Savickas má náskok 3 bodů, ale frame carry nneí jeho disciplína a jednoručka tak ne (oproti jiným závodníkům). Jsem zvědavej na bitvu na mrtvole mezi Brianem a Savickasem, protože Shaw to teď hodně nadřel a troufám si říct, že to bude hodně vyrovnané.
Můj tip je Shaw, tak uvidíme
_________________ "The only person you need to worry about being better then is the person you were yesterday!"
Mike Jenkins
Naprostej souhlas, ale já to strašně přeju Zedovi. Už ho odepisovali dědka a po tom co jsem viděl tu předsoutěžní fotku kde vypadal nějak sklesle jsem tomu taky moc nevěřil. Ale o to víc mu to přeju, aby získal titul zpět.
Na jednoručce Z Shawa porazí, ohradu tipuju spíš Shaw a deadlift bude 50:50 ale vzhledem k tomu, že má Zydrunas malinko bodovej náskok tak tipuju, že celkový vítězství připadne jemu. Taky mu to přeju.
ten deadlift bude odpo nebo jak? jinak krutost teda jednoručka brian je na nu taky dobrej ale myslim si že Z ho určo da na deadliftu se uvidi no jak se brian ukáže, bude zajimavy alespon
smile, hummer deadlift už bol, ved zž celá súťaž skončila hehe, Big Z vyhral
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
na té jednoručce ten komentátor trochu zmátl Shawa protože mu říkal 5reps, ale i kdyby jich měl 5, tak Z dal 4 a měli by s Thorem a Burkem 8 bodů, takže celkově by to stejně o 1 bod vyhrál.
Myslel jsme že bude ta velká jednoručka, proto jsem tvrdil, že to není disciplína pro Z-ho, tyhle malé těžké mu jdou dobře
_________________ "The only person you need to worry about being better then is the person you were yesterday!"
Mike Jenkins
Ty vado, vypada uplne normalne, sotva bych tipl, ze posiluje, nepredstavitelny. 400kg padne kdy ?
Judsone, neviem akú máš predstavu o človeku, ktorý posiluje, ale borec na videu je teda slušne nabušený a úprimne, podobnú dynamiku som dávno nevidel, úplne mi spadla sánka z tých mŕtvola, neskutočné voľačo, súťaží? Kto to je?
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru