|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Holíte si hrudník, břicho případně nohy? |
| ANO |
|
36% |
[ 22 ] |
| NE |
|
51% |
[ 31 ] |
| Nerostou mi |
|
11% |
[ 7 ] |
|
| Celkem hlasů : 60 |
|
| Autor |
Zpráva |
micus6
Poník

|
Zaslal: st březen 05, 2014 12:22 pm Předmět: |
|
|
Jéé, to mět já tak si tam vyholím nějaký obrázek... :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: st březen 05, 2014 1:20 pm Předmět: |
|
|
No neviem, ta barova fotka uplne ok, taky namornik vetrom oslahany, no...ziadna gorila.
Ja si hrud neholim, s tym, ze zarastla som sa uz zmieril + bojim sa, co by bolo, keby som to oholil...ci by tam nevyrastol ostnaty drot a bolo by to este horsie. Akurat ma serie akne, dost blbop sa proti nemu bojuje, ked je pod chlpmi.... _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: st březen 05, 2014 1:28 pm Předmět: |
|
|
Já gorila nejsem a akné mám taky, takže si s tím nelam hlavu. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: st březen 05, 2014 3:04 pm Předmět: |
|
|
Ale pod tmavou prokryvkou tie mrsky na seba uputavaju pozornost este viac:D _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: st březen 05, 2014 3:17 pm Předmět: |
|
|
co takhle Parker??
já se holím jen pod paží a tam kde to slečny rády
nevím uvidím jak to bude vypadat až vysekám břicho.. popřípadě bych to oholil..
_________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Balista

|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: st březen 05, 2014 6:20 pm Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | No neviem, ta barova fotka uplne ok, taky namornik vetrom oslahany, no...ziadna gorila.
Ja si hrud neholim, s tym, ze zarastla som sa uz zmieril + bojim sa, co by bolo, keby som to oholil...ci by tam nevyrastol ostnaty drot a bolo by to este horsie. Akurat ma serie akne, dost blbop sa proti nemu bojuje, ked je pod chlpmi.... |
Já se začal kdysi holit kvůli jedné slečně odsud a už mi to zůstalo.Slečna už je v trapu a já se holím furt..jak říkám já OD FÓGLA NAHORU
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|