|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Grimley

|
Zaslal: út únor 25, 2014 9:25 pm Předmět: |
|
|
svůj byt budu mít od léta... do tý doby se ale asi zblázním a budu mít leda tak svou polstrovanou celu s jedněma dveřma s kulatým oknem.... _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
MAST3R

|
Zaslal: út únor 25, 2014 9:30 pm Předmět: Re: Jak dlouho spíte? |
|
|
| Grimley napsal: |
je mi vyčítáno, že chodím spát brzo a měl bych se ještě věnovat učení a nebo že normální člověk (starší) se stará o rodinu ještě takže nechodí spát po osmý hodině večer... mám chuť se na to všechno vysrat a jít na podporu .... žít z šesti tisíc na měsíc, nájem si nechat platit státem, mít celej den čitou hlavu a čas jen na válení se a nepocslouchat trapný kecy mámy nebo kohokoliv jinýho |
To Tě někdo jebe, že chodíš spát v 8? Ty vole to žiješ ve cvok hausu, ne? Tak je neinformuj o škole, prostě řekni, že žádnej problém, všechno učivo umíš a už Tě nemůže jebat za to, že jdeš spát v 8. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Barbar Conan

|
Zaslal: út únor 25, 2014 9:33 pm Předmět: |
|
|
Vždycky si jdu lehnout uplně vyčerpanej kolem 22:00, kouknu se na učení a pak se snažím usnout ale nejde to a usínám až tak v 1-2 ráno s tím, že vstávám v 6 a během dne nemám mžnost dospat (takže jsem celej den mrtvej).
Nechápu, proč nemůžu usnout, asi si koupím nějakej rohypnol  . Když ráno nemám budíka (tj. o víkendu), tak spím 12h a víc a stejně jsem unavenej  .
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
|
|
ne ona máma je taková už od nepaměti... v podstatě už mám svůj život... jenže ted jsem tři roky bydlel na intru v brně a doma byl občas na vejkendy, takže jsem si šéfoval v klídku sám... zkoušky jsem si pěkně rozvrhnul, některý i po zkouškovým  ale v klidu sjem to všechno udělal... ale teď studuju dálkově a bydlím sám (než splatím teď auto, bydlím s mámou doma) .. a prostě klasika... máma do všeho musí kecat, všechno organizovat a všechno ví nejlíp... takže jsem v pěkný prdeli už z těch jejich poznámek :D:D .... vadí ji, že chodím spát v osm, i když v podstatě pes vyvenčenej, já najezenej, nikoho tím neuzurpuju - mám svůj pokoj.... nikomu tím nevadím... no to je na dlouho... :D jen mě zajímalo, jak dlouho spěj ostatní.... :D _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
|
|
| Draper napsal: | | V kuse tak maximalne hodinu :) Celkem naspim 6-8h , coz mi staci, ale je to hodne prerusovany a slaby spanek, mam to takhle uz roky , telo si zvyklo a vubec mi to nevadi. Nikdy nemam pocit, ze bych byl nevyspaly a pokud ano, ranni kardio me vzdy spolehlive probere. |
Já vydržel i hodinu a půl či dvě v kuse. Zajímavé, že tobě to stačí i takhle rozkouskovaně, já chodil spát v 22-23, vstával i občas okolo 9 a byl jsem rozlámanej jak pes, teď jsem nasadil toho kozlíka, jak jsme si o něm psali a sám se probouzím okolo 7 a bez budíka, a i když se v noci občas probouzím, tak jsem ráno oproti dřívějšku vyspanej.
Barbar Conan Zkus kozlíka, mě to zabralo. :) _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Barbar Conan

|
Zaslal: út únor 25, 2014 10:15 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: |
Barbar Conan Zkus kozlíka, mě to zabralo. :) |
Dík, to jsem neznal, zkusím.
|
|
| nahoru |
|
 |
coder

|
|
| nahoru |
|
 |
xnewstedx

|
Zaslal: st únor 26, 2014 12:47 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: st únor 26, 2014 4:43 am Předmět: |
|
|
Já sem tvor noční a mam hodně věcí... škola, brigády, práce.... takže spát pujdu tak za hodinu... a spávám tak do 10, protože nemusím vstávat, čili spim tak 4-5h, ale taky tak 3x vstávám, bohužel nespim souvisle
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: st únor 26, 2014 3:55 pm Předmět: |
|
|
Přes týden cca 6 hodin, o víkendu max 8. Když spím dýl tak jsem unavenej a protivnej a nasranej že jsem prospal celej den :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st únor 26, 2014 6:52 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: |
Barbar Conan Zkus kozlíka, mě to zabralo. :) |
Takze ti zabral, jak jsme ti radil? Mne jednu dobu taky krasne fungoval, prakticky ze dne na den jsem prestal brat prasky na spani, docela jsme koukal, trvalo to asi 2 mesice, ale pak jsem zase spal na hovno _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.Fox

|
Zaslal: st únor 26, 2014 6:56 pm Předmět: |
|
|
Jako mimino každý den kolem 7, 8 hodin. Občas mě vzbudí přeleželá ruka. Když jsem byl ale přetaženej, tak jsem se kolem 2. v noci budil, pak ve 4, 6... _________________ Improvise...adapt...overcome...
|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
Zaslal: st únor 26, 2014 7:05 pm Předmět: |
|
|
Já spím tak 8 hodin minimálně, ale víc jak 9 nebo 10 nedám, protože když se vzbudím a mám naspáno tak okolo těch sedmi hodin tak už nezaberu. _________________ Nechci být Největší, ani nejrychlejší a už vůbec nejsilnější.
Můj ideál je zlatý střed, kde má mít tělo funkci, výkon i vhled zároveň.
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st únor 26, 2014 7:09 pm Předmět: |
|
|
| Riku napsal: | Co s tím kozlíkem? To je jako čaj nebo jak? |
Jo sypany, koupis ho ve specialnich obchodech se zdravou vyzivou nebo caji. A strasne smrdi, takze doporucuji z obchodu rovnou cestou domu. :-) Po uvareni uz ale ne a je i celkem chutny _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|