|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Von_dutch

|
Zaslal: út březen 11, 2014 11:28 am Předmět: Karlovy Vary- zkušený závodník |
|
|
Dobrý den,
píšu zde ohledně toho, pokud někdo neví, nezná, nebo dokonce je, aktivní závodník v kulturistice, nebo má už něco odzávoděno a má více zkušeností. Potřeboval bych někoho z tohoto kraje, kdo by byl ochotný mi pomoct, poradit a s kým bych mohl konzultovat svou přípravu na letošní jaro, jelikož je to teprve můj druhý soutěžní rok, tak hledám někoho, kdo by mi pomohl. ( západní čechy. ) Pokud se někdo najde, nebo budete někoho znát z Vašeho okolí, sem s ním prosím. předem díky.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: út březen 11, 2014 11:30 am Předmět: |
|
|
Sice mi po tom nic neni, ale mas v planu mu jeho pripadnou pomoc zaplatit? Ono to totiz asi neni zadna hitparada nekoho jen tak pripravovat za "dekuji" _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
mirus

|
Zaslal: út březen 11, 2014 2:40 pm Předmět: Re: Karlovy Vary- zkušený závodník |
|
|
| Von_dutch napsal: | Dobrý den,
píšu zde ohledně toho, pokud někdo neví, nezná, nebo dokonce je, aktivní závodník v kulturistice, nebo má už něco odzávoděno a má více zkušeností. Potřeboval bych někoho z tohoto kraje, kdo by byl ochotný mi pomoct, poradit a s kým bych mohl konzultovat svou přípravu na letošní jaro, jelikož je to teprve můj druhý soutěžní rok, tak hledám někoho, kdo by mi pomohl. ( západní čechy. ) Pokud se někdo najde, nebo budete někoho znát z Vašeho okolí, sem s ním prosím. předem díky. |
Nejlepším zkušeným ,,bývalým závodníkem,, ve Varech je Petr Weinlich. Není lepšího, na 1000% vím. Má tam i svoje fitko (velký a krásný). _________________ dřep-245,- mrtvola-235,- bench-160,- nechlubím se, jen konstatuji. (a to bylo v dietě)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|