Nekdo do SPC gymu ?

Jdi na stránku 1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Nekdo do SPC gymu ?  Úvodní stránka -> Ostatní -> Nekdo do SPC gymu ?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Judson

PříspěvekZaslal: ne únor 23, 2014 9:25 am    Předmět: Nekdo do SPC gymu ? Odpovědět s citátem

Nazdarek.
Tak konecne me to vychazi, ze bych se mohl pristi tyden, nejspise utery 25.2. a/nebo ctvrtek 27.2. , cestou uz prace kolem 15:00 stavit v nejake Brnenske posilce. Naposled jsem byl v posilce na ronnie srazu asi pred 2ma rokama, takze se tesim na zmenu oproti me domaci.
Byla by to buhuzel jen 1 razova akce, poradnej trenal tak na 2 - 3h.
Jak jsem kdysi psal, az budu mit v poradku zada a dam aspon smesnych 5x5x150 na MT dostavim se do SPC.

Takze, nasel by se nekdo na spolecnej trenal ? Rad bych si osahal strongman hracky, nejlepe nekdo kdo umi neco jako techniku s nima nebo proste kdokoliv. )

Btw, nevim co to je, ale nikde na http://www.spcgym.cz/ jsem nevycetl ani otviracku napr http://www.spcgym.cz/cenik.php ukazuje black creen. Vim ze to neni regular bezna posilka s otvirackou od rana do vecera, recepci, barem atd, proto se ptam tady ja to tam vubec funguje.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Poman

PříspěvekZaslal: ne únor 23, 2014 9:38 am    Předmět: Re: Nekdo do SPC gymu ? Odpovědět s citátem

Otevřeno je když tam kluci jsou:)
Napiš :
https://forum.ronnie.cz/member15901.html
Judson

PříspěvekZaslal: ne únor 23, 2014 10:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

OK, snad sem chodi a cte PM.
Draper

PříspěvekZaslal: ne únor 23, 2014 10:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jestli chces alespon jednou v zivote zazit ten pocit, ze ti z niceho nic z treninku na trenink stoupnou silove vykony minimalne o 10%, tak navstiv www.bluegym.cz
madball

PříspěvekZaslal: ne únor 23, 2014 10:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale v BG je to asi přes týden pořáde tragédie, co se týče narvanosti předpokládám nebo se to tam už zlepšilo?
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Draper

PříspěvekZaslal: ne únor 23, 2014 10:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:
Ale v BG je to asi přes týden pořáde tragédie, co se týče narvanosti předpokládám nebo se to tam už zlepšilo?

Jak kdy, ale vetsinou stejna hruza jako drive a hodne novych studentu. Nedavno jsem odchazel pred 18h a napocital jsem 11 cekajicich na klic
Poman

PříspěvekZaslal: ne únor 23, 2014 11:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
madball napsal:

Jak kdy, ale vetsinou stejna hruza jako drive a hodne novych studentu. Nedavno jsem odchazel pred 18h a napocital jsem 11 cekajicich na klic

Brno je teď plný parádních posiloven a ty lidi furt choděj tam a čekaj tam jak....sakra i BIG1 vyjde třeba pro studenty líp jak ústřice
madball

PříspěvekZaslal: ne únor 23, 2014 11:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To je hnus. To jsem rád, že už tam nechodím. Tohle mě vždycky strašně sr...štvalo. Nějakou chvíli zpátky jsem potkal Marťu a taky říkala, že už to tam taky zabalila. Ale z jinýho důvodu teda.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Draper

PříspěvekZaslal: ne únor 23, 2014 11:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:
To je hnus. To jsem rád, že už tam nechodím. Tohle mě vždycky strašně sr...štvalo. Nějakou chvíli zpátky jsem potkal Marťu a taky říkala, že už to tam taky zabalila. Ale z jinýho důvodu teda.

Jo , az na to, ze ten duvod nebyl tak uplne padny, ale jeji vec.
Poman

PříspěvekZaslal: ne únor 23, 2014 11:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
madball napsal:

Jo , az na to, ze ten duvod nebyl tak uplne padny, ale jeji vec.

Tak jako mě by to taky nasralo:D
JoeC

PříspěvekZaslal: ne únor 23, 2014 11:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

čau, do SPC chodím pravidelně, otevíračka je standart:
PO, ST, PA 16-18:30. Přijď klidně bez ohlášení, otevřeno bude 100%.
Na ostatní tréninky se tady domluv s majitelema, mají tu profil (tuším že Smile04 či jak to je)..
Jinak cvičení tam vřele doporučuju, strongman hračky sice vypadají hrozivě, ale není to tak zlé. Je to supr zážitek čas od času něco změnit, zkusit převrátit 300kg pneu, odnést kufry, axle press apod..
Draper

PříspěvekZaslal: ne únor 23, 2014 11:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Poman napsal:

Tak jako mě by to taky nasralo:D

Na jednu stranu to chapu, ale ta zloba byla uplne zbytecna, brigadnik delal jen svoji praci a pokud ho znas, tak vis, ze zrovna on je hodne poctivej a nedovoli si vubec nic, protoze z vedeni jsou tam celkem dost cepovani.
madball

PříspěvekZaslal: ne únor 23, 2014 11:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo, Romane, kdyby ses chtěl stavit někdy ke mně do sklepa , tak není problém. Pokud ti neva, že to je na 3x4m, je tam jenom powerrack, polohovatelná lavička, velké osa a 221kg kalibrovanýho závaží.
Ale je to bez sprchy, teplota je tam teď tak 10C, při zatopení i 15C . Mně to nevadí, já se zpotím i u toho. Ale zas tě tam nikdo nebude prudit, pustíš si hudbu, jakou chceš a máš to pod kopcem, pokud teda pořád bydlíš na Vinohradech.
Judson

PříspěvekZaslal: ne únor 23, 2014 11:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

JoeC napsal:
Na ostatní tréninky se tady domluv s majitelema, mají tu profil (tuším že Smile04 či jak to je)..
Jinak cvičení tam vřele doporučuju, strongman hračky sice vypadají hrozivě, ale není to tak zlé. Je to supr zážitek čas od času něco změnit, zkusit převrátit 300kg pneu, odnést kufry, axle press apod..

Dik za info, Smilemu jsem uz napsal, ale pokud to nebude otevreny od 15:00 tak nic, v praci koncim v 14:30 a cekat do 16 a pak dalsi 2h cviceni, to bych nechtel.

Do Blue gymu urcite nepudu a nejspis ani do zadne jine klasicke posilky, kdyz uz mam po letech mozst vubec do nejake posilky zajit, tak at je to neco extra nez nejaky kladky a stroje ktery me vubec nezajimaj.
Smile04

PříspěvekZaslal: po únor 24, 2014 6:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
JoeC napsal:

Dik za info, Smilemu jsem uz napsal, ale pokud to nebude otevreny od 15:00 tak nic, v praci koncim v 14:30 a cekat do 16 a pak dalsi 2h cviceni, to bych nechtel.

Do Blue gymu urcite nepudu a nejspis ani do zadne jine klasicke posilky, kdyz uz mam po letech mozst vubec do nejake posilky zajit, tak at je to neco extra nez nejaky kladky a stroje ktery me vubec nezajimaj.

nazdar---heled já mam tento týden ranní, tak by to bylo možný otevřít po domluvě, já končím ve dvě tak bych tam došel na ty tři...třeba dojdou i jiný duše kterým nevyhovuje naše otvíračka (pár takových je) :D dám to na náš facebook takže teda zítra (úterý) od 15:00 - cca 17-17:30 trefíš knám? :D kdyžtak mě počkej u vchodu do areálu ja myslim že tě ještě poznam od ronnie srazu :D...ale jako jinak na takovej luxus si nezvykaj :D je to docela nahoda že možu otevřít hh :D

hele hele MADBALL silná konkurencia koukám :D kde že to máš pošlem pár spoluobčanů s kleštěma a letlampama :D aby si hoši trochu zablbli
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Nekdo do SPC gymu ? Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: