Jasny, ale to protože ses levej a ne protože je VZ 58 spatna utocna puska ze? Nebo co jsi tim chtěl jako rict, ze to je takovej kram s kterym se ani na 100m neda nic trefit? To snad ne.. TI by ti dali ti naší chlapci v tom Afghanistanu. Na co je tam potom mají tz osmapadesátky, když s tim nic netrefi ani na 100m.
Ty si myslis, ze teraz niekto pouziva samopal, ktory malo xy vojakov predo mnou z roku 2000 ked som bol na vojne pocas povinnej vojenskej sluzby? A ktory uz v tom case bol stary a hlaven kriva? Porovnavat to z novym samopalom je mimo misu.
Ty si myslis, ze teraz niekto pouziva samopal, ktory malo xy vojakov predo mnou z roku 2000 ked som bol na vojne pocas povinnej vojenskej sluzby? A ktory uz v tom case bol stary a hlaven kriva? Porovnavat to z novym samopalom je mimo misu.
Tak vyznelo to tak, ze proste vz 58 je kver na hovno. Mas rict hned, ze jsi strilel s nejakym co mel krivou hlaven...
Tak vyznelo to tak, ze proste vz 58 je kver na hovno. Mas rict hned, ze jsi strilel s nejakym co mel krivou hlaven...
keca, jdou mu oci sejdrem a pak netrefi ani stodolu
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
keca, jdou mu oci sejdrem a pak netrefi ani stodolu
BTW: na vojně se samopalem vz. 58 ti lepší střelci běžně sundavali kulometný hnízdo na 300 m. A ohledně zranění mám vlastní zkušenost, kdy pachatel se třemi průstřely (mj. prostřeleny plíce a prdel) ještě několik minut o svých zraněních nevěděl a při zatýkání se s náma rval jako kůň.
_________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
BTW: na vojně se samopalem vz. 58 ti lepší střelci běžně sundavali kulometný hnízdo na 300 m. A ohledně zranění mám vlastní zkušenost, kdy pachatel se třemi průstřely (mj. prostřeleny plíce a prdel) ještě několik minut o svých zraněních nevěděl a při zatýkání se s náma rval jako kůň.
To uz je lepsi film, aspoň tam nejsou zadny trapny "rambo sceny" Poslední film z vojenského prostředí (a so NAVY SEALS vůbec) co za něco stal. Tam to Willisakovi fakt sedlo. JEdna z nejlepší scének..
dnesni closer true detektiva... silenost, ze startu toho serialu sem si rikal, ze takova ta deprimujici atmosfera a herecky vykon Rusta je takovy.. prehnany, ale posledni 3 dily, to byl vazne skvost, presne neco pro me..
a posledni dil hannibala ted... to bylo neco, ty sceny uz byly neskutecne morbidni
Nooo neviem ci by som tomu dal 85% asi kus menej a uz vobec by som DiCapriovi nedaval oskara za tu ulohu. Film moze chapat kazdy inak, podstatu ale poberaju vsetci. Aspon ale plus za poriadne dievcence v celom filme a hlavne za Margot Robbie... to je presne taka baba o ktorej snivame ako mali chlapci
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru