to je taky zmiesany pocit,ako ked sa ti svokra zabije v novom aute na jednej strane mu fandim a bojuje za spravnu vec,na druhej strane to robi tak debilnym sposobom,ze by si mu dal facku
ano, je to tak ako vravis, ale zaroven on uz ide cez unosnu hranicu, pretoze jedna vec je, ze sa snazi poukazat na nejake nezakonne postupy uradov a verejnych cinitelov, resp. spravnych organov, ale uz davno tomu uniklaakakolvek pointa, chodi a jebe do kazdeho okolo seba.
pritom ako spravne poznamenal exekutor na jednom videu, sam neplati socialku a zdravotku a je vovci nemu vedenych x y konaní...
( plus moj subjektivny nazor, je to picus, maly picus, ktoreho asi v skole sikanovali a teraz sikanuje on ostatnych ludi, ktori si na nestastie castokrat len robia svoju robotu a systemove riesenia nie su v ich kompetencii )
_________________ Nechci být Největší, ani nejrychlejší a už vůbec nejsilnější.
Můj ideál je zlatý střed, kde má mít tělo funkci, výkon i vhled zároveň.
Tak tohle trochu nevyšlo. Dá se to nějak sešít? Zajímalo by mě jak moc ho to bolelo, protože já když třeba tenkrát dostal pěstí a měl rozškublý ret (asi 3-4 stehy), tak mě to ani nějak extra nebolelo, spíš ta injekce, když mi to šili, to jsem se málem po...
_________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
Tak tohle trochu nevyšlo. Dá se to nějak sešít? Zajímalo by mě jak moc ho to bolelo, protože já když třeba tenkrát dostal pěstí a měl rozškublý ret (asi 3-4 stehy), tak mě to ani nějak extra nebolelo, spíš ta injekce, když mi to šili, to jsem se málem po...
Miluji takové tupce a lidskou hloupost... měl ho někdo střelit do hlavy. To bych se zasmál lépe
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru