|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
SIA
|
Zaslal: so březen 01, 2014 6:48 pm Předmět: Kolik jíte denně "větších" jídel? |
|
|
Větším jídlem myslím nějaké upravené maso + rýže/brambory/těstoviny. Jak si to připravujete? Připravujete si to naráz a pak jen šup někam na plotnu a během 5 minut jíte nebo si to děláte vždycky před jídlem? Když si to maso nakrájím řekněme večer den předem, posypu to nějakým grilovacím kořením a solí a hodím to do ledničky, tak by to mělo být druhý den ok, ne?
Mně totiž připrava každýho "většíhoL jídla zabere tak skoro hodinu. Musím lítat do kuchyně kontrolovat, aby se něco nepřevařilo atd. a je to fakt docela na pytel, pokud člověk němá celý den jen na to, aby žral.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
MAST3R

|
Zaslal: so březen 01, 2014 7:26 pm Předmět: |
|
|
Teď poslední dobou připravuji vše na jednou v jednom hrnci uvařím rýži na cca 3 jídla a na pánvi udělám maso na celý den, když mám třeba brambory a rybu, tak si to dělám pokaždé těsně předtím než jdu jíst.
Poslední dobou mě nechutná to ohřívané maso v mikrovlnce, chutná to nějak divně, ve škole to jím studené a chutná to snad lépe jak ohřáté.
Ty vaříš hodinu? Co proboha vaříš, samozřejmě, že když si dělám třeba brambory v troubě/hranolky tak to taky trvá o fous déle, ale že bych se tomu nějak přehnaně věnoval se říct nedá. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
Zaslal: so březen 01, 2014 7:50 pm Předmět: |
|
|
Já to dělám tak že ráno vstanu postavím vodu na vejce, rýži, rozpálím stolní gril ... a než je vše začne vařit tak si zatím navážím oves na snídani , a rýži na dve velke před a po treningové porce a jednu malou na svačinu, pak ještě naporcuji maso, vše pak naházím na gril a vařit do vody a už jen čekám, pak to vše pobalím a vyrazím pryč. _________________ Nechci být Největší, ani nejrychlejší a už vůbec nejsilnější.
Můj ideál je zlatý střed, kde má mít tělo funkci, výkon i vhled zároveň.
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: so březen 01, 2014 7:55 pm Předmět: |
|
|
Já to dělám tak, že přijdu večer z tréninku, udělám si večeři a zároveň si navařím jídlo na druhý den. Ráno to strčím do krabiček a jdu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Barbar Conan

|
Zaslal: so březen 01, 2014 8:00 pm Předmět: |
|
|
Tak tak, já vždy k večeři udělám dvě porce a tu druhou si beru druhý den k obědu a takhle pořád dokola.
|
|
| nahoru |
|
 |
by PeITeeR

|
Zaslal: ne březen 02, 2014 1:58 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
MikTek
|
Zaslal: st březen 05, 2014 12:37 pm Předmět: |
|
|
| Riku napsal: | | Já to dělám tak, že přijdu večer z tréninku, udělám si večeři a zároveň si navařím jídlo na druhý den. Ráno to strčím do krabiček a jdu. |
Přesně tak a když udělám psí oči tak to za mě udělá přítelkyně :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|