Jak dlouho spíte?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Jak dlouho spíte?  Úvodní stránka -> Ostatní -> Jak dlouho spíte?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Grimley

PříspěvekZaslal: út únor 25, 2014 9:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

svůj byt budu mít od léta... do tý doby se ale asi zblázním a budu mít leda tak svou polstrovanou celu s jedněma dveřma s kulatým oknem....
MAST3R

PříspěvekZaslal: út únor 25, 2014 9:30 pm    Předmět: Re: Jak dlouho spíte? Odpovědět s citátem

Grimley napsal:

je mi vyčítáno, že chodím spát brzo a měl bych se ještě věnovat učení a nebo že normální člověk (starší) se stará o rodinu ještě takže nechodí spát po osmý hodině večer... mám chuť se na to všechno vysrat a jít na podporu .... žít z šesti tisíc na měsíc, nájem si nechat platit státem, mít celej den čitou hlavu a čas jen na válení se a nepocslouchat trapný kecy mámy nebo kohokoliv jinýho

To Tě někdo jebe, že chodíš spát v 8? Ty vole to žiješ ve cvok hausu, ne? Tak je neinformuj o škole, prostě řekni, že žádnej problém, všechno učivo umíš a už Tě nemůže jebat za to, že jdeš spát v 8.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Barbar Conan

PříspěvekZaslal: út únor 25, 2014 9:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vždycky si jdu lehnout uplně vyčerpanej kolem 22:00, kouknu se na učení a pak se snažím usnout ale nejde to a usínám až tak v 1-2 ráno s tím, že vstávám v 6 a během dne nemám mžnost dospat (takže jsem celej den mrtvej).
Nechápu, proč nemůžu usnout, asi si koupím nějakej rohypnol . Když ráno nemám budíka (tj. o víkendu), tak spím 12h a víc a stejně jsem unavenej .
Grimley

ne ona máma je taková už od nepaměti... v podstatě už mám svůj život... jenže ted jsem tři roky bydlel na intru v brně a doma byl občas na vejkendy, takže jsem si šéfoval v klídku sám... zkoušky jsem si pěkně rozvrhnul, některý i po zkouškovým ale v klidu sjem to všechno udělal... ale teď studuju dálkově a bydlím sám (než splatím teď auto, bydlím s mámou doma) .. a prostě klasika... máma do všeho musí kecat, všechno organizovat a všechno ví nejlíp... takže jsem v pěkný prdeli už z těch jejich poznámek :D:D .... vadí ji, že chodím spát v osm, i když v podstatě pes vyvenčenej, já najezenej, nikoho tím neuzurpuju - mám svůj pokoj.... nikomu tím nevadím... no to je na dlouho... :D jen mě zajímalo, jak dlouho spěj ostatní.... :D
MAST3R

Draper napsal:
V kuse tak maximalne hodinu :) Celkem naspim 6-8h , coz mi staci, ale je to hodne prerusovany a slaby spanek, mam to takhle uz roky , telo si zvyklo a vubec mi to nevadi. Nikdy nemam pocit, ze bych byl nevyspaly a pokud ano, ranni kardio me vzdy spolehlive probere.

Já vydržel i hodinu a půl či dvě v kuse. Zajímavé, že tobě to stačí i takhle rozkouskovaně, já chodil spát v 22-23, vstával i občas okolo 9 a byl jsem rozlámanej jak pes, teď jsem nasadil toho kozlíka, jak jsme si o něm psali a sám se probouzím okolo 7 a bez budíka, a i když se v noci občas probouzím, tak jsem ráno oproti dřívějšku vyspanej.

Barbar Conan Zkus kozlíka, mě to zabralo. :)
Barbar Conan

PříspěvekZaslal: út únor 25, 2014 10:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:

Dík, to jsem neznal, zkusím.
coder

PříspěvekZaslal: út únor 25, 2014 10:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

normalne tak 5-6 hodin o vikendu i 9-10 a jeden tyden ze tri kdy mam ranni tak v prumeru 3-4 hodiny ale nijak me to neomezuje pokud se citim ospaly tak po praci si hodku jeste lehnu to mi staci abych odcvicil nebo sel na trenink litani po uradech ,obchodech nebo doktorech si proto nechavam na odpoledni nebo nocni
xnewstedx

PříspěvekZaslal: st únor 26, 2014 12:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jachym

PříspěvekZaslal: st únor 26, 2014 4:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já sem tvor noční a mam hodně věcí... škola, brigády, práce.... takže spát pujdu tak za hodinu... a spávám tak do 10, protože nemusím vstávat, čili spim tak 4-5h, ale taky tak 3x vstávám, bohužel nespim souvisle
Riku

PříspěvekZaslal: st únor 26, 2014 3:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Přes týden cca 6 hodin, o víkendu max 8. Když spím dýl tak jsem unavenej a protivnej a nasranej že jsem prospal celej den :D
Draper

PříspěvekZaslal: st únor 26, 2014 6:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:

Takze ti zabral, jak jsme ti radil? Mne jednu dobu taky krasne fungoval, prakticky ze dne na den jsem prestal brat prasky na spani, docela jsme koukal, trvalo to asi 2 mesice, ale pak jsem zase spal na hovno
Johny.Fox

PříspěvekZaslal: st únor 26, 2014 6:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jako mimino každý den kolem 7, 8 hodin. Občas mě vzbudí přeleželá ruka. Když jsem byl ale přetaženej, tak jsem se kolem 2. v noci budil, pak ve 4, 6...
Mick994

PříspěvekZaslal: st únor 26, 2014 7:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já spím tak 8 hodin minimálně, ale víc jak 9 nebo 10 nedám, protože když se vzbudím a mám naspáno tak okolo těch sedmi hodin tak už nezaberu.
Riku

PříspěvekZaslal: st únor 26, 2014 7:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co s tím kozlíkem? To je jako čaj nebo jak?
Draper

PříspěvekZaslal: st únor 26, 2014 7:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Riku napsal:
Co s tím kozlíkem? To je jako čaj nebo jak?

Jo sypany, koupis ho ve specialnich obchodech se zdravou vyzivou nebo caji. A strasne smrdi, takze doporucuji z obchodu rovnou cestou domu. :-) Po uvareni uz ale ne a je i celkem chutny

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Jak dlouho spíte? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: