|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Sir Lukas ze Strmilova

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Riku
|
Zaslal: st únor 26, 2014 7:23 pm Předmět: |
|
|
| Sir Lukas ze Strmilova napsal: | | Draper napsal: | | Riku napsal: | Co s tím kozlíkem? To je jako čaj nebo jak? |
Jo sypany, koupis ho ve specialnich obchodech se zdravou vyzivou nebo caji. A strasne smrdi, takze doporucuji z obchodu rovnou cestou domu. :-) Po uvareni uz ale ne a je i celkem chutny |
Aha :D Já myslel, že si mám dám před spaním jednoho lahváče |
To jsem si prvně taky myslel
Draper: ok, to zkusím až se budu potřebovat vyspat pořádně :D
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: st únor 26, 2014 7:47 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: st únor 26, 2014 7:57 pm Předmět: |
|
|
neni nad to si před spaním zasouložit.... jinak, mě šlapala obyčejná meduňka... dobrý čajík
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st únor 26, 2014 8:01 pm Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | | neni nad to si před spaním zasouložit.... jinak, mě šlapala obyčejná meduňka... dobrý čajík |
Jeste rekni ze ta porcovana za 12kc ze supermarketu :)
Medunka je perfektni, ale chce to si ji pestovat doma. Kdysi jsem dostaval od jedne starsi pani pravidelne susenou medunku, varil jsme si ji pred spanim a spal jsem jako mimino Nepomatuju si, ze bych nekdy spaval tak kvalitne jako prave v obdobi, kdy jsme mel k teho byline pristup. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: st únor 26, 2014 8:11 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | micus6 napsal: | | neni nad to si před spaním zasouložit.... jinak, mě šlapala obyčejná meduňka... dobrý čajík |
Medunka je perfektni, ale chce to si ji pestovat doma. Kdysi jsem dostaval od jedne starsi pani pravidelne susenou medunku, varil jsme si ji pred spanim a spal jsem jako mimino Nepomatuju si, ze bych nekdy spaval tak kvalitne jako prave v obdobi, kdy jsme mel k teho byline pristup. |
Už bude březen... nejvyšší čas zasadit semínka :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st únor 26, 2014 8:37 pm Předmět: |
|
|
5 hodín v noci, 1,5hodiny cez deň _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: st únor 26, 2014 8:39 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | micus6 napsal: | | neni nad to si před spaním zasouložit.... jinak, mě šlapala obyčejná meduňka... dobrý čajík |
Medunka je perfektni, ale chce to si ji pestovat doma. Kdysi jsem dostaval od jedne starsi pani pravidelne susenou medunku, varil jsme si ji pred spanim a spal jsem jako mimino Nepomatuju si, ze bych nekdy spaval tak kvalitne jako prave v obdobi, kdy jsme mel k teho byline pristup. |
mamka jí mívá na zahradě dost...navíc u pole nám toho roste taky ranec :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|