|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Freimen

|
Zaslal: st březen 05, 2014 8:26 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | xMichalx napsal: | Tak kdyby to někoho zajímalo, tak už je to jasné...
Závody v České Republice: (možná i nějaké další, ale tyhle jsou prozatím ohlášené. Já bych uvítal Monínec, ale uvidíme...)
31.5.2014 Liberec (Sprint)
1.6.2014 Liberec (Sprint)
21.6.2014 Klínovec (Super)
18.8.2014 Klínovec (Beast)
Kdo na který se chystáte? |
ja jsem z Olomouce, takze mam bliz slovensko |
více informací dodám, až budu trochu v klidu, mám toho hodně, nicméně jak už jsem psak Láďovi, Liberec je jasný (dopravu z prahy já zařídím) a pak ten Klínovec Beast jen jednou samozřejmě s tím, že zařídím jak nocleh, tak i grilovačku pro celý tým + doprovod, máma má s jejím manželem dům a 1km2 zahradu 30 min od Klínovce...No a Super v klidu na Moravě, doladíme to na FB, Petře a pak sem napíšeme infor pro celý tým
PS: s Láďou jsme zařizovali grafiku a Martin (Ronnie) je tak hodný, že pro celý tým budou trička Spartan race tým Ronnie.cz
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
flew

|
Zaslal: st březen 05, 2014 8:52 am Předmět: |
|
|
A musím říct že ty trička vypadaj suprově a originálně :))) _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Bret

|
Zaslal: st březen 05, 2014 10:39 am Předmět: Re: . |
|
|
| Freimen napsal: | Tak vážení sportovní přátelé, právě jsem dopsal seznam svých cílů pro rok 2014 a Spartan Race je na 7. místě a vešel se na první stránku, takže pro mě moc důležité a rád bych se do toho pořádně opřel. Přišlo by mi fajn sestavit tým lidí, kde budou všichni chtít dokončit všechny 3 závody Spartan Race , vím, že pro někoho je to velké cestování atd., ale bude super, pokud to společně absolvujeme celé. A když vidím ty medaile Pro mě je ten Beast ohromná výzva srovnatelná s přípravou na závody, hrozně moc se na to těším. Přišlo by mi fajn už dopředu rozvrhnout dvojice dle výkonnosti, protože na trati je řada překážek, které je výhodné (či dokonce skoro nutné) absolvovat ve dvojici. Protože Peter zase vystřelí a už ho nikdo neuvidí až v cíli kolem nějakých holek :) Takže by bylo optimální mít dohromady 8 lidí, kdo se přidáte?
Čili začínáme 31. 5. v Liberci, podle toho, co říkala Nikča, tak budou letos všechny 3 závody v ČR!
Dále by bylo fajn to udělat tak, aby letos v týmu nebyl nikdo, kdo.. |
Pokud ještě nemáte plánovaných 8 lidí, rád se k vám přidám. Nevím jestli máte nějaké výkonnostní požadavky, ale myslím, že bych se do nich vešel. Bydlím kousek od Prahy a na závody dojet není problém.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po březen 10, 2014 5:31 pm Předmět: |
|
|
takze princezny,
uzavirame registracku na Liberec
jmena a dalsi nacionale nicku flew
ASAP
potrebujeme aspon 4 lidi na tym
takze pocitam sebe, Freimena a Flewa _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: po březen 10, 2014 6:10 pm Předmět: |
|
|
potřebuju jména, přijímení, datum a rok narození a email.. do PM _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: po březen 10, 2014 6:55 pm Předmět: . |
|
|
Ahoj chlapi, tak je to tady, musíme se tento týden registrovat na první závod Spartan Race a zkompletovat tým Ronnie.cz na první závod Spartan Race Sprint do Liberce.
Chtěl jsem přidat více informací už minulý týden, ale nestíhám kvůli práci, nicméně jsem už 2 týdny v intenzivní přípravě a těším se, co ukážete Vy :)
Poběžíme v neděli 1.6. hned v druhé vlně po elitní vlně.
Díky Martinovi budeme mít moc hezký trička týmu Ronnie.cz
Kdo chce běžet, pošlete flewovi nacionále na flew@email.cz - jméno, příjmení, datum a rok narození, email - on Vám pošle číslo účtu a je potřebné mu poslat 813 kč za osobu a on nám provede hromadnou registraci tak, jako v Bořeticích. Dále někoho z nás požádejte prosím o přidání do skupiny na FB, ať můžeme dynamicky komunikovat tam - https://www.facebook.com/groups/206826066193261/
|
|
| nahoru |
|
 |
xMichalx
|
Zaslal: po březen 10, 2014 7:14 pm Předmět: |
|
|
Je možné běžet v Ronnie teamu i když nepůjdu do triffecty? Nějak jsem si to propočetl a Beast bych nedal. Na sprint jdu na 100%, na Super možná ale Beast je na mě prozatím moc...
|
|
| nahoru |
|
 |
xMichalx
|
Zaslal: út březen 11, 2014 8:19 pm Předmět: |
|
|
Tak doufám, že mlčení znamená souhlas
No dobře, chápu, že když o mě nic nevíte a nikdo mě tu nezná, tak to je těžké...
Já každopádně do Liberce jedu a přijde mi zbytečné shánět někoho do týmu, když bych se mohl přidat k vám. Několik let jsem dělal atletiku, pak jsem sice ze zdravotních důvodů musel přestat, ale stále jsem občas běhával a sportu jsem se dál věnoval. Loni mi Spartan nevyšel, protože jsem se o něm dozvěděl na poslední chvíli, ale o to více jsem letos odhodlán se zúčastnit a tréninky tomu přizpůsobuji.
Asi po měsíci jsem 6.3.2014 po menším zranění vyběhl ven a od té doby jsem byl běhat každý den (v den posilovny jen krátce na pásu). Dnes jsem poprvé do běhu zařadil angličáky. Dal jsem si 1km na zahřátí, potom mírná pauza a protažení. Pak v celku 30 angličáků, 1500m, 30 angličáků, 1500m, vydýchání a 1km výklus domů. Angličáky budu muset zařazovat častěji, aby mě pak nepřekvapily.
(jinak dopravu do Liberce bych měl vlastní)
A propočetl jsem si náklady (a moje schopnosti) na triffectu a ještě to je reálné. Ne, že by se mi do Beastu chtělo, ale s tou myšlenkou si ještě v hlavě pohrávám :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: út březen 11, 2014 8:47 pm Předmět: . |
|
|
vzhledem k tomu, že každý člen týmu dostane 2 trička (jedno bez rukávů, jedno s dlouhým rukávem) a po loňské zkušenosti bych nakonec chtěl mít raději v týmu všechny spolehlivé, kteří pojedou všechny závody. Zatím nás je 5 přihlášených na Liberec a na trifectu.
Zvaž tu trifectu a my tě rádi vezmeme, pakliže si dáš fotku do svého profilu a uvidíme, že jsi reálný čtenář, který má nějakou výkonnost. Z loňska máme blbé zkušenosti s těmi sliby, neber si to osobně, to jistě není tvůj případ.
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: čt březen 13, 2014 9:51 pm Předmět: |
|
|
někdo dále? ... čím dříve se zareg. tím lépe.. _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt březen 13, 2014 10:06 pm Předmět: |
|
|
100anglicaku (misto tleskani nad hlavou vyskoky na dva kotouce predemnou) za 11min a cca 12 sec _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
J.Cube

|
Zaslal: čt březen 13, 2014 10:39 pm Předmět: |
|
|
Takova poznamka, kdyz jsem registroval nas tym na 31.5. do Liberce, 813Kc byla cena bez DPH, pri placeni mi napsali + DPH, takze 966Kc. Vy to mate bez DPH?
|
|
| nahoru |
|
 |
xMichalx
|
Zaslal: čt březen 13, 2014 10:57 pm Předmět: Re: . |
|
|
| Freimen napsal: | vzhledem k tomu, že každý člen týmu dostane 2 trička (jedno bez rukávů, jedno s dlouhým rukávem) a po loňské zkušenosti bych nakonec chtěl mít raději v týmu všechny spolehlivé, kteří pojedou všechny závody. Zatím nás je 5 přihlášených na Liberec a na trifectu.
Zvaž tu trifectu a my tě rádi vezmeme, pakliže si dáš fotku do svého profilu a uvidíme, že jsi reálný čtenář, který má nějakou výkonnost. Z loňska máme blbé zkušenosti s těmi sliby, neber si to osobně, to jistě není tvůj případ. |
Díky za odpověď. Něco přesně takového jsem, myslím, potřeboval slyšel, aby mě to nakoplo a namotivovalo zvládnout i Beast.
Ještě teda jeden dotaz k tomu. Vadilo by, kdybych si Super odběhl na Klínovci, kde vy asi nebudete (psali jste něco o Moravě)? Sice to mám zhruba stejně daleko, ale okolo Klínovce mám známé a i je to pro mě ve výhodnější termín. (tedy triffectu bych zvládl, ale možná bych s vámi nebyl na Super na Moravě. Když už bych byl v tom závodění, tak bych se třeba stavil i tam, ale já bych dal přednost Klínovci)
Jestli to chcete všechno jako tým, tak chápu a pokusil bych se to zařídit tak, aby mi to vyšlo....
| flew napsal: | | někdo dále? ... čím dříve se zareg. tím lépe.. |
Nevíš do kdy je čas? (tak abych byl ve stejné vlně) Ještě bych potřeboval pár dní na ujasnění mých dalších akcí, protože se bojím, aby se mi nekryly termíny. (viz jak psal Freimen o tom slibování, tak bych nerad dopadl tak, že bych něco slíbil a pak to nemohl splnit)
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: pá březen 14, 2014 10:13 am Předmět: |
|
|
| J.Cube napsal: | | Takova poznamka, kdyz jsem registroval nas tym na 31.5. do Liberce, 813Kc byla cena bez DPH, pri placeni mi napsali + DPH, takze 966Kc. Vy to mate bez DPH? |
Kua na DPH sem zapoměl.. samozřejmě, že to máme s DPH...... _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|