|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: čt únor 27, 2014 10:32 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | DiamonD123 napsal: | | Judson napsal: | | Bara napsal: | přítelkyně mi udělala radost 4 pizzama na přání a bábovkou k filmu |
Takto ji predstavuju idealni vecerni relax, pokud ten film stal za neco. |
Tokijská jízda je zrovna docela slabá
Edit: Tak ve stejnej čas poslanej post a ještě k tomu s uplně opačným názorem |
Všechny ty díly jsou pohádky, ale v tomhle jsou hezký babovky |
Zrovna jsem chtěl napsat. že jediná dobrá scéna je v těch garážích na těch prvních závodech
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Judson

|
Zaslal: čt únor 27, 2014 10:38 pm Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | | Bara napsal: | | DiamonD123 napsal: | | Judson napsal: | | Bara napsal: | přítelkyně mi udělala radost 4 pizzama na přání a bábovkou k filmu |
Takto ji predstavuju idealni vecerni relax, pokud ten film stal za neco. |
Tokijská jízda je zrovna docela slabá
Edit: Tak ve stejnej čas poslanej post a ještě k tomu s uplně opačným názorem |
Všechny ty díly jsou pohádky, ale v tomhle jsou hezký babovky |
Zrovna jsem chtěl napsat. že jediná dobrá scéna je v těch garážích na těch prvních závodech |
A jinak je podle me nejlepsi z te serie 1ka a 5ka.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá únor 28, 2014 12:26 pm Předmět: |
|
|
Stahy venku a rameno prý vypadá slušně. Za tři týdny na rehabky.
Příští týden asi zajdu zlehka na nohy a hledám v Ostravě simulátor chůze do schodů...není náhodou v Quatru? Netušíte?
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: pá březen 07, 2014 7:09 pm Předmět: |
|
|
Zrovna jsem si koupil enhanced edition knížky Total recall na AppStore za 11 € :) uz se těším až zalehnu do postele :)) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: so březen 08, 2014 2:26 pm Předmět: |
|
|
Dnes se mi povedla snídaně. Považuju ji za oficiální návrat k serióznímu tréninku po dloooooouhé pauze :)
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: ne březen 09, 2014 7:59 pm Předmět: |
|
|
Dnes som zahajil jarnu bezecku sezonu po zimnej odmlke. Lahky vyklus, celkom fajn to bolo _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: ne březen 09, 2014 9:02 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | Dnes se mi povedla snídaně. Považuju ji za oficiální návrat k serióznímu tréninku po dloooooouhé pauze :)
|
Tak to je luxus! A já pořád jen vločky, ovoce a protein ráno. Takhle se to dělá
|
|
| nahoru |
|
 |
yura
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: ne březen 09, 2014 9:52 pm Předmět: |
|
|
Nugeta člověka hned zaplácne, džem a sirup jsou z taktického hlediska to nejlepší. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
yura
|
Zaslal: ne březen 09, 2014 9:55 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | Nugeta člověka hned zaplácne, džem a sirup jsou z taktického hlediska to nejlepší. |
Asi jo kazdopadne namazana na cerstvej rohlik.
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: ne březen 09, 2014 10:02 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Dnes se mi povedla snídaně. Považuju ji za oficiální návrat k serióznímu tréninku po dloooooouhé pauze :) |
Tak snidane je to luxusni, ted este aby byl i nejaky trenal, a kazdopadne at je tu ten pravidelnej teskej trenal logovanej.
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: po březen 10, 2014 4:07 pm Předmět: |
|
|
Konečně zas někdo, kdo se nebojí pořádně nažrat. Si tady poslední dobou připadám jako na nějakým dívčím anorektickým fóru. :) _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: po březen 10, 2014 9:07 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: po březen 17, 2014 7:43 am Předmět: |
|
|
30C v stinu, idealni teplota pro me, uz aby to bylo a na co nejdyl.
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|