prosím o radu. (silniční kolo a svaly na nohách)

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - prosím o radu. (silniční kolo a svaly na nohách)  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> prosím o radu. (silniční kolo a svaly na nohách)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
----Yakuza----

PříspěvekZaslal: so březen 08, 2014 8:05 pm    Předmět: prosím o radu. (silniční kolo a svaly na nohách) Odpovědět s citátem

Ahoj všichni.
Jsem tu nový tak doufám že to nepíšu špatně.
O co se jedná. Jezdím skoro denně na silničním kole cca průměr 150km nědy meně, někdy více. Vikendy a vólne dny kdy nejsem v práci bývá max 250km pak už jsou mé nohy KO. Chtěl bych poradit co brát aby se mi svaly na nohach rychleji regenerovaly, abych měl větší výdrž...
Také se mi někdy stáva že po nějakých kilometrech se mi pokouší dostat křeč do lýtka nebo do stehna, spiše do vrchní strany
Děkuji moc za odpovědi
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Spam

PříspěvekZaslal: so březen 08, 2014 8:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jídelníček máš jaký?
----Yakuza----

PříspěvekZaslal: so březen 08, 2014 11:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No právě že nijaký...
jachym

PříspěvekZaslal: ne březen 09, 2014 5:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

takže jestli tomu dobře rozumím, jezdíš 150km denně a když máš volno/víkend tak 250... no co se regenerace týče pak je rada jasná... chce to i volný dny ve smyslu "volný"
Spam

PříspěvekZaslal: ne březen 09, 2014 8:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

----Yakuza---- napsal:
No právě že nijaký...

OK, tak myslím že první a hl. problém vyřešen...
Draper

PříspěvekZaslal: ne březen 09, 2014 9:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Spam napsal:
----Yakuza---- napsal:
No právě že nijaký...

OK, tak myslím že první a hl. problém vyřešen...

To bych mozna ani tak netvrdil. Jestli ze vystavuje svoje nohy dlouhodobe takovemuto zatezi prakticky bez pauzy, tak je jasne, ze je ma odpalene , je v nich dlohodobe nakumulovana unava ,mnohem mene pak vydrzi a rychleji nasoupi unava a tady nejake pridani sacharidu opravdu nepomuze. O tom ti neco muze napsat Reichenberk ci runner nebo jaky tu ma ted nick. Sam jsem si nohy kdysy hodne slusne odpalil, nevydrzel jsem na kole ani 10 minut, okamzite se unavily a odchazely, podobne pri chuzi byla znas citelna unava a vycerpani a bylo to otazka tydnu ci mesicu nez se poradne zregenerovaly. Samozrejme existuji metody, ktery mohou regeneraci urychlit jako nejake masaze, sauna, kryo a podobne (moc se v tom nevyznam) ale jen zmena stravy, pokud jsou fakt dlouhodobe vycerpane, rozhodne nepomuze
----Yakuza----

PříspěvekZaslal: ne březen 09, 2014 11:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No ono treba kdyz sviti mesisc v kuse slunko a je proste vkazdy den hezky tak jezdim denne. A jeste nekdy v tom vezmu psa a jedu treba 20km na koleckovych bruslich. A nepomuze ke strave nejake doplnky. Kamarad mi rikal co cvici ze bych mel brat nejake bcacka,gainer..... myslite ze by neco pomohlo? A taky mam problem s tim ze kdyz jedu treba 6hodin tak po cca trech hodinach me prepadne hlad. Loni jsem to resil ze jsem sebou vozil nejake mysli tycinky a hroznovy cukr. Ale zdalo se mi ze to neni ono. Zase nechci kupovat tycinky urcene primo na hladak bo ty se ji co hosinu a kdyz jsem cely den na kole tak se mi to pekne prodrazi.
Máča

PříspěvekZaslal: ne březen 09, 2014 11:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bojim se ze mam neco podobneho co pise Draper-odpalene nohy z behani.Driv jsem daval hodinku v pohode, ted po pul hodine stehna proste vytuhnou..citim je obcas i pri chizi,jakoby pocit tezkych stehen.Bohuzel je pro mne beh takova droga ze nedokazu dobrovolne na mesic uplne vysadit-beham aspon tu pulhodinu do vytuhnuti..muzu se te Drapere zeptat jak dlouhou pauzu jsi mel nez se to zase zpravilp?
----Yakuza----

PříspěvekZaslal: ne březen 09, 2014 12:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No ale kdyz se zeptas jakeho koliv silnicare tak ti rekne ze se musi jezdit kazdy den aby to stalo za to. A pochybuju ze vsichni delaji pauzy na regeneraci loni jsem po jizde vzdy pil gainer,nevim jestli to bylo dobre ale nekdo mi to poradil. Zkousel jsem pred jizdou si davat pumpu noxplod ale nevim zda to bylo k necemu nebo mi to spise ublizilo.
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: ne březen 09, 2014 12:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Koukni do Soukromých zpráv.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Mablung

PříspěvekZaslal: ne březen 09, 2014 12:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

----Yakuza---- napsal:
No ono treba kdyz sviti mesisc v kuse slunko a je proste vkazdy den hezky tak jezdim denne. A jeste nekdy v tom vezmu psa a jedu treba 20km na koleckovych bruslich. A nepomuze ke strave nejake doplnky. Kamarad mi rikal co cvici ze bych mel brat nejake bcacka,gainer..... myslite ze by neco pomohlo? A taky mam problem s tim ze kdyz jedu treba 6hodin tak po cca trech hodinach me prepadne hlad. Loni jsem to resil ze jsem sebou vozil nejake mysli tycinky a hroznovy cukr. Ale zdalo se mi ze to neni ono. Zase nechci kupovat tycinky urcene primo na hladak bo ty se ji co hosinu a kdyz jsem cely den na kole tak se mi to pekne prodrazi.

Tvůj problém je v tom, že očekáváš že zbodneš nějakou pilulku a hned z tebe bude junák. Takhle to nefunguje. Tobě by podle mě pomohly dvě věci
1) Najít si trenéra který ti sestaví regenerační program. Bude tě něco stát a bude tě něco stát rutina kterou budeš muset vykonávat.
2) Uvědomit si že tvůj problém je také v hlavě. Pokud se nenaučíš relaxovat, bod jedna ti jen oddálí bod kdy se odpálíš (neznám tě, nemusím mít pravdu. Ale je slušná pravděpodobnost že mám)
----Yakuza----

PříspěvekZaslal: ne březen 09, 2014 2:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No ale kdyz se zeptas jakeho koliv silnicare tak ti rekne ze se musi jezdit kazdy den aby to stalo za to. A pochybuju ze vsichni delaji pauzy na regeneraci loni jsem po jizde vzdy pil gainer,nevim jestli to bylo dobre ale nekdo mi to poradil. Zkousel jsem pred jizdou si davat pumpu noxplod ale nevim zda to bylo k necemu nebo mi to spise ublizilo.
Luster

PříspěvekZaslal: ne březen 09, 2014 2:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

podle me, by ses mel hlavne ptat na nejakym foru, ktery se na tvuj sport specializuje.. no-xplode je sice super, ale na tohle se vazne moc nehodi co by se mohlo hodit, sou produkty jako Amino 1 (MusclePharm) nebo Alpha amino (Cellucor), oboji obsahujou aminokyseliny, hydratacni slozku, elektrolyty.. to by fungovat urcite mohlo

jidelnicek - drzel bych se s bilkovinama kolem tech 1,5g bilkovin na kg vahy, urcite nezapominat prijimat dostatek tuku (min. 100g) a sacharidy si nastavit podle potreby, kdyz jich mas radsi min, tak zvysit podil tuku..

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - prosím o radu. (silniční kolo a svaly na nohách)
Rychle na stránku:

Přejdi na: