to jsou konecne treningy, ten predposledni me vyslovene laka
Díky za nasměrování a rady, mě takový ty typický tréninky, kde chodíš od stanoviště ke druhému, ani nebavily a nebaví..tohle je dobrý :)
Dneska jsem si objednal lakrosovej míček a crossfit švihadlo, tak se těším, až to vyzkouším..jen s tím balonkem se asi budu muset naučit, jak s tím správně zacházet :)
_________________ Můžeš jít k zemi, ale musíš se zvednout!
Díky za nasměrování a rady, mě takový ty typický tréninky, kde chodíš od stanoviště ke druhému, ani nebavily a nebaví..tohle je dobrý :)
Dneska jsem si objednal lakrosovej míček a crossfit švihadlo, tak se těším, až to vyzkouším..jen s tím balonkem se asi budu muset naučit, jak s tím správně zacházet :)
co se dela s balonkem?
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
co se dela s balonkem?
Cviky na mobilitu, viděl jsem to ve videu u DeFranca. A mělo by to pomoct i rozmasírovat některý části, prý to ale bolí jako čert :)
Tady je to video -
Konečně zpět v ČR, takže si můžu upravit tréninky a nemusím se rozčilovat s polákama. Teď bych teda to 11.3. potřeboval doveslovat těch 101km do výzvy + nějaký plavání a kolo. Moc reálně to nevidím, ale aspoň to zkusím.
obdivuju ty vykony na vesle, je to desne jednotvarne, jak dlouho ti to tak trva?
Ze začátku jsem jezdil tempem 6500-6600m/30 minut, teď jezdím tak 7000-7200 metrů/30min :) Nejhorší jsou první dva tři kiláky, pak už je to jako stroj :)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru