda říkám marketing :D

rehband strongman - bandáže na kolena, lokty, a bederní pás celkem 10 550,-

Clovece, ty jses urazlivej jak 16 holka :) Rozdil v cene za 3mm a 7mm bandaze proste je a neni malej, ber to jako fakt.

Jinak co se tyce toho Rehbandu, tak jsem je cca pred rokem prodaval za stejnou cenu jako ty od Titanu. Jake maji ceny na e-shopech nesleduju.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
vaclav.p

PříspěvekZaslal: pá únor 21, 2014 10:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ohledně těch bandáží z těhle shopů, sice to může stáhnout a zahřát, ale tyto bandáže přece nejsou určený na cvičení, tomu odpovídá i jejich střih. To samé ty kolenní, ty nejsou primárně od toho aby se v nich dřepovalo pod paralel, takže při ohybu kolena se můžou chovat úplně jinak. To je jak tahat mrtvoly v kosmodisku.
drlift_

PříspěvekZaslal: pá únor 21, 2014 10:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Smile04 napsal:

jasný já neříkám že jsou úplně stejný.. .jenom je to děsná rejžovačka a já tady nehodlám poslouchat něco o vole dačii a porsche...je to zkurveně předraženej kus neoprenu

Smile04 napsal:

... pár bandáží neoprenových za tuším 500 takove ty černo červené máme je s ondrou oba a spokojenost lokty i kolena...vyzkoušej si je at te moc neškrtí.

co se značek týká tak na powerliftingovym shopu prodavaji uplně ty stejne akorat s nalepkou titan ...

Opravdu jsi to nerikal?

Tak teda nevim, ale kdyz napises, ze prodavaji uplny ty stejny, tak alespon mne z toho co jsi napsal rozhodne neprijde neprijde zrejmy, ze nejsou stejne ....

Rejzovacka to je mozna tak pro vyrobce, ale to fakt nedokazu posoudit, netusim jaky maji vyrobni naklady. Ze si do ceny zahrnou i to, ze za ne musi platit poplatky, aby se v nich dalo zavodit je celkem pochopitelny.
Mick994

PříspěvekZaslal: so únor 22, 2014 9:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Abych nezakládal nový topic.
Poslední dobou mě pobolíva loket, hlavně po cvicích na triceps, snažil jsem se vyhledat nějakou diagnozu a nevím jestli na to zrovna sedne "tenisový loket".

Mám jakoby mezeru (oproti druhé ruce) mezi vřetení koustí a loktem.
Bolest je to spíše taková tupá, jakoby tlaková než bodavá nebo pálivá.
V nečem mě to neomezuje, jen je to někdy nepříjemné. Myslíte že by se nato hodila bandáž?
maciak

PříspěvekZaslal: so únor 22, 2014 1:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mam tie modre rehbandy 55mm, posledne co sa robili predtym nez presli na 7mm.
Mam doma takisto tie co psotol Smile, plus este asi 2 rozne pary, a tiez som rozmyslal ako on ze mi bolo luto dat 35 eur za rehbandy.
Ale ked nato pozeram s odstupom casu tak som bol kkt, lebo v nicom inom nez v rehbandoch (alebo inych na to urcenych navlekoch, ako napr Titan apod.) sa neda drepovat pod pararel, vyzliekaju sa , skrtia, smykaju sa, uplne nahovno.
Je to neporovnatelny rozdiel.
Fakt odporucam.
šmajdy

PříspěvekZaslal: ne únor 23, 2014 1:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a co neoprenové bandáže od MADMAX ?
viděl jsem u dosti strongmanů a i u liftera Folise

zvažuji koupi neoprenových bandaží na kolena i lokty,at mam aspoň nějakou těch kloubů,teď mam jen hadrové návleky

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Bandaze na lokty Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: