Neznáte nějaký čaj na pročištění střev, jater a ledvin?

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Neznáte nějaký čaj na pročištění střev, jater a ledvin?  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Neznáte nějaký čaj na pročištění střev, jater a ledvin?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
CharlesWood

PříspěvekZaslal: ne březen 02, 2014 6:17 pm    Předmět: Neznáte nějaký čaj na pročištění střev, jater a ledvin? Odpovědět s citátem

Neznáte nějaký čaj na pročištění střev, jater a ledvin? Nebo nějaký čaj na zažívání, ted mám problémy s plynatostí, bílkoviny jsem stáhnul na 1,5 a v netréninkové dny je stáhnu ještě mín. a přesto mám dny, kdy trpím plynatostí a hodně to zapáchá, jako když to ve střevech asi zahnívá. Neznáte nějaký čaj na čištění střev?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
RoPaK

PříspěvekZaslal: ne březen 02, 2014 9:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

samotný čaj tě asi nespasí. jako doplněk může být a mají je ve "zdravých výživách" nebo bylinářstvích atp.

Je možné že jsi si narušil střevní mikroflóru nadbytečným a špatně stráveným příjmem bílkovin. Přemnožil kvasinku atp. Příčin může být celá řada. Nebo ses prachsprostě přežral.

Obecně zkus: probiotika, trávicí enzymy, psylium, dát den bez masa nebo aspoň usnadnit tělu strávení bílkovin dělenou stravou.

Na játra: ostropestřec mariánský (semena, tinktura, olej), nebo očista jater viz google.

Střevo: hladovka, psylium, hydrocolon, klystýr atd...

Ledviny: voda... ale ty by se ti měly upravit když spravíš to trávení samy.
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: ne březen 02, 2014 9:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co se týče těch střev, tak se přidám. Teď jsem týden držel kvůli střevům dietu a první 4 dny jsem tam dával kolem 15g psyllia, a byl to děs, pak jsem ho přestal dávat na další tři dny a bylo to mnohem lepší. Takže já mám zrovna s psylliem špatný zkušenosti
shooter

PříspěvekZaslal: ne březen 02, 2014 9:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jablečná vláknina

Můj Log > http://forum.ronnie.cz/shooteruv-objem-up-to-90kg-t26856.html
Fexory

PříspěvekZaslal: po březen 03, 2014 12:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Měl jsem podobné problémy jako ty, a hodně mi pomohli trav. enzymy např. třeba od survivalu, teď už je beru jako úplný základ suplementace na játra essentiale forte, liv 42, a do toho čaj s ostropes. marianským. Na ledviny kup rowatinex je to super věc, a není na předpis.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Neznáte nějaký čaj na pročištění střev, jater a ledvin?
Rychle na stránku:

Přejdi na: