Detoxikace Střeva

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Detoxikace Střeva  Úvodní stránka -> Ostatní -> Detoxikace Střeva
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
yura

PříspěvekZaslal: ne únor 23, 2014 12:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:
U všech mléčných výrobku to s laktózou nemusí být tak hrozný. Třeba dlouhozrající tvrdý sýry, zakysaný výrobky.
Tady o tom něco málo je i s nějakou tabulkou:
http://www.proalergiky.cz/alergie/clanek/pri-intoleranci-laktozy-nemusime-vyradit-vsechny-mlecne-produkty-586

Mas pocit ze to je jeho pripad?

Snídaně 150g vloček s 500ml mléka
7:15 - V 52 - 1 tableta
8:00 - Kloubní výživa, která je zrovna na skladě :D
9:40 - dvě celozrnné s 50g ediam 30 a šunkou nad 80% masa + ovoce nebo zelenina nebo obojí buďto rovnou s houskama a nebo potom
12:40 - oběd školní jídelna
15:00 - 130g racia nebo 500g holandia bílý jogurt s 70g piškotů
18:00 resp. po tréninku - survival gainer 100g a před tréninkem E.NoX
19:00 Večeře - 150g masa (kuřecí prsa, vepřová kýta apod.) + příloha - rýže/těstoviny 100g občas brambory
21:30 - tvaroh nízkotučný 250g

Staci se podivat na tu jeho snidani a jidlo v 15:00

S tohohle by byl nafouklej jak vzducholod skoro kazdej. To se bal, aby jsem mu neradili, ze nemá konzumovat tolik masa. Vzdyt tam zadny skoro nemá... Staci tyhle 2 sileny jidla vymenit za něco normálního. Napr. rano vajecna amoleta idealne i bez tech vloček, třeba s raciema a v tech 15:00 normalni jidlo jako ma v tech 19:00 a vecer místo tvarohu radsi proteina a nejaky tuky (orechove maslo atd..)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: ne únor 23, 2014 12:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten jogurt je 3x týdně - Masa mám v součtu denně mezi 300 - 400g když počítám i tu šunku - to myslím, že stačí ne? když budu uvažovat, že ve 100g masa je okolo 20g bílkovin.
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: ne únor 23, 2014 12:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:
yura napsal:
DiamonD123 napsal:
Tak nakonec budu týden na zelenině, ovoci a rybách. Budu do toho žrát laktobacily a psyllium. Ať už to je blbost, to co jsem napsal, nebo není, tak to do jistý míry ty střeva pročistí a trochu jim to uleví . . .
Uz jsem ti to psal, proste vyzkousej aspoň 14 dni, mesic na klasicke kvalitni kulturisticke strave. Tzn. ovoce, zelenina, maso, ryby, vajíčka, brambory, rejze. Zadny obiloviny a zadny mlecny výrobky a uvidíš tu zmenu. Pochybuju, ze by ses pak zase vratil k ladovani tvarohu, jogurtu a mleka. Co si jako myslis, ze tyden nejake "ocisty" udela? Jakmile tam zacnes znovu prat to co předtím, tak jsi tam kde jsi byl. Normalne uvazujici clovek prece zjisti jaka potravina mu tam dela neplechu a vyradi ju z jidelnicku ne? Když se podivam na tvůj jídelníček, tak nemusim byt Ajnštajn, abych zjistil ze to jsou ty mlecne výrobky, kteryma teda zrovna nesetris...

Změna tam určitě bude neboj - Budu se snažit dělat celkově to jídlo pestřejší a nežrat pořád to samé. Stejně tak i trenér říkal cosi, že laktóza v dospělosti ve velkým je zbytečná až škodlivá

Edit: Pohybuju se tady na foru už docela dlouho a člověk by si řekl, že už mám něco načteno, ale mě pořád přijde, že vím o výživě a celkově o téhle problematice uplný hovno Tenhle rok maturuju a do toho mám dost náročnou sportovní přípravu, ale po maturitě určitě nakoupím nějaké knihy a budu se snažit víc vzdělávat

Z toho si nic nedělej, to není o tom, zda máš načteno nebo ne, takhle si připadám taky... paradox je, že čím víc se toho člověk dovídá, tím víc si myslí, že o tom ví vlastně kulový. Tímhle Sokratovo syndromem netrpí jen lidi, kteří nemají dostatečnou sebereflexi a často i inteligenci. I vážení profesoři se neustále vzdělávají a zkoumají novinky ve svém oboru, protože zrovna tohle není obor, kde se člověk naučí něco z 5 knih a je odborník na slovo vzatý a už se celý život jenom veze.
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: ne únor 23, 2014 12:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já si v tom hlavě musím udělat pořádek co je co, protože se mi to všechno plete pátý přes devátý :)
yura

PříspěvekZaslal: ne únor 23, 2014 12:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:
Já si v tom hlavě musím udělat pořádek co je co, protože se mi to všechno plete pátý přes devátý :)
Ty sam si musíš zjistit jaky potraviny a jaky kombinace potravin ti delaji problém. To si nikde nenastudujes. Zadnej zazracnej ocistnej tyden ti nepomuze jestli se vratis k tomu samému co ti dělalo předtím problém.. Ale obecne to je tak, ze malo komu dela problém normalni jidlo maso+priloha+zelenina. Ještě k tomu když to je bezlepkova příloha a lehky netucny maso libove, tak takove jidlo ma proste defakto kazdej do 2 hodin vytraveny bez problemu. Ale 500g jogurt s balenim racii a 70g piskotu? Co myslis? Po tomhle by byl kazdej rad, ze si lehne na par hodin na gauc a lidi kolem sebe neuplynuje k smrti. Rano taky dej rodine a lidem okolo tebe snidani co tam mas ty a zeptej se na jejich postřehy. Myslim, ze moc pochvaly jakou ze to dobrotu si jim nachystal nedostanes. Ale takova mychana vajíčka a 2 platky celozrnného chleba? Myslim, ze většina lidi met problém nebude a za 2-3 hodky jim bude kručet v brise. Bez nadymani a prdeni
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: ne únor 23, 2014 12:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

yura napsal:
DiamonD123 napsal:
Ty sam si musíš zjistit jaky potraviny a jaky kombiance potravin ti delaji problém. To si nikde nenastudujes. Zadnej zazracnej ocistnej tyden ti nepomuze jestli se vratis k tomu samému co ti dělalo předtím problém.. Ale obecne to je tak, ze mako lomu dela problém normalni jidlo maso+priloha+zelenina. Ještě k tomu když to je bezlepkova příloha a lehky netucny maso libove, tak takove jidlo ma proste defakto kazdej do 2 hodin vytraveny bez problemu. Ale 500g jogurt s balenim racii a 70g piskotu? Co myslis? Po tomhle by byl kazdej rad, ze si lehne na par hodin na gauc a lidi kolem sebe neuplynuje k smrti. Rano taky dej rodine a lidem okolo tebe snidani co tam mas ty a zeptej se na jejich postřehy. Myslim, ze moc pochvaly jaky si gurman kuchar nedostanes. Ale takova mychana vajíčka a 2 platky celozrnného chleba? Myslim, ze většina lidi met problém nebude a za 2-3 hodky jim bude kručet v brise.

Ty si to špatně pochopil - To je jogurt s piškotama a nebo racia - ne obojí na jednou :D :D :D
yura

PříspěvekZaslal: ne únor 23, 2014 12:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je fuk, odebranim tech piskotu to nezachranis. Dej místo toho posranyho jogurtu protein... Protein s raciema je super lehke jidlo na traveni. Před treningem idealni..
madball

PříspěvekZaslal: ne únor 23, 2014 12:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

K tomu celozrnnýmu chlebu bych třeba taky napsal, že je celkem rozdíl, jestli je chleba dělanej pomocí droždí nebo klasickýho kvásku bez droždí.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
yura

PříspěvekZaslal: ne únor 23, 2014 1:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:
K tomu celozrnnýmu chlebu bych třeba taky napsal, že je celkem rozdíl, jestli je chleba dělanej pomocí droždí nebo klasickýho kvásku bez droždí.
Jakej je v tom rozdil? At ji klidne normalni sumavu, ale tu jsem prave neuvedl, protože plno lidi nadyma. Kdezto ty tvrdy chleby s vysokym obsahem vlakniny jsou většinou v pohode. Aspon u me to tak je.. Zase toho neji bochnik denne, aby to mělo smysl resit. Nejakej kvasek nebo drozdi. Jemu jde asi o to, aby neprdel v MHD...
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: ne únor 23, 2014 1:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

yura napsal:
madball napsal:
Jakej je v tom rozdil? At ji klidne normalni sumavu, ale tu jsem prave neuvedl, protože plno lidi nadyma. Kdezto ty tvrdy chleby s vysokym obsahem vlakniny jsou většinou v pohode. Aspon u me to tak je.. Zase toho neji bochnik denne, aby to mělo smysl resit. Nejakej kvasek nebo drozdi. Jemu jde asi o to, aby neprdel v MHD...

Což o to, to že prdím a že jsem nafouklej mi samo o sobě moc nevadí,ale to že to asi pro tělo není moc dobrá věc do budoucna je věc druhá :)
madball

PříspěvekZaslal: ne únor 23, 2014 1:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ve zkratce a neodborně, co si tak pamatuju. Jde o to, že při pomalým kynutí mají bakterie čas trochu rozložit fytin, na kterej jsou vázaný stopový prvky jako vápník, hořčík atd. Takže pokud máš celozrnnej chleba, tak je sice hezký, že tam máš hodně minerálů, ale ty tělem projdou prakticky bez využití, kdežto u kváskovýho chleba už dokáže tělo nějaký množství využít. Taky samozřejmě natráví škroby a bílkoviny, takže je chleba celkově líp stravitelnej.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
madball

PříspěvekZaslal: ne únor 23, 2014 1:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tady je to celkem hezky všechno a podle mě objetivně popsaný:
http://www.archanamori-nce.cz/kvaskovychleb/kvasek-neni-drozdi/

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Detoxikace Střeva Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5
Rychle na stránku:

Přejdi na: