Zaslal: so únor 22, 2014 1:05 pm Předmět: doplnok vyzivy pre celiatika
Nazdar.
Prosim poradte doplnok vyzivy pre celiatika. Je to pre kolegynu z prace. Stravu dodrzuje ako ma, sem tam moze pri strave zhresit, ale ak presiahne urcitu hranicu robi jej problem aj mlieko. Uz to tu na fore bolo spominane, ale neviem to najst.
Vdaka
Jej vek: 27
Vyska: 158cm
Vaha: 50kg
necvici, len beh v lete
Pretoze je stale hladna a straca vahu. Pracuje cca 12 hodin denne a ma min jedno jedlo pocas prace , niekedy dva. Doplnok by vyuzila ako nahradu jedla ked nieje cas na jedlo.
jako svacinku bych dal protein (hydro. /izolat), ja sem hodne spokojenej s Iso Muscle 94, neobsahuje lepek a ani laktozu, + bych k nemu pridal nejakej zdroj bud tuku (mandle, ..), nebo sacharidu (pohanka, ..)
pripadne, jestli je moc lina se s necim delat, tak treba proteinova tycinka QUEST, ktera ma perfektni slozeni a je bez obsahu lepku..
_________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
V pohode, objednavat to budem v Irsku.
Je mi jasne, ze to nie je nahrada jedla, ale je lepsie nieco do seba supnut ako vynechat uplne.
Diky Luster, cheknem obidva produkty.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru